welcome too candyshop;)

oldu bi nefeste 10 ver istiyorsan mantıklısı haftada yarım ila bir kilo insafsız
şartlandırmıyorumki.
ficudum veriyo bennabım canım

diyetisyenimde kızmıştı. 2hafta üst üste 3kğ vermiştim.
ay ben nabım ficudum bu. dedim. cok gülmüştük
doktorum dogurmuş. hamileydi. incecik... ben dogursam yatakda bi sumoo görürsünüz

senin ficut Etiyopyalı falan zannımca

yok canım klasik giyim.takım elbise falan
bak biz onu optimumdan almıştık . Altın yıldızdan kesinlikle hem kaliteli hem uygun fiyat..
benim eşim bankacı olduğu için takım çok giyiniyor 2 takım kemer 4 gömlek 4 tshrt 3 tane gravatı 800 tl almıştık..

Dün 4 yıl önce ablamın düğününde giydiğim elbiseyi buldum denedim göğüs kısmı kollarım kalça kısmı tam iyi oldu sadece göbek kısmı sıkıntılıydı. göbeğide accuk içeri çeksem tam olacaktı.38 beden elbise. Kendimi azıcık iyi hissettim.Haftasonunun güzel yanı buydu bende.

Birde eşim dedi ki feraceni neden giymiyorsun bende onun düğmelerini tamir ettireceğim düğmeler metal olduğu için hep iplerini kesiyor kopuyordu.Sonra bana dedi ki düğmelerini tamir ettirirken biraz uçtan diktir istersen geniş olur diye.Bir bakış attım ona uçarım sana dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…