welcome too candyshop;)

azmış ama güzelmiş onuda herife ödetir zaten

hemşireyi evire cevire dövüp. admaında pipisini kesmek bence daha güzel olurdu
niye evire çevire dövüyon onunkini de kopart ama şöyle de bir gerçek var bu ceza caydırıcı değil kesinlikle evli erkekle birliktelik yaşayan kadınların %90 ı zaten para için birliktelik kuruyor,bu durumda yargıtayın onadığı para cezasını da o adamlara ödetmekten geri durmazlar.

yani. evdeki eş ne anladı acaba o para cezasından

günaydın canım
cumartesi banlıydın,ben baktım son yazdıklarına ama birşey göremedim..neymiş ki sebebi?
ya bir tana sorunlu bir kıza bir şey yazdım ve hakaret etmedim polemikten banlanmışım..
bende güzelcene bir cevap yazdım çünkü o kızı banlamamış sanırım..

hakaret etmene lüzum yok karşılıklı atışma olduysa iki üç kelime o polemiğe giriyormuş kk da direkt outsun
e karşımdaki ergen kişilik resmen hakaret etmiş
bak buda yazdıkları;

""Seninle yaşayanlara da allah beyin ihsan etsin hala anlamada zorlaniyorsun. Yaw he he ya boyle devam edersen cidden sinirlenicem daha fazla sus yazma senden birşey istemiyorum. Olayi cozdum ve şuan hayatım gayet güzel senin o parlak zekana ihtiyacim kalmadi""

kaj cumartesi günü nasıl geçti şeb-i arus ?

kaj cumartesi günü nasıl geçti şeb-i arus ?
muhteşem ötesiydi canım...
Ciddi anlamda maneviyat kokuyordu ortamda..
özellikle yusuf güneye hayran kaldım o nasıl bir okumatır
Zaten o bir başladı benimde çeşmeler açıldı..
Ve Cumhur başkanımız bana el salladı...

oo ne güzel geçmiş
bizimde toplantı iptal oldu son dk
iş çıkışı önce tepeüstü armineye sonra optimuma gittik,10 a kadar oralardaydık.
armine indirime girmiş,haberin olsun.ben eskisi kadar kalitesini beğenmiyorum ama 100 tlye şişme montlardan vardı.benim olduğu için almadım ama aklım da kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…