welcome too candyshop;)

şu mor olan mı canım? kuzenimin var morlu kocaman kazanlı bir ütü,patiska kumaşı bile açıyor demişti.heveslendim bende sordum ama epey pahalıydı 800 civarıydı sanırım..
kazanlı ütü olayına başta yer probleminden sonra fiyatları çok pahalı olduğundan sıcak bakmıyorum..ama istediğim özellikte ütü bulamazsam mecbur kazanlı alacağım

bende kazanlı kullanıyorum eşim bankacı. ve inanılmaz memnunum benimki lacivert olandan yani morun 1 üst modelinden.. Ama inan 1 saate tüm ütüm bitiyor..

benimki bu canım ben 900 e almıştım ama boynerde yıl başı kampanyası yapılıyor bak o zaman 700 tl ye falan düşüyormuş..

Eki Görüntüle 1323324

benimki bu canım ben 900 e almıştım ama boynerde yıl başı kampanyası yapılıyor bak o zaman 700 tl ye falan düşüyormuş..

sağol canım en son çare bunlardan alıcam. benim ütüm iyiydi aslında ama nasıl desem kumaşı düzleştiriyor fakat kırışıklığını açmıyor.şimdi bir de kurutma makinesi aldım,o daha çok kırıştırıyor kumaşı. bu ütüyle ben kumaş katili olurum muhtemelen

ayy neden kurutma aldın bende aldım ama inan evde süs diye duruyor..
dikkat et çektirme yapıyor uzun süreli kullanımda..

ayy neden kurutma aldın bende aldım ama inan evde süs diye duruyor..
dikkat et çektirme yapıyor uzun süreli kullanımda..

ya ben çamaşır kuruturken çok zorlanıyorum canım. evim 2 oda bir salon.kapalı balkonum yok.küçük odada çamaşırlık hiç kalkmıyor biri kurumadan yenisini de yıkayamıyorum.ee min.2 günde kuruyor çamaşırlar bir de o 2gün içinde temiz kokuları gidiyor sinir oluyorum
annemin var şimdiye kadar hiç problem yaşamadı,aslında benimkini de o aldı çektiğim eziyeti görünce

hı o zaman sana lazım mış benim bir boş odam var orada kurutuyorum ama dediğin gibi kışın 2 günden evvel kurumuyor

haydi buyrun hatunlar

hello.
naptınız?

en asabi kk üyesi burda işte

benimkide hediyeydi arnica markası. Bende artık zorlanıyorum

verdim ben canım..

çay demledim yemekten sonra herkse burda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…