- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
kazanlı ütü aldım ben tefalin. en son serinin bi önceki serisi oluyor.
Valla cok memnunum.
bi başka arkadaşım memnun degilmiş. aaa niye kız dedim.
suyu cok cabuk bitiyo. lan gerizekalı dedim. suyu tabi biter. normal ütüdede aynısı olmuyormu dedim.
verdim ben canım..topiğimizi aday gösterdim oy vermeyi unutmayın
bende kazanlı kullanıyorum eşim bankacı. ve inanılmaz memnunum benimki lacivert olandan yani morun 1 üst modelinden.. Ama inan 1 saate tüm ütüm bitiyor..şu mor olan mı canım? kuzenimin var morlu kocaman kazanlı bir ütü,patiska kumaşı bile açıyor demişti.heveslendim bende sordum ama epey pahalıydı 800 civarıydı sanırım..
kazanlı ütü olayına başta yer probleminden sonra fiyatları çok pahalı olduğundan sıcak bakmıyorum..ama istediğim özellikte ütü bulamazsam mecbur kazanlı alacağım
Eki Görüntüle 1323324
benimki bu canım ben 900 e almıştım ama boynerde yıl başı kampanyası yapılıyor bak o zaman 700 tl ye falan düşüyormuş..
ayy neden kurutma aldın bende aldım ama inan evde süs diye duruyor..sağol canım en son çare bunlardan alıcam. benim ütüm iyiydi aslında ama nasıl desem kumaşı düzleştiriyor fakat kırışıklığını açmıyor.şimdi bir de kurutma makinesi aldım,o daha çok kırıştırıyor kumaşı. bu ütüyle ben kumaş katili olurum muhtemelen
ben enlere bakıyordum.naber millet nerdesiniz
ayy neden kurutma aldın bende aldım ama inan evde süs diye duruyor..
dikkat et çektirme yapıyor uzun süreli kullanımda..
hı o zaman sana lazım mış benim bir boş odam var orada kurutuyorum ama dediğin gibi kışın 2 günden evvel kurumuyorya ben çamaşır kuruturken çok zorlanıyorum canım. evim 2 oda bir salon.kapalı balkonum yok.küçük odada çamaşırlık hiç kalkmıyor biri kurumadan yenisini de yıkayamıyorum.ee min.2 günde kuruyor çamaşırlar bir de o 2gün içinde temiz kokuları gidiyor sinir oluyorum
annemin var şimdiye kadar hiç problem yaşamadı,aslında benimkini de o aldı çektiğim eziyeti görünce
aralık sonundaben enlere bakıyordum.
ne zaman açıklanacak sonuçlar
haydi buyrun hatunlar
hello.
naptınız?
en asabi kk üyesi burda işte
benimkide hediyeydi arnica markası. Bende artık zorlanıyorum
verdim ben canım..
çay demledim yemekten sonra herkse burda olsunsağol canım en son çare bunlardan alıcam. benim ütüm iyiydi aslında ama nasıl desem kumaşı düzleştiriyor fakat kırışıklığını açmıyor.şimdi bir de kurutma makinesi aldım,o daha çok kırıştırıyor kumaşı. bu ütüyle ben kumaş katili olurum muhtemelen
he valla ya biraz da buraya takılalım. yazlık gibi oldu burası da.çay demledim yemekten sonra herkse burda olsun
he valla ya biraz da buraya takılalım. yazlık gibi oldu burası da.
küçük ya daha kolay ısınıyoraynen yaaa...kış gelince odaya doluştuk....
ses yalıtımıda var..işimize geliyor hemküçük ya daha kolay ısınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?