Wc den sonra el yıkamayan misafir

İslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim
bende öyle dokunamam hatta direkt elle su ile bana daha pis geliyor ne kadar yikasam da temiz olmayacak gibi
ıslak mendil yoksa tuvalet kağıdını islatirim öyle silerim
ben daha beterim hicbir şekilde o bölgeye dokunamam ve dokunduramam sırf o yüzden sezeryan doğum yaptım

işte temizlik anlayışı herkesin çok farklı. her gün cam silen,balkon yıkayan bi akrabam var. kendisi diyo ki dışarda tuvalete girersem asla ellerimi yıkamam,sıvı sabunluğa ne koyduklarını asla bilemem.suya tutarım sadece... ben şok tabiii! sorsan dünyanın en temiz insanı kendisi. amaaann valla ben bu dertten kafayı yemişim,kaç yaşına gelmiş insanlara neyi nasıl öğretelim bilmem ki

Evet pek normal değil bu durum da hele ayak yıkamayı hiç anlamadım neyseki klozetler çıktı artık

Konu sahibi bir şekilde söyleyin muhtemelen peçeteyle siliyor ve deymediğini düşünüp yıkamıyor

Küçük bir şişede kendi sabununu taşısın madem, nasıl içi rahat ediyor ki sadece suyla?

Oğlu söylesin. Ya da arkadaşım sana söylüyorum kayınvalide sen anla gibi bir yöntem de uygulayabilirsiniz.

İslak mendil pecete hallediyorum ben ya. Cıplak elimle temizleyemiyirum. Kabul ediyorum ben problemliyim sanirim
Yok ben de öyleyim.
Çocukken de suremezdim. O zaman tabi klozet yok. Taharet musluğu var orda bir de hortum. Hortumla komple yikardim elimi sürmeden. Kışın nasıl yapmışım ya hu?! Tuvalet kağıdı da yeni yeni alınıyor imkan yok. Alındığı zaman ben yarısını kullanıyorum tabi. Arkamdan ablam girince 'ben biliyorum sen harcıyorsun hep tuvalet kağıdini, anneme soyliyyyyceem senii' diye tehdit ederdi..

O kayınvalide taharet de almıyordur da ondan yıkama gereği duymuyordur. Ben tuvalete girip sadece çamaşır bile değiştirsem el yıkıyorum. Ama bazıları işini görüp donunu çekip kalkıyor. Dikkat et elleri de kesin kurudur onun çıkarken. Yani kafaya takma çok böyle bir şeyi kesinlikle söyleme düşman kesilir. Sabredeceksin..

Ben sırf bu nedenle yer tuvaletine oturamıyorum sıçrayacak diye.

Ben kendi wc im haricinde hic bir wc de talat almam. Hatta musluguna dokunup elimi de yikamam. Eve gidince ellerimi yikarim ayiptir soylemesi ic camasirimi degisirim. Ancak yatili kalacak kadar guvendigim birinin evi ise talat alirim alamasam da dedigim gibi ellerimj mutlaka yikarim o kadar uzun sure rahat edemem.

Sizden korkulur :) bayıldım bu yönteme bence ennn işe yarayanı ve kesin çözümlüsü bu.

Baya mantıklı sabun saklama işi

Bizde de kv sigara iciyor ve cocugu öpüyor esim ve kayinpeder uyardi hemen olmasi gerekende bu bence . Esiniz yanasmazsa siz kibarca söyleyin.

şey de: bir hadis okudum geçende, diyor ki : taharet almayan, elini yıkamayan , helâdan pis çıkana melekler sabaha kadar lanet eder. o kişinin bütün yaptıkları hayırlar yok olurmuş.

:)

.
Yani taharet almıyorsa o kadar mikroplu olmaz mi diyorsunuz? Zaten almıyor yani afedersiniz sifon çekilmemiş olduğunda bariz görünüyor sadece idrar var üzerine su akmamış. yani muhtemelen kuru silmiş kalkmış ama ne bilim yine de insanin eli klozete klozetin oturağına flm değiyordur ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…