- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
akşamki kekime gider gitmez vurcam kırbacıBende de aynı sorun var canım. Benim de özel günüm. Bol kremalı nescafeye vurdum kendimi.
baya tahlil yapıldı...doktorun görmesi lazım.ipek kafamı dağıtmak için çok uğraştım bunca zaman.sabredip doktoruma göstercem sanırımYa o topikler insanı çok etkiliyor. Doktoru arayınca bilgi vermiyor mu?
1.30 da gelcem dedi 3.30 oldu hala yokPark nerede mapısta mı yoksa?
yok o burda kek börek muhabbeti çıkınca kendini bdv ye verdi,buraları sahipsiz bıraktıPark nerede mapısta mı yoksa?
yok stati.pıhtılaşma ile ilgili.bebk kayıplarında yapılan tahlillerkan sayımı falansa bende yardımcı olabilirim ama pıhtılaşmayla ilgili hiç test yaptırmadım,yardımcı olamayacağım..senin şikayetin neydi peki?
Kek sevmeyen yoktur herhalde.akşamki kekime gider gitmez vurcam kırbacı
Bir de beni BDV den yaka paça getirdi. Bir de maço, bir de ataerkil sorma.yok o burda kek börek muhabbeti çıkınca kendini bdv ye verdi,buraları sahipsiz bıraktı
Kek sevmeyen yoktur herhalde.
Olsa da şöyle kahveyle yeseydik.
Ben de hafta sonu cutenin mandalinalı kekinden yapcam.
Olmazsa hepsini ona kargo edeceğim yesin yesin şişsin.
ya geçen ben atmasyon mandalinalı kurabiye yaptım...çoktu mandalina ... çok garip oldu...bi dönem portakallı bi bisküvi vardı...onun tarifini bulmak istiyorum..hatırlayan varmı o bisküviyi...ambalajı turuncuydu..Kek sevmeyen yoktur herhalde.
eli sopalı olurduBir de beni BDV den yaka paça getirdi. Bir de maço, bir de ataerkil sorma.
Erkek olaymış çok fena olurmuş.
anladım canım,bebeğini kaybetmedin inşallah? ay çok sordum kusura bakma,öyle birşey yoksa da umarım başına gelmez,problem çıkmaz.psikolojik olarak çok etkiliyormuş insanıyok stati.pıhtılaşma ile ilgili.bebk kayıplarında yapılan tahliller
Senin folik asit eksikliğin falan mı var Misk? Onla ilgili bir şey sanırım. Düşük olma nedenlerinden biri diye okumuştum bir yerde.yok stati.pıhtılaşma ile ilgili.bebk kayıplarında yapılan tahliller
evet çok etkiliyor psikolojik olarakanladım canım,bebeğini kaybetmedin inşallah? ay çok sordum kusura bakma,öyle birşey yoksa da umarım başına gelmez,problem çıkmaz.psikolojik olarak çok etkiliyormuş insanı
alıyordum aslında folbiol günlük bi tane yeterli gelmemişmi acaba...Senin folik asit eksikliğin falan mı var Misk? Onla ilgili bir şey sanırım. Düşük olma nedenlerinden biri diye okumuştum bir yerde.
eti portakallıya geçen ben atmasyon mandalinalı kurabiye yaptım...çoktu mandalina ... çok garip oldu...bi dönem portakallı bi bisküvi vardı...onun tarifini bulmak istiyorum..hatırlayan varmı o bisküviyi...ambalajı turuncuydu..
bende keke biterim geçen havuçlu tarçıonlı cevizli kek yaptım enfesti :)))Kek sevmeyen yoktur herhalde.
hangi konu biz de gidelim.hatun tuvaletteki taharet musluğuyla uğraşıyormuş ya Bdv'de
evt fallen oo..çok seviyordum ben onu ya..kakltı üretimdeneti portakallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?