- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
bende öyle dokunamam hatta direkt elle su ile bana daha pis geliyor ne kadar yikasam da temiz olmayacak gibiİslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim
işte temizlik anlayışı herkesin çok farklı. her gün cam silen,balkon yıkayan bi akrabam var. kendisi diyo ki dışarda tuvalete girersem asla ellerimi yıkamam,sıvı sabunluğa ne koyduklarını asla bilemem.suya tutarım sadece... ben şok tabiii! sorsan dünyanın en temiz insanı kendisi. amaaann valla ben bu dertten kafayı yemişim,kaç yaşına gelmiş insanlara neyi nasıl öğretelim bilmem kiAynen yaaa!!! Boyle insanların evi toplu temiz dursa ne olur, zaten ellerin pis senin! yani görünürde temizler ama mikrop kaynıyor. Ben de çok derli toplu değilim küçük çocuklarım var ev hep dağınık çok öyle sık sık ta süpüremiyorum ama elim temizdir tuvaletim tertemizdir yahu ben kendim oturduktan sonra bile siliyorum klozeti bir islak mendille tuvaletim her zaman pırıl pırıldır.
MaygudnısValla amacı ne bilmiyorum ama iğrenç
Kardeşim görünce şok olmuştu
Süpürgenin filtresini klozetin içinde yıkamış
Kenarlara yapışan tozları eliyle sıyırıp elini de orda yıkamış
Tabi ki sart.Ya bence ne olursa olsun sonuçta bir yerlere dokunuyor, mesela klozet kapağına, sifon düğmesine, iç çamaşırına, wc kağıdına... Bunlar sonuçta hijyenik şeyler değil. Sabun şart ya.
Evet pek normal değil bu durum daAy taharet musluğuna elim değince duramam ya da sifona. Geçen eşim ben banyoda ellerimi yıkarken banyoya geldi. Durup dururken sifona basti. El yikamadı çıkıyor. Niye bastın şimdi ona dedim. Temiz olsun diye dedi. Ellerini yıkamayacak mısın dedim. Sifona bastım bâska Bi sey yapmadım ki dedi.
Ben kalp krizi geçirdim . Yıkayacaksın buraya gel diye bağırdım. Kavga ettik. Ama yıkadı. Elim banyonun kapısına degince bile elimi yıkıyorum. Ben anormalim galiba.
işte temizlik anlayışı herkesin çok farklı. her gün cam silen,balkon yıkayan bi akrabam var. kendisi diyo ki dışarda tuvalete girersem asla ellerimi yıkamam,sıvı sabunluğa ne koyduklarını asla bilemem.suya tutarım sadece... ben şok tabiii! sorsan dünyanın en temiz insanı kendisi. amaaann valla ben bu dertten kafayı yemişim,kaç yaşına gelmiş insanlara neyi nasıl öğretelim bilmem ki
Valla amacı ne bilmiyorum ama iğrenç
Kardeşim görünce şok olmuştu
Süpürgenin filtresini klozetin içinde yıkamış
Kenarlara yapışan tozları eliyle sıyırıp elini de orda yıkamış
 aboowwwwİslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim
Yok ben de öyleyim.İslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim
Ben sırf bu nedenle yer tuvaletine oturamıyorum sıçrayacak diye.Benim ailemde klozet değil de normal tuvaletten çıkınca ayak bile yıkanır. Annem öyle alıştırdı mesela. Bir şey sıçrar, terlik mikropludur derdi annem hep. Ben gelen misafirde onu bile arıyordum zamanla bıraktım ama el yıkamamak nedir. Ne elinden bir şey yenir ne oturduğu yere oturulur. Siz onun evine gidip kalmayın bari
Sizden korkulur :) bayıldım bu yönteme bence ennn işe yarayanı ve kesin çözümlüsü bu.Tuvaletteki sabunu Bi süre dolabın içine kaldırın sıvı sabun varsa içini boşaltın sanki sabun bitmiş koymayı unutmuşsunuz gibi davranın, birkaç tuvaleti kullandığında anne sabunda bitmiş bende yenilememişim sen nasıl yıkadın ellerini keşke hatırlatsaydın diyin :) belki işe yarar.Hatta burdan konuyu devam ettirip TV de Bi programda izledim tuvalet sonrası elimizi sabunla yıkamayınca çok kötü mikroplar bulaşıyomuş Allah korusun diye ilerleyin umarım mesajı alır.
Baya mantıklı sabun saklama işiTuvaletteki sabunu Bi süre dolabın içine kaldırın sıvı sabun varsa içini boşaltın sanki sabun bitmiş koymayı unutmuşsunuz gibi davranın, birkaç tuvaleti kullandığında anne sabunda bitmiş bende yenilememişim sen nasıl yıkadın ellerini keşke hatırlatsaydın diyin :) belki işe yarar.Hatta burdan konuyu devam ettirip TV de Bi programda izledim tuvalet sonrası elimizi sabunla yıkamayınca çok kötü mikroplar bulaşıyomuş Allah korusun diye ilerleyin umarım mesajı alır.
Yani taharet almıyorsa o kadar mikroplu olmaz mi diyorsunuz? Zaten almıyor yani afedersiniz sifon çekilmemiş olduğunda bariz görünüyor sadece idrar var üzerine su akmamış. yani muhtemelen kuru silmiş kalkmış ama ne bilim yine de insanin eli klozete klozetin oturağına flm değiyordur ya...O kayınvalide taharet de almıyordur da ondan yıkama gereği duymuyordur. Ben tuvalete girip sadece çamaşır bile değiştirsem el yıkıyorum. Ama bazıları işini görüp donunu çekip kalkıyor. Dikkat et elleri de kesin kurudur onun çıkarken. Yani kafaya takma çok böyle bir şeyi kesinlikle söyleme düşman kesilir. Sabredeceksin..
El yıkamaması tanii ki. Diğeri kendi totosuyla kendi arasında, kaşınır dururlarEllerini yıkamaması durumu mu daha iğrenç yoksa g.tünü yıkamayıp el yıkamaya ihtiyaç duymaması mı şu an onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?