- Konu Sahibi yorgunummm
-
Istanbul'un bir merkezi olduğunu düşünmüyorum ben. Ve bence her yeri de aynı değil canım.bagcılar gaziosmanpaşa bayrampaşa ya istanbulun nerdeyse her yeri böyle. cok fazla insan ve cok karışık kimin nerden geliği belli değil ztn. istanbul gezmek icin güzel ama yaşamak icin asla. beylüldüzüde merkeze uzak düşüyor
beylikdüzü yani bana göre uzak düsüyor nerde calistiginiza bagli. üstelik zemini iyi degil o hem uzak hem zemin iyi olmadigi icin ev fiyatlari malum daha alibabilir..Istanbul'un bir merkezi olduğunu düşünmüyorum ben. Ve bence her yeri de aynı değil canım.
Oralara gucumuz yeter mi bilemiyorum en fazla 1000 tl kira verebilirizgüzel yer istiyorsan bakirköy sariyere git tabiki her yeri bir degil. iyiside iyi para gerisi zatn karisik hep.
yetmez gaziosmanpasada bile evler 1700 olduOralara gucumuz yeter mi bilemiyorum en fazla 1000 tl kira verebiliriz
Konussunlarda ne biliyim evlerin bu kadar dipdibe olmasi gokyuzunu bile zor gormek + insanlar sanki yavas yavas tukeniyor gibiyimIstanbulu sadece gezmeden gezmeye gördum. Bagcilar hakkinda bilgim yok fakat bence evin fiziki yapisindan cok muhiti onemli.
Muhiti alisik olmadigim bir yerde sifir evdense bildigim muhitten ikinci el evi tercih ederim.
Insanlarla cok samimi olmayin. Birakin konussunlar arkanizdan takilmayin. Gunahinizi aliyorlar iste ne guzel.
görümcem beylikdüzü nde oturuyor birkaç aydır. en uygun 1250 tl kiraya buldu, aidat hariç.Oralara gucumuz yeter mi bilemiyorum en fazla 1000 tl kira verebiliriz
Evet o yuzden birazda beylikduzunu istiyorum site kiralari 1000 tl den basliyoryetmez gaziosmanpasada bile evler 1700 oldu
Gurultu olmazmi suriyeli kayniyor en cok cocuk bu mahallede malesefYani gürültü sorunu, kavga vs. yoksa kültür seviyesi düşük komşular yüzünden ev değiştirmezdim ben.
Konuşmam olur biter yani, ne olacak ki?
Fısıldaşmalara da gelirsek, aman fısıldaşsınlar kendi aralarında eğlensinler bırak.
Konussunlarda ne biliyim evlerin bu kadar dipdibe olmasi gokyuzunu bile zor gormek + insanlar sanki yavas yavas tukeniyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?