Welcome to Bagcilar...

Ev alma isimiz biraz aceleye geldi ev sahibimiz problemli insandi 2 hafta icinde aldik diyebilirim arastirma firsatimiz olmadi

Canim ben beylikduzune yakin oturuyorum. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayasin diye yaziyorum. İnternetteki Beylikdüzü ilanlarının bazıları aslında Esenyurtta bulunan evler oluyor ve Esenyurt emin ol Bağcılar kadar muhteşem bir muhit

Hayir kizimin gidebilecegi dogru duzgun park yok arkadasi hic yok ayrica cok kalabalik en onemlisi eve gunes girmiyorrr
Kötü bi yermiş anlaşılan keşke evi almadan önce bu şartları da dikkate alsaydiniz.. o zaman kiraya çıkmak mantıklı tabi ama hem kira hem ev kredisi öderken zorlanmazsiniz umarım..

Kötü bi yermiş anlaşılan keşke evi almadan önce bu şartları da dikkate alsaydiniz.. o zaman kiraya çıkmak mantıklı tabi ama hem kira hem ev kredisi öderken zorlanmazsiniz umarım..
Evimizi kiraya verirsek zorlanmayiz sanirim yada umarim zorlanmayiz :)

Neden? Bebek, Florya, Yeşilköy, Etiler, Ulus, Beşiktaş, Ortaköy, Sarıyer, Emirgan, Bakırköy vs. vs. birsuru yaşanacak yer var İstanbul'da. Birçok nezih semt var... İstanbul bu saydığınız semtlerden ibaret değil... Hatta sizin saydıklariniz İstanbul bile değil...

Konu sahibi, bence de biraz daha rahatlatır Beylikdüzü sizi...

Hoşgeldin =)))
Ben Beylikdüzü'n deki evimi kiraya verip buraya taşındım çünkü oradan işe gidip gelmek çok zor (Eskiden Haznedarda oturuyordum o yüzden oralara aşina olduğumu sandım ama burası başka bir dünyaymış =))
Bağcılar aynı dediğin gibi bir yer, ben ana caddenin üzerindeyim Malta diyorlar, çevrem çok kötü değil, şansıma çok da tatlı komşulara denk geldim , biraz meraklılar ama olsun. Bir de şu var ki Bağcılar ev ekonomisi çok iyi bir yer, benim olduğum yerde her şey elimin altında o yüzden memnunum. Beylikdüzünde 9 yıl oturdum cidden pahalı ve eğer işiniz oralara yakın değilse yol çok büyük bir sıkıntı, metrobüs falan hikaye yani. Sadece sitelerden metrobüse ulaşım bile dert arabanız yoksa, Bağcılar merkez ulaşım açısından çok iyi her yere vesait var o yüzden biraz çekiyoruz insanlarının kahrını napalım

Son düzenleme:

Bu saydığınız semtlerde ev almaya da kiralamaya da sağlam güç lazım, Bakırköy'ün zaten Bağcılardan çok bir farkı yok ama diğer semtlerdeki ev fiyatları dudak uçuklatacak cinsten maalesef =((

Oralara gucumuz yeter mi bilemiyorum en fazla 1000 tl kira verebiliriz

O zaman hiç kımıldamayın bence
1000 TL ile Beylikdüzünde ancak Regnum evleri ya da İnnovia tarzı bir yerde 1+1 ancak tutabilirsiniz, belki metrekaresi küçük 2+1 de olabilir ama her şekilde zorlanırsınız, Bağcıların neresindesiniz ?

biraz daha oku yazdiklarimi oralari 1000 tlye tutamiyorsun malesef. teyzem yesilköyde oruruyor aylik 6 bin dollar kira ödüyor. konu sahibenin bücesi 1000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…