neden gelmiyorsun uzun zamandırben gittim kendinizi filmlere vermişiniz
en son bir kitap okudum ömrümü yedi..hayatımda en uzun sürede okuduğum ve en sıkıcı kitaptı..kitap okumayı seversen baya bir kitap önerim olabilir..
bu arada ağlamak istersen kız kardeşimin hikayesini izle
yada hırçın sevgilimi
evet. süper oynuyo. oyyyyyyyhızlı ve öfekli ve taşıyıcı süperdi
en son bir kitap okudum ömrümü yedi..hayatımda en uzun sürede okuduğum ve en sıkıcı kitaptı..
ondan sonra şöyle akıcı bir kitap hiç fena olmaz aslında
Geçi onun tadı kalmaz artık ....Paul Walkerevet. süper oynuyo. oyyyyyyy
ne tür seviyosun?en son bir kitap okudum ömrümü yedi..hayatımda en uzun sürede okuduğum ve en sıkıcı kitaptı..
ondan sonra şöyle akıcı bir kitap hiç fena olmaz aslında
2 yi okudum.uğur koşar da okumuyorumbak Pembe ve Yusuf var inanılmaz güzel bir kitap muhakkak oku
Aşkın gözyaşları var (Mevlanayı anlatıyor)
Böğürtlen kışı var bak oda çook güzel..
Bana Allah yeter var..
Vahdettin diye bir kitap var
Boleyn kızı var (hem kitap hem filmi baya iyi)
inanamıyorum ben hala ya. şaka yaptım dicekmiş gbi geliyo. zaman zaman aklıma düştügünde.Geçi onun tadı kalmaz artık ....Paul Walker
2 yi okudum.uğur koşar da okumuyorum
diğerlerini değerlendireceğim
inanamıyorum ben hala ya. şaka yaptım dicekmiş gbi geliyo. zaman zaman aklıma düştügünde.
tür seçmem aslında ama limon ağacından sonra uzun süre tarihi roman okumam herhaldene tür seviyosun?
nar ağacı var ona alternatiftür seçmem aslında ama limon ağacından sonra uzun süre tarihi roman okumam herhalde
ahmet ümit kitapalrı cok güzel bak oku derim.tür seçmem aslında ama limon ağacından sonra uzun süre tarihi roman okumam herhalde
niyeki?aynen bana da sanki şaka gibi
hakkındaki son haberleri gördün mü ailesi toparlanamıyormuş..
hiç okumadım canım.kitapları için gizli propoganda yapıyor diyorlar,hani bu dinler arası diyalog muhabbeti var ya..onu duyduktan sonra okuyasım da gelmedi zaten.neden uğur koşarı begenmiyormusun?
..
Çok yürek burkucuydu ...niyeki?
yok okumadım
hiç okumadım canım.kitapları için gizli propoganda yapıyor diyorlar,hani bu dinler arası diyalog muhabbeti var ya..onu duyduktan sonra okuyasım da gelmedi zaten.
ya ben biraz da aslında kitabın bana bir şey katmasına bakıyorum,ahmet ümit kitapalrı cok güzel bak oku derim.
john verdon. canan tan. ayşe kulin. bunları kitapları güzel. akışkan. baglayıcıda.
Çok yürek burkucuydu ...
çocukları babası falan bitik haldelerdi
babası ondan sonra hayat asla eskisi gibi olmayacak falan diye ağlamış..
hadi be ..
aa şok oldum..
ama kitabı bir okusan muhteşem ben o kitapta çok duygulandım biliyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?