- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
ah ah ...
ya bu erkekler ciddi manada salak..
bizde şimdi kavga ettik şebi arusa annemde gelmek istedi eşimde surat yaptı..
bende almadım anneme bilet , annemde gelmek istediğini söyledi baya bir..
bana annenede al diyor ama gönülsüzce e bende öyle olunca istemedim tabi.
Şimdi aradı bana diyor ki annene ne dedin. o istemiş gelmesini ses çıkartmamış bi o akıllı anasını satayım
bazen diyorum neden evlendim böyle bir adamla... daha doğrusu evlenmek için sanırım acele ettim . Şuan cidden moralim sıfır. ve biliyormusun konuşulmuyor hemen agrasifleşiyor
Rabbim kimseyi kimsenin eline koymasın. Yarın bir gün bir şey olsa ben anneme baksam bu ne yapar acaba?
kayınbaban iyi sana destek olmuş maşallah ne güzel.bence en iyisini yaparsın da eşin izin verecekmi?
bu arada benimkinin teyzesiyle ilk tanışmamızda annem le kayınvalideme gitmiştik. kadın sürekli ay kız kardeşim çok hasta, çok beceriksiz falan diyip durdu. Sonrada x iyi yere kapak attı dedi(eşim için)
Beni korkutup nişanı bozmak istedi..Kayınvalidem de o gün resmen çırpındı.. Başına kalır gibisinden konuştu. Annemde herşey olacağına varır. Kaderde ne varsa kızım onu yaşayacak dedi. Mors olmuştu baya. Sonra kv aradı ağladı telefonda bana. Çünkü annem haklı olarak iyi yere kapak attı lafını büyüttü.
Kayınpederime söyledim oğlun teyzeni istiyor diye , oda bana iyi gelsin teyzesi kızım sen o gün gel buraya yat burada o kadına hizmet etmek zorunda değilsin dedi , eşimde resmen mors oldu
evi kapasınlar direk. bence sizde yaşasınlar.vallahi ne kıymetli aileleri ver anlamıyorum ki..
geçen bizimkinin dayısına gittik,4 kişilik aileler,dayısı 45 yaşlarında falan.eşim dayısına kalmaya gelin diyor.hey Allah'ım ya dedim bende.evleri 20 dk uzaklık da kalmaya geleceklermişmiş
artık bulucam bi çaresini,evde net olsa ne güzel olurduevi kapasınlar direk. bence sizde yaşasınlar.
hey allahım ya
enişte olayınada cok germe kendini boşver.
alt tarafı kalıcagı 1-2 gün.
git yatak odanda dolabınla eşyanla şununla bununla ugraş.
kendine ugraş yarat. adamın yanında oturma
hamama iyileşirsem tam gidicem bende bu arada
iyileşirsen bakarız dedi. sen hep böyle yapıosun dedim. hafif kücük emrah modunda
telefonunda yok dimi net. kkya dalardınartık bulucam bi çaresini,evde net olsa ne güzel olurdu
bu arada tebrik ediyorum seni,bu akşam da bu fikri destekledin mi tamamdır
var da 1 gb onu da ig de yiyorum genelde..neyse bakalım hayırlısı belki kaçarım onlardantelefonunda yok dimi net. kkya dalardın
kücük emrah moduna girip hafifde dudagımı bükmem cok süper oluyor
bakalım artık
cok iyi olur. bende kıcımı toparlarsam koşu bandıma bisikletime bincem.var da 1 gb onu da ig de yiyorum genelde..neyse bakalım hayırlısı belki kaçarım onlardan
b-fit var bilirsiniz.üni.döneminde denemek için gitmiştim ama o zaman çok tempolu gelmişti vazgeçmiştim.şimdi tekrar yazılmak istiyorum.anladım ki ben yemekten kısarak bu kiloları veremicem,spor şart.bugün fiyat almaya gideceğim eğer uyarsa yazılırım.hafta sonu gider yarım saat de olsa kafa dağıtırım biraz.
naber bebek
iidir senden nabercok iyi olur. bende kıcımı toparlarsam koşu bandıma bisikletime bincem.
fit ve dinc oluyorum spor yapınca
naber bebek
iyidiriidir senden naber
Ay aynen benim eşimde böyle..bence erkekler hep böyle bizde de genelde böyle olur.ben annemi kibarca reddetmek zorunda kalırım, o da ben istemiyorum demedim ki der.yani hem ben üzülürüm annemi reddettiğim içim hem de ben suçlu olurum.
aramızda eşi böyle olmayan varsa yada bu huylarla idare edebilen varsa lütfen bizi de aydınlatsın..kimisi parmağında oynatıyor,her istediğini yaptırıyor annesini peşinden ayırmıyor,adamın gıkı çıkmıyor..nasıl yapıyorlar hayret ediyorum.. o derece olmasa da biraz hizaya getirmek lazım bu odunları
kayınbaban iyi sana destek olmuş maşallah ne güzel.
kendi ailelerine karşı at gözlüğü takıyolar ne yazıkki.
bizler gibi cin degiller. bizim cinligimiz onlara sökmüyor bazen
baksana bende alabilirim onu nasıl bir şey hemen bakıyorumhaftaya a101 e twister geliyormuş.ondan da alasım var..
plates diyor herkes ama o beni çok sıkar gibime geliyor. leslie yi çok methediyorlar o da biraz sıkıcı geliyor,bana eğlenceli bir ortam lazım.bakalım deneyeyim şansımı..az vücudum şekle girsin de göriim ben o zaman baş ağrısını
bence bizden daha beterler..
evet ya kayınbabam sağolsun. Kv min arkadaşları bana gelmek istiyor 15 kişi . Kp ne gerek var onlar kajmery nin mi arkadaşı çok istiyorsan kendin ağırla falan dedi
o kadar hoşuma gitti ki
twist benim var güzelde sıkıcı gibi geliyor sanki.haftaya a101 e twister geliyormuş.ondan da alasım var..
plates diyor herkes ama o beni çok sıkar gibime geliyor. leslie yi çok methediyorlar o da biraz sıkıcı geliyor,bana eğlenceli bir ortam lazım.bakalım deneyeyim şansımı..az vücudum şekle girsin de göriim ben o zaman baş ağrısını
izlemedim dostum..niden sordunlove story izliyen varmı?
bende koşu bandu istiyordum...bi bakayım haftaya neler vartwist benim var güzelde sıkıcı gibi geliyor sanki.
koşu bandı yada bisiklet tavsiye ederim şiddetle.
a101 de haftaya baya şeyler varmış ya.
akşam biz izledikde. aman izlemeyin zaten.izlemedim dostum..niden sordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?