Wc den sonra ellerini yıkamayan kayınvalide

Bence açık açık yüzüne söyleyin. Yaptığı hiç hoş değil. Kim olsa tiksinir çok da haklısınız. Bizim evde de sifon çekilme unutuluyordu. Anneme babama geçen ay söyledim. Çekiyorlar artık.

Ben de bu zamana kadar öyle kendimi avuttum ama yok yok yok. Sol eli ıslaktı sadece

Bu yastan sonra mevzusu degil bu moleküler biyoloji anlatmayacaksin sonucta oyle cok beyin gerektirmiyor el yikamak ,guzellikle soylenebilir ,yaninda el yikanabilir ,el yikama konusu reklam izletilebilir( son senelerde populer zaten)vs

İnsan annesine herşeyi der zaten de.. işte kayınvalide olunca olmuyor işler degisiyor. Eşime bile diyemem

Kiliyor kılıyor normalde sık yıkar elini mutfakta filan ama WC de neden böyle yapiyor anlamıyorum
Başkasından örnek filan versen anlamaz mı?
Gerçi diğerlerinin dediği gibi anlasa da bu yaşyan sonra o alışkanlık oluşur mu bilemem
Eşine söylesen ne tepki verir acaba

Bu durum ozellikle yaşlılarda o kadar fazlaki bu alışkanlığın çocukluktan kazılması gerekiyor sonra defalarca soylesenizde yapmıyorlar.el yikamama şifon çekmeme ....çok zor sizi çok iyi anlıyorum elinden ekmek dahi yemezdim bende bizzat yaşadım bu durumu siz sinir hastası olduğunuzda kaliyorsunuz

Yani koskoca kadına da ne denir ki. Desen bile evet yıkamıyorum da demez seni suçlar yalan söylüyorsun diye.

Bir kere de ben kvde görmüştüm wcden çıkarken elini yikamadigini. (Sanirim aceleden yikamadi sevdiği dizi vardı kaçırmamak için bilmiyorum)
Aşırı tiksinirim zaten her şeyden daha ilk gördüğümde anne buraya sabun koyuyorum ellerini yıkarsın diyip gözünün önünde koydum tamam dedi.

İcimi cikarmak istiyorum suraya

Bir akrabam torununa bakıyor bebek görmeye gittiğimizde fark ettim kadın ellerini yıkamıyor. Bebeğin annesine söyledim maalesef öyle napayım bilmiyorum dedi. Ben de yani cidden çok tiksindim gittim söyledim kadına “aman iyi yıkarım da pis değil su tutuyorum sadece dedi”. Ama sonra devam etmiş asla yıkamamış. Yani ya kapıda bekleyip her seferinde söyleyeceksin yıka diye ya da düşünmemeye çalışacaksın çünkü asla düzeltmiyorlarmış söyleyince de. Bu neyin İnadı asssla anlayamıyorum.

Eminsen direkt yüzüne söyle neden çekinesin.
Iyy düşüncesi bile iğrenç

Bebege üzüldüm. İnşallah bu kadın yüzünden hastalık kapmaz.

offf sadece çiş degil baska seylidir de kusucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…