Hangi mesajları almak istiyosan hepsini çoklu alıntıyla al. Sonra altta alıntıları ekleye bas. Mesaj yazma alanına hepsi gelcek zaten. Her postun sonundaki köşeli parantezden sonrasına mesajını yazabilirsin.
hey maşşallah sağ yanım pabucumun atıcısı yanlış yapan olursa aduketi sen çekiyon unutmaben verdim yahu
yanındada cezeryeeeee
bende size....antebe gemeyi düşünüyozz ...buyur gel şekerimmm....dülük babaya gidip çay yudumlayıp parkın dedikodusunu yapalımbende size gelim
cagırmadın ama olsun ben genede size gelcem
ameliyattan geliyorum...
laaayyynnnnameliyattan geliyorum...
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tamam şimdi buldummm durrrrrrr
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaay karkiii hani verdiydin hanım ablamın kayfesini haaaaaaaaaVermediler park içemedim kahvemi,ellerine sağlık nasıl içierim şimdi bunu sağol
Hayırdır miskim ne oldu
hayırdır cancamışım ne ameliyatı
bi beyin vardı onu onardımhıııııı
tuzlu cok kolay bi tarif verimmi canımakşama misafir var revani yaptm bende birde tuzlu bişey yapcem yada aldırceemm
bende gelirinki teyzem sankonun karşısında oturiiiibende size....antebe gemeyi düşünüyozz ...buyur gel şekerimmm....dülük babaya gidip çay yudumlayıp parkın dedikodusunu yapalım
Allah seniiiiii yaaaaa missskkkkk deliiiibi beyin vardı onu onardım
kebabda yelliyek. parkın dedikosuyla bitmez o iş. sırada cok kişi varbende size....antebe gemeyi düşünüyozz ...buyur gel şekerimmm....dülük babaya gidip çay yudumlayıp parkın dedikodusunu yapalım
evet yaaa iyi olur vallatuzlu cok kolay bi tarif verimmi canım
yok ablam...bikaç beyin onarılacak vardıdaVermediler park içemedim kahvemi,ellerine sağlık nasıl içierim şimdi bunu sağol
Hayırdır miskim ne oldu
kebabı ben yellesem siz dedikodu yaparken ucundan girişirim olma mı laayn canım kebab çekti yeminle şöyle adana urfa ciğer kuzu şiş ahey aheeey adana günlerimi özledim laynkebabda yelliyek. parkın dedikosuyla bitmez o iş. sırada cok kişi var
iyiyim daşım bebeeem ben dünden beri full aktif sahalardayım zati asıl sen kendini özlettinheyyooooo patron özledim seniii naber çiçeeeemmmm
Eki Görüntüle 1339681 revaniye geeellll
hayırdır cancamışım ne ameliyatı
akşama misafir var revani yaptm bende birde tuzlu bişey yapcem yada aldırceemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?