- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hşiçbiri değilde cutenin aklına uyduk lan rahim elimde kaldı sandım o derece kasıldım
şu an hala baskısı var ne kadar bir sürede geçer tahmini olan var mı daha önce yaşayan çünkü nefret ediyorum utanıyorum beki ama çevremde kimse yok iişki anında başladı
kuzum sen rahim filmimi çekildin ?yok canım 24 ünde girdim ultrasona hiçbir sıkıntı yok diyolar ultrasondan başka bi sistem varsa o yapılmadı bana tabi.
peki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..üşütmüşte olabilirsin
lan rahim ters olsa bir yıldır ters olmaz mıydıhaydaaaa rahim ters olabilirmi ?
yoksa bu agrı yenimi peydah oldu ?
ılık bir adaçayı yap suyu ısıt ayaklarına koy uzan yat dinlen geçer kuzumpeki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..
yok be vajinal ultrason çekildi rahim ters olsa nasıl girecek o ultrason sopasıkuzum sen rahim filmimi çekildin ?
ne zaman
sıcak su tulumu koysana.peki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..
lan ne bilim ters rahimde kasılma olurmuuş ilişki anındalan rahim ters olsa bir yıldır ters olmaz mıydı
hahahahahahahah deli giriyor giriyorrrr :) merak etme....yok be vajinal ultrason çekildi rahim ters olsa nasıl girecek o ultrason sopası
ilk ilişkinden beri mi ağrın oluyordu,benim öyle sorunlarım olmadı hiç bir senedir bu ilk,amaaaan evlendim burnum b*ktan çıkmadı hastalık hastalık hastalık ne lan bu abuuuvlan ne bilim ters rahimde kasılma olurmuuş ilişki anında
bende benım oyle olduğumu ters olduğunu 10 sene önce oprendim
Ne çayı kaynatıyorsun?peki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..
aynen bende öyle.ilk ilişkinden beri mi ağrın oluyordu,benim öyle sorunlarım olmadı hiç bir senedir bu ilk,amaaaan evlendim burnum b*ktan çıkmadı hastalık hastalık hastalık ne lan bu abuuuv
Ne çayı kaynatıyorsun?
ilk ilişkinden beri mi ağrın oluyordu,benim öyle sorunlarım olmadı hiç bir senedir bu ilk,amaaaan evlendim burnum b*ktan çıkmadı hastalık hastalık hastalık ne lan bu abuuuv
Evet cnm doğuştan tersbişey olmaz kuzucum sakin ol
kuzum biraz şekerli suda içebilirsin agrına iyi gelir.
Ya park ben de düzeni iyice bozmuşum. Hala regl olamadım. 35+1 gün oldu. Çıldıracağım. Aslan pençesi aldım faydası olur mu acaba?
düşünmen yete gülüm sıcak su torbasıyla husumetim var geçen hafta sırtımda patladı şu an kalan torbada gözüme pek tekin gelmiyor ama deneyeceğimsıcak su tulumu koysana.
aklıma bişide gelmio anasını satım
bi hamilelik ihtimaline baksan istiyodun hemen adaçayı aslan pençesine vurma olayı sonra dramatize olursun ,35+1 deysen bi test yaptır kasetler nedense göstermiyor doğru düzgün,elma kromlu çay kaynattım tuvalete çıkarıyormuş bi deneyeyeyimNe çayı kaynatıyorsun?
Ya park ben de düzeni iyice bozmuşum. Hala regl olamadım. 35+1 gün oldu. Çıldıracağım. Aslan pençesi aldım faydası olur mu acaba?
nasıl patladı kızdüşünmen yete gülüm sıcak su torbasıyla husumetim var geçen hafta sırtımda patladı şu an kalan torbada gözüme pek tekin gelmiyor ama deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?