welcome too candyshop;)

tabikide. ama amaa yaaaa
adetim bitmek üzere ben ilaca başlasam iyi olcak
ben 4 gün olmadım benimki havalara uçuyor dün test yaptım hemde erken gebelik testi varsa kesin çıksın diye ama belirti var çatlayacam sabah oldum rahatladım ama benimki üzüldü baya bi

ben 4 gün olmadım benimki havalara uçuyor dün test yaptım hemde erken gebelik testi varsa kesin çıksın diye ama belirti var çatlayacam sabah oldum rahatladım ama benimki üzüldü baya bi
hadi ya...kuzu belki de vardı da sıcak su falan söktürmüştür ha...eşin istiyo kız..bence bekletme

oşbulduk patron..napayım bea....iş güç çolık çocuk yuvarlanıp gidiyoz işte
naptın gebelik işini zorlamıyon demi üsteleme bak baktın olmuyor bi haber ver bana bildiğim çok iyi bir koca karı ilacı yapan amca var,onun yaptıklarını kullanıp gebe kalanları biliyoz

hadi ya...kuzu belki de vardı da sıcak su falan söktürmüştür ha...eşin istiyo kız..bence bekletme
ya bende istiyom misk içim gidiyo da ben korkuyom bir de korkuyu geçtim midem de sıkıntı var ya ilaç yaptırdım 3 ay onu kullanacam içimi komple temizleyecekmiş inşallah..yarın sabah folik asit almaya başlayayım diyorum zaten..yaşımız geldi farkındayım ve muhtemelen Allah nasip ederse sen ben paralel bir hamilelik geçirecek gibiyiz

naptın gebelik işini zorlamıyon demi üsteleme bak baktın olmuyor bi haber ver bana bildiğim çok iyi bir koca karı ilacı yapan amca var,onun yaptıklarını kullanıp gebe kalanları biliyoz
valla bu aya deneme ye çalıştık doktorun önerdiği günler çerçevesinde de ..bakalım...nasıl biilaçki o merağ ettim

korkunu bi tarafa at park...bak o bebek şifasıyla birlikte gelecek sana şifa getirecek..panik atakdan eser kalmıcak sende...ay hadi inşş..topluca gebe kalalım

korkunu bi tarafa at park...bak o bebek şifasıyla birlikte gelecek sana şifa getirecek..panik atakdan eser kalmıcak sende...ay hadi inşş..topluca gebe kalalım
bende kendimi gaza getiriyorum zaten panik atak olup hamilelik geçirenlere normal doğum yapanlara kolay doğum yapanları falan hep okuyorum bu aralar kendimi gazlıyom,Allah nasip ettiyse olacak zaten ben ayılsamda bayılsamda olacak,bende bu süreci güzelleştirmeye çalışıyorum sırf bu yüzden benimki ikidir salıyo kendini bariyerleri kurmuyor emrivaki mi yapıyor napıyor bende fazla kızmadım az uyardım sadece.

sidikli kadınla uyanmanın moduna sokmamışın adamı. ama agresif bi hatunla uyanmanın tadını yaşatmışın
ayy şaşkınlığı görcen...yawrum öperk uyandırıyor...ama ben bildiğin şuayy bide gece uyanmışım yine biton bağırıp çağırmışım...ver şu yorgunı gibilerinden..diyorki bağırdın çağırdın sonrada dötünü dönüp yattınhiç ii değilim kızlar helpppppppp me

yok yok oluşuna bırak gündüzleri burda takıl..birbirimize ii gelecez ...kafa rahat oldumu bebekte rahat geliyo...

sıkıntı yok panpa. bende bütün yorganı üstüme cekip yatmışım. üstüne bide kocamı rüyasında gırtlaklıyomuşum.
gece bi uyandım diyo. sana baktım diyo. az önce anlatıyo işte.
rüyasında ben uyuyomuşum. uyandırmış gözlerim fel fecirmiş. yakasından tutup koridora cıkarmışın. sonrada uyanmış garibim
kesin bi rus işidir bu dedim

ohaaaaaaaaaaaa

kızlar hep oha dediğimde aklıma 'deliha' geliyor...film boyunca sürekli kullanıyordu...makyaj yapıyor, oha ne kadar güzelim diyordu v.b

kızlar hep oha dediğimde aklıma 'deliha' geliyor...film boyunca sürekli kullanıyordu...makyaj yapıyor, oha ne kadar güzelim diyordu v.b
daha izleyemedim ama dükkan sahnesi tv de her döndüğünde kocamla böğüre böğüre kahkaha atıyoz

Evli erkekle ilişkiye 10 bin TL ceza İzmir’de Dr. Müjde U., kocasıyla aşk yaşayan hemşire Cansu Ö’ye açtığı tazminat davasını kazandı. Cansu Ö., evli kişiyle ilişki yaşadığı için Müjde U.’ya 10 bin TL ödeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…