welcome too candyshop;)

sizi ne zaman kendi halinizde bıraksam lan hemen
ya kaynana diyosunuz yada yemek ha
gidiyorum len ben

cute geçenlerde burda sana çok ihtiyacım oldu ama yoktun o aralar.
regl dahil 2 hafta yanaşmadı adam bana,en son dayanamadım ben yanaştım başım ağrıyor dedi 2-3 günde öyle böyle atlattı.
en son whapptan Aydın Kurtoğlu şarkısının
içine de siner,tenine de,bir geçirirsem seni ellerime
pervane döne döne itaatkar bir köle
neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe

kısmını gönderdim.o gece muradıma erdim
ama o günden sonra yine tık yok
napiim ben bu adama

şarkı mikemmlmiş

Anam Allahım yetişemiyorum sayfalar akıp gidiyor Böyle kalabalık topiği yakalamışken sorayım kızlar gözaltı kremi kullanıyor musunuz? Morluklarım çok arttı benim var mı tavsiyeniz
ben kapatıcı olarak garnier bb kullanıyorum,krem bende işe yaramıyor.benimki ırsi malesef

Şarkıya koptum yalnız

ben kapatıcı olarak garnier bb kullanıyorum,krem bende işe yaramıyor.benimki ırsi malesef

Benim bu ara kansızlığım çok arttı ondan oldu galiba nerdeyse yanaklarıma indi morluklarım. Garnier hem BB sini hem de roll on kapatıcısını kullanıyorum. Her gün sürüp sürüştüren birisi değilim o yüzden krem olsa gece yatarken sürsem tam benlik olurdu.

evet 35. günde başladı reglim doğumdan.

Oooo o zaman kadın doğumcuyla görüş sıkı korunma yöntemlerine başvur derim emzirmiyorsan direkt hapa başla. Ben regl bile olmuyordum 1 ya da 2 kere oldum. Zaten doğum sonrası kanamam 60 gün sürdü.

gunebakan33 hamileliğin nasıl geçti doğumun nasıl oldu korkuların var mıydı az anlatsana bee

İlk hamileliğim gayet rahat geçti öyle çok sıkıntı yaşamadım son ayların yaz olması dışında bir sıkıntı yoktu zaten. Ne doğru düzgün aşerme yaşadım ne kusma. Doğumumu normal istiyordum son zamana kadar bekledim olmadı suni sancı verdiler çıkmadı benimki. Kalp atışları düzensizleşince sezaryene aldılar çok şükür sağ salim aldım kucağıma Bu kez zor geçiyor ama yaa sağlık problemleri yakamı bırakmıyor yine de keyfimi bozmamaya çalışıyorum.

bende roll-on olanı kullanıyorum ama sadece gündüzleri işe gelirken.
babam bir ara at kestanesi özü olan bi krem kullanmıştı,biraz hafifletti ama dediğim gibi ırsi olduğu için tam geçirmedi

bende roll-on olanı kullanıyorum ama sadece gündüzleri işe gelirken.
babam bir ara at kestanesi özü olan bi krem kullanmıştı,biraz hafifletti ama dediğim gibi ırsi olduğu için tam geçirmedi

At kestanesi özünü bi araştırayım hangi markalarda varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…