Welcome to Bagcilar...

ayni bunu demek istiyorum herkes kiziyor ulasim kötü beylikdüzüne

Sözkonusu semt Bağcılar olunca öyle olmuyor işte

Google görsellere Bağcılar yazarsan anlarsın konu sahibini

Ööeehhh welcome to the hell :) gibi olmuş başlık :)
Pek bilmem İstanbul'u ama konunun takipçisiyim, paylaşılan tecrübelerle semtler hakkında fikir sahibi olmak güzel :) Konu sahibi umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi güzel bir yerden güzel bir ev bulabilirsiniz, düşük semtlerde yaşamak nedir çok iyi biliyorum, zor.

Başakşehir de 2+1 tutabilirsiniz. Metroya yakın olursa bağcılardan ulaşım açısından pek farkı kalmaz. 1.ve 2.etap metroya yakın. Muhit de oldukça nezih. (Diye düşünüyorum orda oturmuyorum)

Bagcilar asrin hatasi olmus
Beylikduzu cidden cok uzak ama ya daha yakn bir yerlere bakabilirsiniz
Bu arada 25 senedir bpasadayim yildirimin ustune mahalle tanimam kavga gurultu kolay kolay olmz herkes kendi dunyasnda ve kaliteli bir yerdir

Bağcılar 'da oturmak istemezdim asla.. Birkaç kere gittim oraya, o kadar korkunç geldi ki bana, sokakta yürürken dik dik bakmalar, bitmek bilmeyen çocuk sürüsü filan. Akşam rahat yürüyemez insan sokakta.

Beylikdüzünü bilemem ama Anadolu yakasında 1000 tl civarında kiralar bulunabiliyor bazı muhitlerde. Hem yeşili vs daha çok Anadolu yakasının.

Bende iki yıl oldu bağcılara gelin geldim küçükçekmeceden hic bilmedigim bir semte geldim ve alistim ben kimseyle pekmuhatap olmuyorum sizde oyle yapin alisirsiniz .

Gittiginiz yerde neyle karsilasacaginizi bilmiyorsunuz. Oturdugum yerde esimin akrabalari var ust komsum her firsatta beni onlara cekistiriyor. Calisiyorken yastık yorgan ne varsa balkona atmistim kapaliydi balkonum. Ust komsum hemen yetistirmis kac gun oldu soyleyin alsin balkonda cok fazla durmus yastik yorgan vs. Gibi gibi bitmiyorlar maalesef.

biraz daha oku yazdiklarimi oralari 1000 tlye tutamiyorsun malesef. teyzem yesilköyde oruruyor aylik 6 bin dollar kira ödüyor. konu sahibenin bücesi 1000 tl

Bağcılar da 1000 Tl ye ev kalmadi bencede kipirdamayin kapatın caminizi, kapinizi kendi hyatiniza bakin...

Rumeli göçmenlerinden korkmayın, diğer yerlerden göçenlerden korkun bence.
hıc bırındne korkmuyorum istanbulun neresınde oturursan ktur aynı. paran varsa nezıh semte yerlescen yoksa pek bır fark yok. taksım cıvarına git bütün kürtler orda bayrampasaya git göcmenler vs vs

Ay o taraflar berbat ya. Bagcilar beylikduzu esenyurt İkitelli bilmem ne. Bana ev verseler ustune de trilyonlar verseler oralarda oturamam..
Cok yanlis bir yerden ev almissiniz.
Köprüden hemen onceki ve sonraki yerler yasanilacak yerler acikcasi. Digerleri guzel degil..

Şu bagcilari kotuleme algisindan ne zaman vazgeciceksiniz 20 sene bagcilarda yaşadım orda doğup büyüdüm daha o kadar sıcak içten bi ortam gormedim kimsede beni rahatsiz etmedi aksine o begenmediginiz insanlar birbirlerini korurlar bazı yabanilerde onları yanlış anlar.....

Aynen bende iki yıl oldu gelin geldim memnunum bir kac insan yüzünden kötü biliniyor heryerdekötü var bazı semtlerin adı cıkmıs iste

Sadece konuya yazayım araları okumadım

Kadın kötü bir şey dememiş esasen iyi biriymişsin demiş

Fısıltılı konuşma vs olabilir ne var ki

Her yerde var herkes konuşuyor tv programları dahi dedikodu üstüne zaten ülkede

Kendinize yalıtılmış hayat kurmazsanız her semt aynı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…