tmm kark sen otur otur kalkma..bu yaşımla ben kalkar çay servisi yaparım..te Allahım yasenle park anca emir yagdırıyo.
Ahhh acim da bisey yiyemiyorum cok mersi ben suralarda oyalanirim birazgel buyur kafana göre takıl..çay var içersen püskevvit var yersen
balıkla ve +18 daldın bacım avatarın supermiş.Hosbuldumm
Hosbuldum bacimmm
yaptım ben yaptımtmm kark sen otur otur kalkma..bu yaşımla ben kalkar çay servisi yaparım..te Allahım ya
hımınaaaaaaa(bukelimeye bayılıyorum)
Yemis kadar oldumzopa var yersen
emrin baş üstüne ablam..Kaçmazz tabisiii,park kahvemi yaptı,çayıda 5 gibi alayım lütfen yanında da su böreğim olsun peynirliiii ama
persephoneh in eline hortumu tutuşdurda yıkasın. hele bakalım güzel yıkıcakmıla topiği yeni yıkamıştık ha..olmazkiii
naaa şo gördügün hortumu alda şuraları yıkayı verYemis kadar oldum
Tesekkur ederim gusul abdesti aldiririz birazdanbalıkla ve +18 daldın bacım avatarın supermiş.
dur kız yeni geldi..korkutma hemen...(zopa golduğun altında)zopa var yersen
memeler ufakmış ama pek etkilenmedimTesekkur ederim gusul abdesti aldiririz birazdan
anahtarlar nerde layn. şimdi zopayı yiyince kacmaya claışır falan. kitliyep kapıyıdur kız yeni geldi..korkutma hemen...(zopa golduğun altında)
Itfaiyeci manitam olaydi cekerdim topicin onune arabayi tazikli suyla şöyyyle bi güzelnaaa şo gördügün hortumu alda şuraları yıkayı ver
wuhuuuuuuuuuuuuuu hoşbuldum daşım....hoşbuldum beni sevenler.beni sizler buaralara taşıdınız..sağ olun var olunmiskamber isimli sayın üye hoşgeldiniz
bazı topik sakinlerinide yıkardık he bu sayedeItfaiyeci manitam olaydi cekerdim topicin onune arabayi tazikli suyla şöyyyle bi güzel
Hahahahahahahmemeler ufakmış ama pek etkilenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?