weewell bebek telsizi kullananlar ???

Bende 850 var hediye geldi.oglum 10 aylik ve son 1 aydir anne ekraninda out of range uyarisi veriyor surekli.ne zaman bebek minitorune gidiyorum anne monitoruyle cok yakin tutuyorum ancak o zaman cekiyor.arkami donsem bile bozuluyor.aynisi daha once de oldu ancak kendi kendie kisa bi surede duzEldi.ama simdi yine olmuyo ve tam kullanmam gereken zamanda isime yaramiyo.

ulush, post: 48116382, member: 786831"]Bende 850 var hediye geldi.oglum 10 aylik ve son 1 aydir anne ekraninda out of range uyarisi veriyor surekli.ne zaman bebek minitorune gidiyorum anne monitoruyle cok yakin tutuyorum ancak o zaman cekiyor.arkami donsem bile bozuluyor.aynisi daha once de oldu ancak kendi kendie kisa bi surede duzEldi.ama simdi yine olmuyo ve tam kullanmam gereken zamanda isime yaramiyo.[/QUOTE]
Benim acilen kamerali bebek telsizine ihtiyacim var weevell dusynuyorum acaba suzinkimi arizali cikti yoksa hepsimi boyle evim biraz buyuk cocuk odasi bibasta salon diger basta bebegim uyudugunda yaliz birakanuyorum iyi cekermi acaba kizlar memnunmusunuz urundeb

Selam tekrar.
Servise goturduk 5 dakikada halletti.meger benim ufaklik dusurmus ve bi parca kirilmis icinde.Su anda eski haline döndü.weewell cok basarili internette cok sikayet var servis hakkinda ama duzelmis.hemen hallettiler.hatta ups ile anlasmasi varmis.ucretsiz bikacgunde gidiyor ve size yolluyolar.biz elden yenibosnadaki yerine biraktik hemen aldik.
Gönül rahatligiyla alabilirsin ama dikkat et bu tarz makineler hassastir.

Bu arada urün detayina girersem cok iyi.nefesine kadar duyup goruyosun her hareketi.karanlikta da gozukuyir.ayrica ivinde muzik de var.bebege icerden muzik dinletebiliyorsun.skypeden ofisten takip ediliyor.hafiza kartin goruntu yukleyebiliyosun.ama en onemlisi gayet iyi cekiyor uzak da olsa.

Merhaba,anneler :)
Bende wee weel 300mt kullanıyorm çok memnunum yani cok isimi görüyor ancak birkac gündür cıldırtıcı bir cızırdama var.. E sesini kısarsam da kızımı duyamam ne yapacağımı bilmiyorm servisi arayacagm yarın.. İnsallah uzun süreli bir skntisi yoktur elim ayağm bu kamera benim kızım odasında uyuyor çünkü :'( başına gelen varmı acaba???

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Motorola kalite olarak çok çok kötü weewell ile kıyaslayınca. 3,5 senedir seyahatler de dahil olmak üzere sürekli kullanıyorum. Valizlerin içinden kabloları çeke çeke çıkarıyoruz ama hiçbir şey olmadı.

Akrabamızın aldığı motorola 7-8 ayda pert oldu. Sabit kullanıldığı halde kabloları koptu. Servis desteği de verilmiyor. Cihazın kendisi kadar para istemişler kablo değişimlerine.

Kullanımı da weewelle göre çok karışık ve kullanışsız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…