ilaç milaç bahane diyorsun
Ecza deposunda çalışıyorumya ben hastaneler ilaç ilaç diye inliyor kafayı bozdum la resmenne ilacı
kaç yaşındaydın stati ..bende yumurta rezervine baktıracam databi yapıyorlar..3 sene önce evlenmeden doktor istemişti yaptırmıştım dk hapı kullanmam da bir sakınca var mı,yumurtalık rezervlerim nasıl diye.. şimdi artık d.k hapını bırakmak istiyorum pazartesi kadın doğuma başka birşey için gidicem de hazır adetken bunu da yaptırayım götüreyim de baksın dedim..problem var mı yok mu merak ediyorum,birdaha ki adetimi beklemek istemiyorum
tsh'a 2 hafta önce baktı onda problem yok çok şüküR..Diğerleri de aynı zaten,teşekkür ettimtsh..fsh..lh..estradiol..proklatin.
Bulun diyom size ama beni takmıyonuz kii
25 canım..ben dk hapı kullandım 3 sene ondan tedirgin oluyorumkaç yaşındaydın stati ..bende yumurta rezervine baktıracam da
yok ben bebek olması için sıkıntı var mı onu merak ediyorum..belki onun içinde yapıyorlardır tam bilgim yok malesefbende yapmıstım
adet olmuyosun dımı bnm o sıkayetım var
ben baya aşinayım bu konulara..hap hiç kullanamdım..hormonlarda oynamalar olsa bile düzenliyorlar haplarla falan..olmadı bitkisel bişeyler içersin...25 canım..ben dk hapı kullandım 3 sene ondan tedirgin oluyorum
kızlar sordum ama arada kaynadı bu adetin 3.günü yapılan testler fsh,lh,e2,prolaktin başka var mıydı? yarın laboratuvara sorucam ama bilinçli gideyim istiyorum
onu da yapmayıversinler canımBem de bu kadar niliyorum. Ama adetin 3. Gunu vajinal muayene de yapiyorlar. Sen yine de doktoru arayip sor baska ne tahlil gerekiyor diye.
sen bulamıonmu kızBulun diyom size ama beni takmıyonuz kii
sabah değiştirmiş parkBaşlık uçmuş yine.
nasılsın miskim?sabah değiştirmiş park
iim sen...yoktun sabahh..nasılsın miskim?
YA BENİM BULDUKLARIM PEK UZUN SÜRMÜYOOsen bulamıonmu kız
canım sıkkın bu aralar nedense.Herşey iyi şükür ama bende bir durgunluk. Pek birşey yapasım yok eskisi gibi.Bilmem.İyiyim sanırımiim sen...yoktun sabahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?