- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
zıkkım yen dedi ya. ondan yemem benbattislide fena sayılmaz
Bunu görmez olaydım1yumurta
1sanayağ (kaj görmesin )
1kabartma tozu
1tatlı kaşıgı tuz
yarım tatlı kaşıgı şeker
2yemek kaşığı sirke
göz kararı un
bunların hepsini karıştır
bi güzel yogur hamur yap.
biraz kopar. tezgahın üstünde yuvarla biraz(halka yapıcakmışın gibi)
üzerine hafif bastır. genişlicek hamur. bıcakla falan kes. diz tepsie. atıver gari fırına
bebeeem sana sıkkımnan der miyim hiç diğerlerineydi o (ağzından çıkanı geri tıkayamayınca mıçan insan smileyi)zıkkım yen dedi ya. ondan yemem ben
la donla memik, emmi kızı değilmiydi...yoksa dezze çocuklarımıydı
don başka memik başka
hee timam o zamanbebeeem sana sıkkımnan der miyim hiç diğerlerineydi o (ağzından çıkanı geri tıkayamayınca mıçan insan smileyi)
ne zamn laynnnnnnnnnnnn...parkkkkkkkkkkkzıkkım yen dedi ya. ondan yemem ben
hala dayı enikleriydi hala dayıla donla memik, emmi kızı değilmiydi...yoksa dezze çocuklarımıydı
hala kızı onlar halala donla memik, emmi kızı değilmiydi...yoksa dezze çocuklarımıydı
hamile kadın gibi her bi halta atarlanma layn sendene zamn laynnnnnnnnnnnn...parkkkkkkkkkkkdoğrumu duyduklarım..zıkkım ye dedinmi
yok nen yok sana der miyim (herkese mavi boncuk dağıtan inek şaban smilesi)ne zamn laynnnnnnnnnnnn...parkkkkkkkkkkkdoğrumu duyduklarım..zıkkım ye dedinmi
vallahada gördüBunu görmez olaydım
sana yağ mı...
evet eğer büyük olaydılar sıkıntı yoktu gardaşlıkMemeler kucuk diyince sapik olmuyonuz simdi ben mi sapik oldum
sıctın sıva bakalım dha ne kadar sıvıcan patronyok nen yok sana der miyim (herkese mavi boncuk dağıtan inek şaban smilesi)
Salyangozum yokkiMüslüman topikte salyangoz satman dimi
len kar niye yapmadın kıza balcann böreğii hamile taman
he tamam ozamn :yelkenleri suya indiren inek şabanın eminesi:yok nen yok sana der miyim (herkese mavi boncuk dağıtan inek şaban smilesi)
güvenme ona miskim gel sennasıl sattı bizi hemen görüyosun demi katre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?