- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
cok tatlıydı park görmen lazımdı.ben görmedim ki
çok güzelmiş haaa bende istirem aama ben tosba istirem önce güzel bi ev istirem sonra düşünürüz arabayı ,pat die konuya daldım amaben bundan istirem ama 110 bin ya..
1 gün sevmedin ki zaten.
yeminle bezybol sopası alıp geliyodum
çok güzelmiş haaa bende istirem aama ben tosba istirem önce güzel bi ev istirem sonra düşünürüz arabayı ,pat die konuya daldım amaEki Görüntüle 1339975
ya evet görmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaacok tatlıydı park görmen lazımdı.
ama göremedin
Hoş geldin iyiyiz hamd olsun sen nasılsın.?iyi akşamlar kızla nasılsınız
welcome too candy shopiyi akşamlar kızla nasılsınız
sanada olcak inşallah kuzummmmmmmmmdom betülü kucağında sallarken nette takılıyo ya bir an hayal kurdum len ayağımda veledim onu sallarken bir elimde çayım yanımda laptopum Allahım ne büyük mutluluk der gibisine bi gülümsedim ha
iyi akşamlar. iyi seniyi akşamlar kızla nasılsınız
bu ne güzel bir karşılama oldu böylewelcome too candy shop
olaaaa
konnichiwa
anionhaseyoo
nihaoo
hello
hoş geldin şekerim
ay yırtık çoraptan çıkan barnak gibin geldin hoş geldin avatardaki senin veledin mi amaniiin pek datlıymışçok güzelmiş haaa bende istirem aama ben tosba istirem önce güzel bi ev istirem sonra düşünürüz arabayı ,pat die konuya daldım amaEki Görüntüle 1339975
numara alıp verme görüşme senin işin patronya evet görmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaa
katrenin numarası var mı len görüntülü arama yapıp betülü uyandıracam
bende iyi olmaya çalışıyorum işte bir şekildeHoş geldin iyiyiz hamd olsun sen nasılsın.?
hoşbuldum canım benim aslında klasik araba sevmem ama tospalara bayılıyom nedense1 gün sevmedin ki zaten.
hep dayak hep zopa..
hepsi olur inşallah canım
Hoş geldin topiğimize..
tospalar çok tatlı ya ayağı yerden kessin de gerisi sorun değil..
ohooo ne ararsan don mevzuuna açtık bugünlere geldik iştebu ne güzel bir karşılama oldu böyle
cok değişik cok iyi ya
hoşbuldumm tatlımm nasılsınız bakalım ne var ne yok
ne geyikler var buralarda
bu geyikte ne yok kibu ne güzel bir karşılama oldu böyle
cok değişik cok iyi ya
hoşbuldumm tatlımm nasılsınız bakalım ne var ne yok
ne geyikler var buralarda
oww artisss bendee iyi gibiyim iyiyim iyiym işte yasanada olcak inşallah kuzummmmmmmmm
mızmızlanmaya gelirsen agsını yırtarım
iyi akşamlar. iyi sen
kes laaaaaynnumara alıp verme görüşme senin işin patron
uyandırda katre senin agsını yüsünü dagıtsın
sevilmicek gibi değil ki bende bir şey istiyorum senin profildeki ufaklıktan bir adet , ikide olabilirrhoşbuldum canım benim aslında klasik araba sevmem ama tospalara bayılıyom nedense
hahaahahh en sevdiğimdenn o zamannohooo ne ararsan don mevzuuna açtık bugünlere geldik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?