welcome too candyshop;)

haydaaaa rahim ters olabilirmi ?

yoksa bu agrı yenimi peydah oldu ?

peki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..
ılık bir adaçayı yap suyu ısıt ayaklarına koy uzan yat dinlen geçer kuzum

lan ne bilim ters rahimde kasılma olurmuuş ilişki anında
bende benım oyle olduğumu ters olduğunu 10 sene önce oprendim
ilk ilişkinden beri mi ağrın oluyordu,benim öyle sorunlarım olmadı hiç bir senedir bu ilk,amaaaan evlendim burnum b*ktan çıkmadı hastalık hastalık hastalık ne lan bu abuuuv

peki eğer üşüttüğüm için ben taca çıktıysam ne yapmam lazım öneriniz var mı ilk defa alt bölge ile böyle bir sorun yaşıyorum da napmam gerek bilmiyorum şimdi çay kaynatıyorum..
Ne çayı kaynatıyorsun?

Ya park ben de düzeni iyice bozmuşum. Hala regl olamadım. 35+1 gün oldu. Çıldıracağım. Aslan pençesi aldım faydası olur mu acaba?

kuzum hemen adaçayı yap kendine ılık içine limon sık şeker atma.
sabah akşam iç 2 güne kalmaz gelir.
ben tek bunu yaparım gecikme oldumu

Ne çayı kaynatıyorsun?

Ya park ben de düzeni iyice bozmuşum. Hala regl olamadım. 35+1 gün oldu. Çıldıracağım. Aslan pençesi aldım faydası olur mu acaba?
bi hamilelik ihtimaline baksan istiyodun hemen adaçayı aslan pençesine vurma olayı sonra dramatize olursun ,35+1 deysen bi test yaptır kasetler nedense göstermiyor doğru düzgün,elma kromlu çay kaynattım tuvalete çıkarıyormuş bi deneyeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…