welcome too candyshop;)

yok bunu ara ögünlerde yiyorsun
çok susatıyor asla sağlıksız değil yani

hmm olabilir belki o zaman..
ben ara öğün yemiyorum biliyor musun? hiç acıkmıyorum,acıkmayınca da madem öyle leptini çalıştırayım diye yemiyorum.
sabah 8.30-9 arası kahvaltı,öğle 1-1.30 arası yemek akşamda 7-8 arası yemek yiyorum..bazen evde çayın yanına birşey yiyorum o da can sıkıntısından..
dolabımda mandalina ve elma var hiç acıkmadığım için yiyemiyorum,çürücek gitcek oralarda

sana niye tavsiye etmedim onu düşünüyom şimdi
Kötü arkadaş..
doktorum bana acıkmadım sanıyorsun ama acıkıyorsun diyordu ve bence de doğru
bak her akşam ben mutlaka meyvemi yerim..

Kötü arkadaş..

doktorum bana acıkmadım sanıyorsun ama acıkıyorsun diyordu ve bence de doğru
bak her akşam ben mutlaka meyvemi yerim..
ee canan hoca da akşam meyve yemeyin diyor.arada kaçamaklar dışında ben yemiyorum..en geç meyve yediğim saat 6 dır ki genelde kahvaltı da yemeyi seviyorum

aman sanada iyilik yaramıo yeminle
Geç kaldın iyilik için
niyseee bundan sonra bir sorum olduğunda sana ve katre ye soracamm..
okudum dostum sıkma canını bazen bunaldığımız vakitler olur.Şeytanın vesvesesine dikkat et

aynen bir abdest aldım geçti çok şükür

ee canan hoca da akşam meyve yemeyin diyor.arada kaçamaklar dışında ben yemiyorum..en geç meyve yediğim saat 6 dır ki genelde kahvaltı da yemeyi seviyorum

sana bir görselle cevap vereyim cicim::))

Geç kaldın iyilik için
niyseee bundan sonra bir sorum olduğunda sana ve katre ye soracamm..

aynen bir abdest aldım geçti çok şükür

sana bir görselle cevap vereyim cicim::))

buna bende çok gülüyorum canım,ama arada bir de estetik denen oyun var

ben tam karatay cı değilim,o bazı meyveleri hiç yemeyin diyor. o kadarı saçma geliyor ama mantıklı olanları,yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…