Wc den sonra ellerini yıkamayan kayınvalide

Bende yasadim aynisini ya Allahtan uzakta kv,asla yikamiyordu aslaaaaa..Hatta taharet musluguyla banyoyu ve ustunu basini islatiyordu.Hepsi bas taci ama taş yerinde agır.Hele ki soz konusu cocuklarsa fena.Benim ki bir de burnunu karistirip koltuguma surerken yakalandi..Kusucam

Acaba sadece taharet aldığı elini taharet musluğunda mı suya tutarak yıkıyor?
Ben de aynen böyle düşündüm işte. Zaten çok afedersiniz sadece küçüğünü yaptı. Onu da herhalde taharet muslugunda yikadi. Off ya of artık gözüm üstünde kadının. Bir dahaki sefere eşime diycem.

Ayy çok igrenc ya

Hoş olmayan bi durum ve bilinçli bi insan güzelce uyarmayı deneyin bu şekilde devam ederse bence

Böyle birşey olmaz ama ya kızın annesi mi kayınvalidesi mi?

Arkadaşından örnek ver , deki kv sı çok pis tuvaletten çıkınca ellerini bile yıkamıyormuş, bence bu şekilde çeki düzen verir

Valla suya tutmuş olsa da sabunla yıkamaktan çok farklı bunlar. Afedersiniz ama kusacağım geliyor

Belki elini kuruluyordur. Mesela ben tuvalete de banyoya da havlu kağıt koymuşum, ellerimizi yıkadıktan sonra eşim de ben de kuruluyoruz

Ben böyle neredeyse 3 sene yaşadım kapıya dikkat kesiliyordum su sesi geliyor mu diye birkaç kez onlarda kaldım bayi yapması bile ona goreydi yani suyu açması kapatması bir oluyordu zaten dayanılmaz kokardı Allah yardımcınız olsun

Abim de elini düzgün yıkamaz. Sabunu alır suyun altına akıtır. Düzgünce köpürtmez.
Maalesef yıkayanlar da pek yıkamış gibi değil.

Tuvaletten sonra kolonya ikram et sürekli

Benim babam da elini sabunla yıkamıyor. Bazı zaman suyla da yıkamıyor gerçi. Abdest alıyor diye avutuyorum kendimi

Ufak yaşta edinemediği alışkanlığı şimdi yapmasını beklemeyin. Küçük tuvaletini yapıp ellerini yıkamayan çok insan tanıyorum. Ay benim annemde 3 kere yıkar ellerini diyorum kırklandın yeter

Ya acaba sen gidiyorsun diye aceleyle mi çıktı lavabodan da panikle oldu
Ne bileyim tam tuvalette ısrarla kapı çalar ya

Bir kaç kişiye denk geldim böyle tuvaletten sonra ellerini yıkamayan insanlara ve hiç çekinmeden yüzlerine söyledim.Mal a anlatır gibi anlattım o tuvaletteki mikropları, neler oldugunu,başka kişilerin lavaboya girip her yere dokunduğunu ve kendisi de dokunduğunda neler olduğunu.Nefret ederim böyle insanlardan.

Okb ve anksiyete rahatsizligim var. El yıkama takintim ileri derecede birkere değil eller defalarca yikanir bende.bazem iyiki diyorum boyleyim.kucuk cocugumada alistirdim simdi kendisi wc den cikinca ellerini sabunlayip yikar eşim işten gelince banyoya itelerim ondan sonra oturur yemeğe...kv durumu nasil izah edersin hicbir fikrim yok. Ama ben asla oyle birinin elindem yemek yemem cocugumuda yedirmem. Mikrop yuvasi yerden çıkarken elini yikamicakta nezaman yikicak allah askina.boylesine zerre saygida duymazdim

Ben mi çok garibim acaba? Ben anneme bile elini iyi yıkamadın, tekrar yıka diyorum eve girince. 20 saniye olayını ben sayıyordum başlarda hatta başında Bozuluyordu başlarda ama şimdi o çağırıyor beni bak uzun yıkıyorum diye. Kaynanama da direk söylerdim yani, bunda gücenecek bir şey yok ki. O kadar hassassa temizlik imandan gelir, o duruma karşı hassas olsun. Torununa bakıyor diye, içim içimi yiye yiye kabullenmezdim bu durumu sanırım. En iyisi eşinize söyleyin ondan çekiniyorsanız.

Diğer üyeler güzel örnekler vermişler. Sanki bir başkasının el yıkamamasından bahsedebilirsiniz. Nedense titiz, temiz insanlar daha çok dikkat çekip sürekli eleştirilir. Ben de elini sık yıkayanlardan biriyim. Obsesif düzeyde değil üstelik, olması gerektiği gibi...Yine de el yıkadığım zaman sanki çok yanlış birşey yapıyormuşum gibi insanlar tuhaf karşılıyor, rahatlıkla "hastasın" şeklinde laflara maruz kalıyorum. Ama elini yıkamayan birine nasıl söylesek diye kafa patlatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…