welcome too candyshop;)

Günaydın canım hayırdır?
amann geçen hafta ki enişte mevzusu..

dün annemlerden geldik yatıcaz eniştemi de hiç çağıramadık dedi.bende çağırırız acelesi ne dedim.ee kaç gün olmuş ayıp olmuşmuş..bu akşam için çağıralım dedi bende olmaz cuma çağıralım dedim.sen benim kararlarıma saygı duymuyorsun dedi..bende sende bensiz karar alma o zaman dedim..

nerden çıktı bu adam anlamadım ki.bu hafta sonu gidecekti işleri uzamış.haftasonu da kalacak yeri yok geçen hafta kv.ye gittiler eşimle.bu hafta sonu bizde kalacak galiba.off yaa..biz tam 2 aydır hafta sonları başbaşa evde kalamıyorduk

geçen gün gelmemişmiydi zaten?

tamam hak veriyorum eniştesi birazda bizim yüzümüzden burada. bizim çalıştığımız yere soktu eşim onu da alışma süreci olarak merkez de kalması gerekiyor.ama ne bileyim sıkılıyorum daralıyorum onun yanında

Sabır etmemiz lazım..
Ama işte bu hayatın yorgunluğu stresi zaten yetiyor bir de üstüne başkasına tahammülümüz kalmıyor . hatta eşimize bile..

ah canım ah benimkide 2 de bir teyzemi çağıralım diye tutturuyor..
vallahi ne kıymetli aileleri ver anlamıyorum ki..

geçen bizimkinin dayısına gittik,4 kişilik aileler,dayısı 45 yaşlarında falan.eşim dayısına kalmaya gelin diyor.hey Allah'ım ya dedim bende.evleri 20 dk uzaklık da kalmaya geleceklermişmiş

aynen canım şuan hafta sonu için alternatif plan yapmaya çalışıyorum kendime..eniştesi gelirse pazar ayrı takılıcam onlardan
bence en iyisini yaparsın da eşin izin verecekmi?
bu arada benimkinin teyzesiyle ilk tanışmamızda annem le kayınvalideme gitmiştik. kadın sürekli ay kız kardeşim çok hasta, çok beceriksiz falan diyip durdu. Sonrada x iyi yere kapak attı dedi(eşim için)
Beni korkutup nişanı bozmak istedi..Kayınvalidem de o gün resmen çırpındı.. Başına kalır gibisinden konuştu. Annemde herşey olacağına varır. Kaderde ne varsa kızım onu yaşayacak dedi. Mors olmuştu baya. Sonra kv aradı ağladı telefonda bana. Çünkü annem haklı olarak iyi yere kapak attı lafını büyüttü.
Kayınpederime söyledim oğlun teyzeni istiyor diye , oda bana iyi gelsin teyzesi kızım sen o gün gel buraya yat burada o kadına hizmet etmek zorunda değilsin dedi , eşimde resmen mors oldu

ohh iyi olmuş,eşinin böyle teyzeyi çağırmak istemesi zaten saçmalık.bizim eniştenin zararı yok Allah'tan

seninle yaşadıklarımız benziyor biliyor musun?
benim eşime de nişanda bizim taraftan biri iyi yere kapak attın demiş.ama kim olduğunu söylemiyor eşim.söylese,ben yüzüne bile bakmam o şahısın ama eşim aramız bozulsun istemiyormuş.

izin konusu da denemesi bedava,şansımı deneyeceğim

ah ah ...
ya bu erkekler ciddi manada salak..
bizde şimdi kavga ettik şebi arusa annemde gelmek istedi eşimde surat yaptı..
bende almadım anneme bilet , annemde gelmek istediğini söyledi baya bir..
bana annenede al diyor ama gönülsüzce e bende öyle olunca istemedim tabi.
Şimdi aradı bana diyor ki annene ne dedin. o istemiş gelmesini ses çıkartmamış bi o akıllı anasını satayım
bazen diyorum neden evlendim böyle bir adamla... daha doğrusu evlenmek için sanırım acele ettim . Şuan cidden moralim sıfır. ve biliyormusun konuşulmuyor hemen agrasifleşiyor
Rabbim kimseyi kimsenin eline koymasın. Yarın bir gün bir şey olsa ben anneme baksam bu ne yapar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…