azmış ama güzelmiş onuda herife ödetir zatenEvli erkekle ilişkiye 10 bin TL ceza İzmir’de Dr. Müjde U., kocasıyla aşk yaşayan hemşire Cansu Ö’ye açtığı tazminat davasını kazandı. Cansu Ö., evli kişiyle ilişki yaşadığı için Müjde U.’ya 10 bin TL ödeyecek
hemşireyi evire cevire dövüp. admaında pipisini kesmek bence daha güzel olurduazmış ama güzelmiş onuda herife ödetir zaten
niye evire çevire dövüyon onunkini de koparthemşireyi evire cevire dövüp. admaında pipisini kesmek bence daha güzel olurdu
bebeeeeeeeeeeeeeeem banlı mıydın kız sen ben haftasonu çok giremedim.Günaydın hatunlar ben banlımıydım tüm haftasonu?
Mune mesaj yazmışta ceza almışım ben..bebeeeeeeeeeeeeeeem banlı mıydın kız sen ben haftasonu çok giremedim.
yani. evdeki eş ne anladı acaba o para cezasındanniye evire çevire dövüyon onunkini de kopartama şöyle de bir gerçek var bu ceza caydırıcı değil kesinlikle evli erkekle birliktelik yaşayan kadınların %90 ı zaten para için birliktelik kuruyor,bu durumda yargıtayın onadığı para cezasını da o adamlara ödetmekten geri durmazlar.
neymiş sebebiMune mesaj yazmışta ceza almışım ben..
Hemde bu sefer cidden çok saçma bir sebepten
hiç işte canım hıhyani. evdeki eş ne anladı acaba o para cezasından
günaydın canımGünaydın hatunlar ben banlımıydım tüm haftasonu?
ya bir tana sorunlu bir kıza bir şey yazdım ve hakaret etmedim polemikten banlanmışım..günaydın canım
cumartesi banlıydın,ben baktım son yazdıklarına ama birşey göremedim..neymiş ki sebebi?
Bir ergenle ilgili canımneymiş sebebi
hakaret etmene lüzum yok karşılıklı atışma olduysa iki üç kelime o polemiğe giriyormuş kk da direkt outsunBir ergenle ilgili canım
polemikmiş göya..Halbu ki o bana hakaret etti..ben ona hiç bir şey demedim
e karşımdaki ergen kişilik resmen hakaret etmişhakaret etmene lüzum yok karşılıklı atışma olduysa iki üç kelime o polemiğe giriyormuş kk da direkt outsun
kaj cumartesi günü nasıl geçti şeb-i arus ?e karşımdaki ergen kişilik resmen hakaret etmiş
bak buda yazdıkları;
""Seninle yaşayanlara da allah beyin ihsan etsin hala anlamada zorlaniyorsun. Yaw he he ya boyle devam edersen cidden sinirlenicem daha fazla sus yazma senden birşey istemiyorum. Olayi cozdum ve şuan hayatım gayet güzel senin o parlak zekana ihtiyacim kalmadi""
muhteşem ötesiydi canım...kaj cumartesi günü nasıl geçti şeb-i arus ?
oo ne güzel geçmişmuhteşem ötesiydi canım...
Ciddi anlamda maneviyat kokuyordu ortamda..
özellikle yusuf güneye hayran kaldım o nasıl bir okumatır
Zaten o bir başladı benimde çeşmeler açıldı..
Ve Cumhur başkanımız bana el salladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?