welcome too candyshop;)

günaydııın meloooo dün buralar çok karıştı çoook nerelerdeydin sen

Niyeki

cute miskin ablası dogurmuş
Canım sorma yemek yemeye gittik
Bizde annemle ortada bir yere oturduk sonra ben yemek almaya gittim, döndüğümde kenarda bir yer bıştu oraya oturdum. Annemde geldi tam yemek yemeye başlıcaz yandan bir dede bir hapşurdu ağzını kapamadan salya falan iğremnçti yani
işte ondn sonra ne bir şey yiyebildim ne içe bildim tansiyonum resmn fırladı..
Eve gidene kadar taksi,de uyudum düşün eve gelincede afedersin felaket bir şekilde çıkarrtım az bişey yemiştim..
insanlar nasıl bir öküz ya

kaj uf allahım ya
balık ekmekmı yıyecektınız buarada

ÖGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

hayır adet olmadım herkes bebek bekliyor resmen ama test yapmıcam sonra kesin oluyorum moralim 0 oluyorrrr.
fenalaştım diyosun kimseye söyleme çaktırmadan git eczaneden al evde testini yap perçeteye sar çöpe at kimse görmez pozitifse yine kimseye seslenmeden sağlık ocağına git beta hcg ne baktır yüksekse o zaman hastaneye git resmileştir öyle söylersin...

kaj uf allahım ya
balık ekmekmı yıyecektınız buarada

hayır canım bn sevmem balık ekmek hani eminönünde bizim mutfak var orada yemiştim

ÖGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
ya düşün tüm akşam kustum herkeste bebek var dedi bu sefer dahada moralim bozuldu , yok çünkü
korkuyorum ya yok çünkü biliyorum
psikolojimi bozdular

kaj neden korkuyorsun yahu
bence test yap

benım oglusun sarkısını onun agzından soyluyorummm

iyisin dabiiii, sen söyleyen ben dinleyennnn
rahat dabiiii
bir varmışım bir yokmşuuun
ne güzel dimiii
mehtab gibiii

ay bayılıyorum agzına

yok çünkü hissediyorum ama gene de yapacağım..
bu arada yerim onun ağzını
sen tekrar düşünmüyormusun bebik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…