sen kesilmişmi aldın?tabaka halinde kesilmiş zaten sen şekil veriyosun vs.
e benim haberim yok nerden çıktı ne keçesi olay ne anaaaaaaaaaaaam laaaaaaaaaaaaaaaaynben kararsızım..kırmızı istiyorum ama kırmızı var..
ordaki renklerin cezbedişine bağlı..fuşya olabilir belki
sen o ara afyonun sıcak sularında yüzüyordun bacıme benim haberim yok nerden çıktı ne keçesi olay ne anaaaaaaaaaaaam laaaaaaaaaaaaaaaayn
örnek alam örneksen o ara afyonun sıcak sularında yüzüyordun bacım
öyle bir fikir verdi kaj,hep birlikte amerikan servisi yapalım keçeden dedik. gel sende birlikte yapak
Yok ya tamponumu degistiriyodu sevgilim burnumdan ameliyat oldum da salyongoz icin parise gitmek lazimsalyangoz bulmaya gitti o Müslüman topikte satmak için
dikdörtgen aldım canım.sen kesilmişmi aldın?
yuvarlak kesilmişmi aldın yokda direk dikdörgen olandan mı
atlatırsın bebişim atlatırsın ne olacak güler yüzün yeter misafire sakın kasma kendiniBana dua edermisiniz?Akşama kalabalık bir misafir topluluğu var sadece kadınlar olacak, ben ilk kez davet ettim onları.Kazasız belaasız atlatayım.
estetik mi yoksa polip burun eti falan mı geçmiş olsunYok ya tamponumu degistiriyodu sevgilim burnumdan ameliyat oldum da salyongoz icin parise gitmek lazim
atlatırsın bebişim atlatırsın ne olacak güler yüzün yeter misafire sakın kasma kendini
estetik mi yoksa polip burun eti falan mı geçmiş olsun
park gelcem birazdanEki Görüntüle 1339889 bu güzelmiş bende yapabilirim
değişink bende de sorun var nefes almada ama türklerin burun yapısından ötürü yapacak bir şey yok dedik oturuyoz yerimizde..geçmişler olsunCok karisik gecen sene bu zamanlar olmustum dogustan kikirdagim olusmamis nefes alamiyodum estetik istemedim 1 yil sonra vucudum yapilan kikirdaga reaksiyon gosterdi burnum tuhaf oldu yani estetik olmamasina ragmen onu duzeltti dunde ameliyat oldum yani kacmistim 2 kere kismet duneymis
Tesekkur ederimm benimki milyarda bir olan bi durum malesef hepsi beni bulur zaten yoksa memnundum burnumdandeğişink bende de sorun var nefes almada ama türklerin burun yapısından ötürü yapacak bir şey yok dedik oturuyoz yerimizde..geçmişler olsun
Cok tatlilarrEki Görüntüle 1339892 bunu görünce bi benimsedim bi benimsedim sormayın gitsin bir bağ oluştu
Eki Görüntüle 1339893 bunları görünce keçeden dolabımın her yerini magnetlerle kaplayasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?