Welcome to Bagcilar...

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Kizlar baska bi sehirden gelin geldim istanbula 3 sene falan kirada oturdum sonra ev aldik yer baslikta okudugunuz uzere bagcilar evim yeni bina sanirim benim gozumu allayip pullayan bu oldu evimi seviyorum ama disarisi aman Allahimmm berbat ! Bir turlu alisamadim komsularla iki kelam etsem sacma sapan konusuyorlar kendimi ustun gormuyorum hâşa ama o kadar cahiller ki mesela gecen karsi binadan birisiyle markette karsilastik bir iki cumle konustuk ayy kizzz birde sana havali suratsiz derler hicte oyle degilsin dedi ben şok ses etmedim. Balkona ciksam gozumun icine bakip fisir fisir konusuyorlar ve daha bir cok sacmalik kredimizin bitmesine 7 sene var o yuzden evi satamiyoruz beylikduzu tarafinda bir siteye kiraya cikmak istiyorum bu evide kiraya vericez tabi sizce dogru bi karar olur mu ? Fikir verirseniz sevinirim

bagcılar gaziosmanpaşa bayrampaşa ya istanbulun nerdeyse her yeri böyle. cok fazla insan ve cok karışık kimin nerden geliği belli değil ztn. istanbul gezmek icin güzel ama yaşamak icin asla. beylüldüzüde merkeze uzak düşüyor

Mantıklı bir karar olur Beylikdüzü'ne taşınmak.

Istanbul'un bir merkezi olduğunu düşünmüyorum ben. Ve bence her yeri de aynı değil canım.

Beylikduzunde de var, o kadar çok olmasa da. Yine de ben Beylikdüzü'nden memnunum, o taraflara göre çok iyi tabii ki. Bazen işim düşüyor oralara doğru gidiyorum, garip tiplerden korkuyorum valla.

Başlık Şahaneee

Bağcılar gibi bir semt için söylenecek en iyi söz olmuş Welcom to bağcılar

Kesinlikle oradan uzaklaşmalısınız, gerekirse evinize kiraya verin siz de daha nezih bir bölgede kiraya çıkın.
İşyeriniz mi yakın ki neden oradan ev aldınız?

Istanbul'un bir merkezi olduğunu düşünmüyorum ben. Ve bence her yeri de aynı değil canım.
beylikdüzü yani bana göre uzak düsüyor nerde calistiginiza bagli. üstelik zemini iyi degil o hem uzak hem zemin iyi olmadigi icin ev fiyatlari malum daha alibabilir..

güzel yer istiyorsan bakirköy sariyere git tabiki her yeri bir degil. iyiside iyi para gerisi zatn karisik hep.

Istanbulu sadece gezmeden gezmeye gördum. Bagcilar hakkinda bilgim yok fakat bence evin fiziki yapisindan cok muhiti onemli.

Muhiti alisik olmadigim bir yerde sifir evdense bildigim muhitten ikinci el evi tercih ederim.

Insanlarla cok samimi olmayin. Birakin konussunlar arkanizdan takilmayin. Gunahinizi aliyorlar iste ne guzel.

Konussunlarda ne biliyim evlerin bu kadar dipdibe olmasi gokyuzunu bile zor gormek + insanlar sanki yavas yavas tukeniyor gibiyim

Oralara gucumuz yeter mi bilemiyorum en fazla 1000 tl kira verebiliriz
görümcem beylikdüzü nde oturuyor birkaç aydır. en uygun 1250 tl kiraya buldu, aidat hariç.
bin tl ye belki zor bulunur.

Yani gürültü sorunu, kavga vs. yoksa kültür seviyesi düşük komşular yüzünden ev değiştirmezdim ben.
Konuşmam olur biter yani, ne olacak ki?
Fısıldaşmalara da gelirsek, aman fısıldaşsınlar kendi aralarında eğlensinler bırak.

En yakin arkadaslarimdan biri Bagcilar'da oturuyor. Bagcilar pek nezih bir semt sayilmaz. Ben Beylikduzu'ne gider miydim bilmiyorum, orasini da begenmiyorum, ama daha nezih semtlere bakabilirsiniz. 3 sene Istanbul'da yasayip da gidip begenemeyeceginiz yerden ev almak da bana mantiksiz geldi kusura bakmayin. Madem yasyorsunuz o sehirde, iyice taniyip bakabilirdiniz kendinize gore semtlere. Gecmis olsun.

Gurultu olmazmi suriyeli kayniyor en cok cocuk bu mahallede malesef

Konussunlarda ne biliyim evlerin bu kadar dipdibe olmasi gokyuzunu bile zor gormek + insanlar sanki yavas yavas tukeniyor gibiyim

Evinizi kiraya verip baska bir yerde kiraya cikmak en mantiklisi sizin icin.

Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…