CANIM SIKILIYOOOdirek dal ...benim yanım boş
aynen valla.tuzu biberi o..o olmazsa tadıda olmaz
belli olyu liliii..belli bişi varmıCANIM SIKILIYOOO
o niye kızivet amacokda genc sayılmam ruhum yaslı benım
saygıyı kaybetmedikçe bana kalırsa sorun yokaynen valla.
3hafta önce cok fena kavga etmiştik.bagrış cagrış.
o ses yükselttikce bende yükselttim
Sohebete katılacağım da nerden başlasam diyorum.
Halaya girmeye çalıyorum sanki
Ne gibibelli olyu liliii..belli bişi varmı
aynen. saygı giderse biter herşeysaygıyı kaybetmedikçe bana kalırsa sorun yok
bılmem kendımı genc gormuyorum fazlao niye kız
canım sıkılıyo didin ya..ona şeyytiydimNe gibi
bu testlerı ne cıın yaptırıyorsun ?kızlar sordum ama arada kaynadı bu adetin 3.günü yapılan testler fsh,lh,e2,prolaktin başka var mıydı? yarın laboratuvara sorucam ama bilinçli gideyim istiyorum
kadın doğum doktoru yönlendirmeden direk yapıyorlarmı..beni hep doktor yönlendiriyordukızlar sordum ama arada kaynadı bu adetin 3.günü yapılan testler fsh,lh,e2,prolaktin başka var mıydı? yarın laboratuvara sorucam ama bilinçli gideyim istiyorum
sanırım doğurganlık kontrolü içinbu testlerı ne cıın yaptırıyorsun ?
BİLMİYOM İLAÇLARLA KAFAYI BOZDUM GALİBA DARLANDIM OYUZDENcanım sıkılıyo didin ya..ona şeyytiydim
tabi yapıyorlar..3 sene önce evlenmeden doktor istemişti yaptırmıştım dk hapı kullanmam da bir sakınca var mı,yumurtalık rezervlerim nasıl diye.. şimdi artık d.k hapını bırakmak istiyorum pazartesi kadın doğuma başka birşey için gidicem de hazır adetken bunu da yaptırayım götüreyim de baksın dedim..problem var mı yok mu merak ediyorum,birdaha ki adetimi beklemek istemiyorumkadın doğum doktoru yönlendirmeden direk yapıyorlarmı..beni hep doktor yönlendiriyordu
tsh..fsh..lh..estradiol..proklatin.kızlar sordum ama arada kaynadı bu adetin 3.günü yapılan testler fsh,lh,e2,prolaktin başka var mıydı? yarın laboratuvara sorucam ama bilinçli gideyim istiyorum
bende yapmıstımsanırım doğurganlık kontrolü için
ne ilacıBİLMİYOM İLAÇLARLA KAFAYI BOZDUM GALİBA DARLANDIM OYUZDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?