- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
oyy teşekkür ederim ablam..en sevdiğimdendoğum günün kutlu olsun statimmm seviyorummmm seni......
canım doğum günün kutlu olsunoyy teşekkür ederim ablam..en sevdiğimden
oyy teşekkür ederim ablam..en sevdiğimden
canım ablam Allah ferahlık versinCUTENIn konu beni üzdü az kalbim çatırdadı ama rahman suresini okdum
geçti.
aminnn kuzum az üzüldem çok kötü oluyorum bbeğim bitmiş benım beden yacanım ablam Allah ferahlık versin
canım benim sen hiçte öyle değilsin maşallahın var Allah daha büyük dertler vermesin kimseye..aminnn kuzum az üzüldem çok kötü oluyorum bbeğim bitmiş benım beden ya
özür dilerim..mesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.
ah benımmmm garip kuşummm betüşümün anası sen duygusalsın bugunmesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddi misin ?mesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.
ay canım benim..bugün hepimiz biraz hassassız sanırım..mesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.
miskkızlar bundan sonra daha dikkatli olucam .gerçekten kırdığım birileri varsa özür diliyrum.çıkıyorum ben ii akşamlar
Allah kolaylık versin,müsait oldukça bekliyoruzkızlar sizleri öpüyorum işsiz biri olarak günlerim yoğun geçiyor
günaydın canmAllah kolaylık versin,müsait oldukça bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?