patron nasılsın be yaaaaTatil bitti kamil koc bursa seferi gunaydinlar diler efenim yedi saatlik bir yolculugun 1 saatini geride birakmis bulunuyoruz
Günaydın Canımgünaydın herkese
Günaydın canım hayırdır?kızlar naber napıyorsunuz?
ben bu sabah eşimle atıştım,çok kırgınım ona
amann geçen hafta ki enişte mevzusu..Günaydın canım hayırdır?
geçen gün gelmemişmiydi zaten?amann geçen hafta ki enişte mevzusu..
dün annemlerden geldik yatıcaz eniştemi de hiç çağıramadık dedi.bende çağırırız acelesi ne dedim.ee kaç gün olmuş ayıp olmuşmuş..bu akşam için çağıralım dedi bende olmaz cuma çağıralım dedim.sen benim kararlarıma saygı duymuyorsun dedi..bende sende bensiz karar alma o zaman dedim..
nerden çıktı bu adam anlamadım ki.bu hafta sonu gidecekti işleri uzamış.haftasonu da kalacak yeri yok geçen hafta kv.ye gittiler eşimle.bu hafta sonu bizde kalacak galiba.off yaa..biz tam 2 aydır hafta sonları başbaşa evde kalamıyorduk
gelmişti ama onun üzerinden nerdeyse 1 hafta geçmiş ayıp olmuşmuşgeçen gün gelmemişmiydi zaten?
ah canım ah benimkide 2 de bir teyzemi çağıralım diye tutturuyor..gelmişti ama onun üzerinden nerdeyse 1 hafta geçmiş ayıp olmuşmuş
Sabır etmemiz lazım..tamam hak veriyorum eniştesi birazda bizim yüzümüzden burada. bizim çalıştığımız yere soktu eşim onu da alışma süreci olarak merkez de kalması gerekiyor.ama ne bileyim sıkılıyorum daralıyorum onun yanında
vallahi ne kıymetli aileleri ver anlamıyorum ki..ah canım ah benimkide 2 de bir teyzemi çağıralım diye tutturuyor..
aynen canım şuan hafta sonu için alternatif plan yapmaya çalışıyorum kendime..eniştesi gelirse pazar ayrı takılıcam onlardanSabır etmemiz lazım..
Ama işte bu hayatın yorgunluğu stresi zaten yetiyor bir de üstüne başkasına tahammülümüz kalmıyor . hatta eşimize bile..
bence en iyisini yaparsın da eşin izin verecekmi?aynen canım şuan hafta sonu için alternatif plan yapmaya çalışıyorum kendime..eniştesi gelirse pazar ayrı takılıcam onlardan
bence en iyisini yaparsın da eşin izin verecekmi?
bu arada benimkinin teyzesiyle ilk tanışmamızda annem le kayınvalideme gitmiştik. kadın sürekli ay kız kardeşim çok hasta, çok beceriksiz falan diyip durdu. Sonrada x iyi yere kapak attı dedi(eşim için)
Beni korkutup nişanı bozmak istedi..Kayınvalidem de o gün resmen çırpındı.. Başına kalır gibisinden konuştu. Annemde herşey olacağına varır. Kaderde ne varsa kızım onu yaşayacak dedi. Mors olmuştu baya. Sonra kv aradı ağladı telefonda bana. Çünkü annem haklı olarak iyi yere kapak attı lafını büyüttü.
Kayınpederime söyledim oğlun teyzeni istiyor diye , oda bana iyi gelsin teyzesi kızım sen o gün gel buraya yat burada o kadına hizmet etmek zorunda değilsin dedi , eşimde resmen mors oldu
ah ah ...ohh iyi olmuş,eşinin böyle teyzeyi çağırmak istemesi zaten saçmalık.bizim eniştenin zararı yok Allah'tan
seninle yaşadıklarımız benziyor biliyor musun?
benim eşime de nişanda bizim taraftan biri iyi yere kapak attın demiş.ama kim olduğunu söylemiyor eşim.söylese,ben yüzüne bile bakmam o şahısın ama eşim aramız bozulsun istemiyormuş.
izin konusu da denemesi bedava,şansımı deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?