Nasılsınız efemmmgünaydınnn kajımmmmmmm
baktım kuzum baya bir giriş olmuş:)günaydııın meloooo dün buralar çok karıştı çoook nerelerdeydin sen
Niyekibaktım kuzum baya bir giriş olmuş:)
Sorma dün annemle eminönüne gittik
accık alışveriş yaptık sonrasında fenelaştım
neden fenalaştın noldu bu arada adet oldun mu senbaktım kuzum baya bir giriş olmuş:)
Sorma dün annemle eminönüne gittik
accık alışveriş yaptık sonrasında fenelaştım
Canım sorma yemek yemeye gittikNiyeki
cute miskin ablası dogurmuş
hayır adet olmadım herkes bebek bekliyor resmen ama test yapmıcam sonra kesin oluyorum moralim 0 oluyorrrr.neden fenalaştın noldu bu arada adet oldun mu sen
ÖGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGCanım sorma yemek yemeye gittik
Bizde annemle ortada bir yere oturduk sonra ben yemek almaya gittim, döndüğümde kenarda bir yer bıştu oraya oturdum. Annemde geldi tam yemek yemeye başlıcaz yandan bir dede bir hapşurdu ağzını kapamadan salya falan iğremnçti yani
işte ondn sonra ne bir şey yiyebildim ne içe bildim tansiyonum resmn fırladı..
Eve gidene kadar taksi,de uyudum düşün eve gelincede afedersin felaket bir şekilde çıkarrtım az bişey yemiştim..
insanlar nasıl bir öküz ya
fenalaştım diyosun kimseye söyleme çaktırmadan git eczaneden al evde testini yap perçeteye sar çöpe at kimse görmez pozitifse yine kimseye seslenmeden sağlık ocağına git beta hcg ne baktır yüksekse o zaman hastaneye git resmileştir öyle söylersin...hayır adet olmadım herkes bebek bekliyor resmen ama test yapmıcam sonra kesin oluyorum moralim 0 oluyorrrr.
kaj uf allahım ya
balık ekmekmı yıyecektınız buarada
ya düşün tüm akşam kustum herkeste bebek var dedi bu sefer dahada moralim bozuldu , yok çünküÖGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
korkuyorum ya yok çünkü biliyorumfenalaştım diyosun kimseye söyleme çaktırmadan git eczaneden al evde testini yap perçeteye sar çöpe at kimse görmez pozitifse yine kimseye seslenmeden sağlık ocağına git beta hcg ne baktır yüksekse o zaman hastaneye git resmileştir öyle söylersin...
lan maraşta değiller....bebek erkek. kızlar çok sorry iş var elimde..yetiştirmeye çalışıyoruminsan koşa koşa giderdi nan.
işinmi vardı yoksa
niredelerlan maraşta değiller....bebek erkek. kızlar çok sorry iş var elimde..yetiştirmeye çalışıyorum
kaj neden korkuyorsun yahu
bence test yap
benım oglusun sarkısını onun agzından soyluyorummm
iyisin dabiiii, sen söyleyen ben dinleyennnn
rahat dabiiii
bir varmışım bir yokmşuuun
ne güzel dimiii
mehtab gibiii
ay bayılıyorum agzına
AAAAAA gebiş missfirimizde varmış
hoş geldin güne bakan
hayır adet olmadım herkes bebek bekliyor resmen ama test yapmıcam sonra kesin oluyorum moralim 0 oluyorrrr.
kııız hoşgeldin gebe candyshopluHoşbuldum teşekkürler
Kaç gün gecikti adetin? Yapmadan nasıl duruyosun :)
ben düşünmesemde o beni düşünüryok çünkü hissediyorum ama gene de yapacağım..
bu arada yerim onun ağzını
sen tekrar düşünmüyormusun bebik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?