welcome too candyshop;)

mesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.

mesela parkyy ve misk iyi dalgalarını geçtiler ismimle ilginçtir benimde buna gönlüm kırıldı rönesans arpaşısı eşek filan ne bileyim insanın ince ruh halinemi denk geldi nedir.
ah benımmmm garip kuşummm betüşümün anası sen duygusalsın bugun
canımmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddi misin ?
samimiyetle özür dilerim buradaki gevşek samimiyete güvenmiştim.
bu arada kırdığım başka arkadaşlar varsa kusura bakmayın elimin ayarı yokmuş,an itibari ile anladım.

ay canım benim..bugün hepimiz biraz hassassız sanırım..
kimseyi takmıcam üzülmicem dedim benim de hepsi üstüste geldi..
miskle park gerçekten aramızdaki samimiyete güvenerek öyle dediler,ama yazarken karşındakinin ruh halini bilemiyorsun işte.belki dün yazsaydılar birşey demeyecektin..

kızlar bundan sonra daha dikkatli olucam .gerçekten kırdığım birileri varsa özür diliyrum.çıkıyorum ben ii akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…