- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
sus sen misafirlerinle ilgilen bulaşma bize bizi kabul de etmedin zatii
jeep hastalıgı bendede varbizde magne bakıcaz hem arabadan kar da edeceğiz..
aslında ben jeep istiyorum ama daha zamanı var..
olurmu leeyynn gelin buraya sizi ciğerci yusufa götürmezsem betül zortlasın burnuma burnumasus sen misafirlerinle ilgilen bulaşma bize bizi kabul de etmedin zatii
ben betülü sırtlarım sur dibine kaçarım haberiniz olaaaaaolurmu leeyynn gelin buraya sizi ciğerci yusufa götürmezsem betül zortlasın burnuma burnuma
öykkkkkkolurmu leeyynn gelin buraya sizi ciğerci yusufa götürmezsem betül zortlasın burnuma burnuma
ayyyyyyy parkkyyyy (vecihi edasıyla)
yok canım benim kocam öyle araba istemiyordacia stepway al hem jeep görünümünde bayılıyore hemde kırmızına fiyatlarıda çok uç değil 35-40
evet onlar öyle yapıyıor da benim evde zigzag makasım var dikişten kalma attırma yapmıyor..bu kecelerin böyle abidik gubidik kesilmelerini lazer gibi bi cihazla yapıolarmış panpalar baktımda
ikinci el piyasası diye bir olay var ya...yok canım benim kocam öyle araba istemiyor
bilindik alır zaten meganelere baktık 70 bin
iyi eden. bende kalp yapıp üstünü incilerle döşeme varaklımda.evet onlar öyle yapıyıor da benim evde zigzag makasım var dikişten kalma attırma yapmıyor..
onla kesicem
ben bundan istirem ama 110 bin ya..jeep hastalıgı bendede var
gecen arabalardan konuşuyoruz. bana jeep alalım sende dogan aşhinle idare et diyorum.
yok ben ne yapım arabayı dedi. iyi o zaman halk otobüsü seni paklar dedim.
misafirlige gidince seni arabayada almam. sorarsalar herifi halkın içinden koparamadım derim dedim.
ne koptuk ya
laynnnnnnnnnnikinci el piyasası diye bir olay var ya...
ha pardon siz zengindiniz
hayır aslaaa ben 2 . el diyorumikinci el piyasası diye bir olay var ya...
ha pardon siz zengindiniz
keşke seni bir içine soksam bacummönünü beenmedim
anksiyete ile alakası ne malo ya bende anksiyeteliyim ama hacı murat murat 131 serçe doğan şahin kartal Toros anadol her türlü ikinci el ve eski aracı alabilirim ayağımı yerden kessin yeterki hem şahinlerde artık Ferrariler gibi üstten açılıyorhayır aslaaa ben 2 . el diyorum
asla almam diyor biliyorsun adam ankistiyeli..
benim kayınpederde çatlak biraz oda olmaz diyip duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?