ipeeeek yardım edin banagood morning..
Topik adına uygun bir giriş yapayım dedim
dün ekşın anında bana bir sancı girdi hem kasıktan hem makattan iki büklüm kaldım ,şu an hala maksimumda değil ama devam ediyor kabızlıkta var ama sebebini çözemiyorum ben şimdi bi taharete gidem deneme yapayım ne oluyor siz bana yazın...göbek altı şiddetli baskı kasık bölgesi makata kadar geniş baskılı ağrı ne bu ya ilk defa başıma geldi
canım günaydın ben varım noldukızlar günaydın şu an evdeyim acil bi durum var hanginiz burdasınız lütfen bana dönün
kuzum sakin ol aynı sancı dün banada girdi sol kasığıma nefes alamadımipeeeek yardım edin bana
sakin ol değişen hiç bişey yok sadece bir kramp olabilir.ya söyledim ya kasıklarımda şiddetli bir ağrı oldu dün gece baskı şeklinde makatta da ,hani aşırı kabız olursun zonklar ya onun gibi şimdi biraz gittim geldim ama çok aşırı bi rahatlama olmadı,ayın 24 nde vajinal usg ye girdim raporu temiz iki haftada değişen ne olabilir ki..
sakinim canım onda problem yok hatta sıcak suyla duş aldım biraz uyumuşum aşırı çarpıntıyla uyandım bi bardak su içtim göğsüme de döktüm 3 dakika sürmedi çarpıntı kesildi ilk an panik yaptım sanırım sonra haraket edemedim yürürken iki büklümdüm eşim yardım etti şimdi sabahtan beri acaba kabızlıktan mı deyip tuvalete gidip duruyorum ama kasıkta ki baskı biraz farklı dün ağdaya gitmiştim kuaförde mi soğuk aldım bir anda yansır mı böyle iki büklüm yapar mı bilemedimkuzum sakin ol aynı sancı dün banada girdi sol kasığıma nefes alamadım
sanki bıcak sokmuş gibiydi.
üşütmüş olabilirmisin
kramp girmiş sana ama makattan neden agrı oldu kabızlıkdan olabilir oda
sakinmisin şu an parkyyy
kuzum üşütmüş olabilirsin ben bazen hapşururkensakinim canım onda problem yok hatta sıcak suyla duş aldım biraz uyumuşum aşırı çarpıntıyla uyandım bi bardak su içtim göğsüme de döktüm 3 dakika sürmedi çarpıntı kesildi ilk an panik yaptım sanırım sonra haraket edemedim yürürken iki büklümdüm eşim yardım etti şimdi sabahtan beri acaba kabızlıktan mı deyip tuvalete gidip duruyorum ama kasıkta ki baskı biraz farklı dün ağdaya gitmiştim kuaförde mi soğuk aldım bir anda yansır mı böyle iki büklüm yapar mı bilemedim
kuru kayısı incir felan at agzınabi kaşık zeytin yağı içtim kabızlıktansa diye şimdi de su kaynatıyorum işe gitmedim elma kromlu çay yapıp içicem sinameki var içinde ama kasıktaki baskı iğrençmiş..
yok reglime daha bir hafta var rahim temiz üşüüttüysem bile dün akşamdan beri geçmedi valla hiç hoş değilkuzum üşütmüş olabilirsin ben bazen hapşururken
kasıklarıma bir kramp girer geberiyorum sanırım 1 saat kendime gelemem
sakin ol bak benım rahim myom dolu :) bir agrı girer bazen offf fena oluo
parkk birazdan hast arıcammm :) dua et banada
senın psikoljık bişeyin yok az soğuk almıın ada çayı iç regl değilsen çok iyi gelir
holter sonucu için kuzucumyok reglime daha bir hafta var rahim temiz üşüüttüysem bile dün akşamdan beri geçmedi valla hiç hoş değil
geçmiş olsun canım hastaneyi niye arıyorsun
yok canım 24 ünde girdim ultrasona hiçbir sıkıntı yok diyolar ultrasondan başka bi sistem varsa o yapılmadı bana tabi.holter sonucu için kuzucum
korkma sen usg çekildin demi.
bence kramp tarzı bişiy.
sende kist sorunu varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?