- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi yorgunummm
-
ayni bunu demek istiyorum herkes kiziyor ulasim kötü beylikdüzüneHoşgeldin =)))
Ben Beylikdüzü'n deki evimi kiraya verip buraya taşındım çünkü oradan işe gidip gelmek çok zor (Eskiden Haznedarda oturuyordum o yüzden oralara aşina olduğumu sandım ama burası başka bir dünyaymış =))
Bağcılar aynı dediğin gibi bir yer, ben ana caddenin üzerindeyim Malta diyorlar, çevrem çok kötü değil, şansıma çok da tatlı komşulara denk geldim , biraz meraklılar ama olsun. Bir de şu var ki Bağcılar ev ekonomisi çok iyi bir yer, benim olduğum yerde her şey elimin altında o yüzden memnunum. Beylikdüzünde 9 yıl oturdum cidden pahalı ve eğer işiniz oralara yakın değilse yol çok büyük bir sıkıntı, metrobüs falan hikaye yani. Sadece sitelerden metrobüse ulaşım bile dert arabanız yoksa, Bağcılar merkez ulaşım açısından çok iyi her yere vesait var o yüzden biraz çekiyoruz insanlarının kahrını napalım
Sözkonusu semt Bağcılar olunca öyle olmuyor işteYani gürültü sorunu, kavga vs. yoksa kültür seviyesi düşük komşular yüzünden ev değiştirmezdim ben.
Konuşmam olur biter yani, ne olacak ki?
Fısıldaşmalara da gelirsek, aman fısıldaşsınlar kendi aralarında eğlensinler bırak.
:) Tabi ki ününü anladım herkes taşın dediğine göre :)Sözkonusu semt Bağcılar olunca öyle olmuyor işte
Google görsellere Bağcılar yazarsan anlarsın konu sahibini
nasil öyle degil bulgar makedon göcmenleri doluBen de bayrampaşalıyım Bağcılar'la eş mi tutuyorsunuz ?? Bayrampaşa öyle değil
Ben de bayrampaşalıyım Bağcılar'la eş mi tutuyorsunuz ?? Bayrampaşa öyle değil
nasil öyle degil bulgar makedon göcmenleri dolu) dahada beter
Evet bu konuda haklısınız.beylikdüzü yani bana göre uzak düsüyor nerde calistiginiza bagli. üstelik zemini iyi degil o hem uzak hem zemin iyi olmadigi icin ev fiyatlari malum daha alibabilir..
Bende iki yıl oldu bağcılara gelin geldim küçükçekmeceden hic bilmedigim bir semte geldim ve alistim ben kimseyle pekmuhatap olmuyorum sizde oyle yapin alisirsiniz .Kizlar baska bi sehirden gelin geldim istanbula 3 sene falan kirada oturdum sonra ev aldik yer baslikta okudugunuz uzere bagcilarevim yeni bina sanirim benim gozumu allayip pullayan bu oldu evimi seviyorum ama disarisi aman Allahimmm berbat ! Bir turlu alisamadim komsularla iki kelam etsem sacma sapan konusuyorlar kendimi ustun gormuyorum hâşa ama o kadar cahiller ki mesela gecen karsi binadan birisiyle markette karsilastik bir iki cumle konustuk ayy kizzz birde sana havali suratsiz derler hicte oyle degilsin dedi ben şok ses etmedim. Balkona ciksam gozumun icine bakip fisir fisir konusuyorlar ve daha bir cok sacmalik kredimizin bitmesine 7 sene var o yuzden evi satamiyoruz beylikduzu tarafinda bir siteye kiraya cikmak istiyorum bu evide kiraya vericez tabi sizce dogru bi karar olur mu ? Fikir verirseniz sevinirim
biraz daha oku yazdiklarimi oralari 1000 tlye tutamiyorsun malesef. teyzem yesilköyde oruruyor aylik 6 bin dollar kira ödüyor. konu sahibenin bücesi 1000 tl
hıc bırındne korkmuyorum istanbulun neresınde oturursan ktur aynı. paran varsa nezıh semte yerlescen yoksa pek bır fark yok. taksım cıvarına git bütün kürtler orda bayrampasaya git göcmenler vs vsRumeli göçmenlerinden korkmayın, diğer yerlerden göçenlerden korkun bence.
Aynen bende iki yıl oldu gelin geldim memnunum bir kac insan yüzünden kötü biliniyor heryerdekötü var bazı semtlerin adı cıkmıs isteŞu bagcilari kotuleme algisindan ne zaman vazgeciceksiniz 20 sene bagcilarda yaşadım orda doğup büyüdüm daha o kadar sıcak içten bi ortam gormedim kimsede beni rahatsiz etmedi aksine o begenmediginiz insanlar birbirlerini korurlar bazı yabanilerde onları yanlış anlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?