- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
misk bi şarkı paylaşsanabilemedim 3 dür giriş yapıyorum
kaj seni gördüğümde hemen altından gelen reklama kopuyorum DÜNYANIN her yerinde ücretsiz para çekebilirim diyo reklam
Birde eşim dedi ki feraceni neden giymiyorsun bende onun düğmelerini tamir ettireceğim düğmeler metal olduğu için hep iplerini kesiyor kopuyordu.Sonra bana dedi ki düğmelerini tamir ettirirken biraz uçtan diktir istersen geniş olur diye.Bir bakış attım ona uçarım sana dedim
evet güya şekil olsun diye yapılmış ama çok kullanışsızHAHAHAH cidden tam bana uygunmuş bebik yaa
Ya feracelerin o çıtları çok adi oluyor hemen kopuyor..
Diktirmeyi denedinmiben kendime göre ferace bulamıyorum göğüsler 95 d (pamela anderson )kıvamında olduğundan ötürü üstü dapdar altı ultra çuval boyutunda oluyorlar.
istanbulda olsan fatihte dolu var diyecem de bursada da vardır ya ...ben kendime göre ferace bulamıyorum göğüsler 95 d (pamela anderson )kıvamında olduğundan ötürü üstü dapdar altı ultra çuval boyutunda oluyorlar.
oraya bakamadık işte.bak biz onu optimumdan almıştık . Altın yıldızdan kesinlikle hem kaliteli hem uygun fiyat..
benim eşim bankacı olduğu için takım çok giyiniyor 2 takım kemer 4 gömlek 4 tshrt 3 tane gravatı 800 tl almıştık..
bende kocama kazak alacağımoraya bakamadık işte.
kiğılı,sarar da falan bulamadık hiçbirşey.. ramseyden blazer aldık 160 tl ye o iyi denk geldi ama diğer ihtiyaçları kaldı..
buranın terzilerinde Allah korkusu yok bacım piyasada ki ürünü ürünün fiyatının 3 katına dikiyolar en azından benim gittiklerimDiktirmeyi denedinmi
bende kocama kazak alacağım
Zarada kiler süper ama çok pahalı..
evlilik yıl dönümü mü önemli sence doğum günümü_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?