söyle miskom yaban gülüm kırık kanadım korkma ürkek ceylanım yaklaş buraya 3-4 manyak daha dahil ettik bünyemize o kadar karkii bunun heyecanıyla coşkun misali tüm çiçeklere konmaya çalışiiiinoluy laynnn burda..adaptasyon sorunu yaşıyorumkarkkkkkkkkkkkkkkkk.....................parkkkkkkkkkkkkkkkk...............
miinaak kiimminnakı sen sandım bütün otoritem sarsıldı
twister gıcık bi alet bencebenim twisterim var kullanıyon mu de nayıııır
haftaya gelenler minnakmış. ama kajın gittiği yere gidersem alırım bidene ayıp ettin.bende akşam ugrucam.
dikdörtgen geniş kazana yok demem panpaaa
hofff ölcem gülmekten böyle birşey varmı ya
piiii namıssızlaryok bugün maskesini düşürdüm
meğer elden geçirmediği kalmamış..
Bulamadım , hep sen tuttun burnumda... sonrada hapşurdum öyle işte
yok canısı bende gidemedim ama kalır ya kim naapsın twisterı millet kilo alıo umru değel..
yok o sahip çıkarmı anca fındık fıstık yiyip töbe estttttttttttttthaftaya gelenler minnakmış. ama kajın gittiği yere gidersem alırım bidene ayıp ettin.
ama sende şu bebelerine sahip çık,babasız büyümesin yavrucaklar
benim şekerim bu patron çıldırmış beni sen sanmışmiinaak kiim
ben insanı böyle sarsarımm gardaşşşşş
kaçıyor bacum kaçıyorpiiii namıssızlar
yüklenenilm acımızı cıkartalımm
http://listelist.com/haydar-dumene-sorulan-sorular/ gerçi bunlardan sonra bu soru hafif geldi banabende çok güldüm hoca durdu bu ciddimi dedi hahah
sence de mi kullanışsız?benim twisterim var kullanıyon mu de nayıııır
sen benim kadehleri unutma oyarım bakyok o sahip çıkarmı anca fındık fıstık yiyip töbe estttttttttttttt
kaj uğradın mu a101 e.??
ben uğrayamadım iş çıkışına kalır diye ümit ediyorum.egzersiz setiyle,twister a niyetlendim..
yeni gelen arkadaşlar aranızda twister kullanan var mı,son kez yorum alayım sizlerden?
@kar haftaya da borcam seti geliyormuş.sana alam mı
haremimle bıraber futbol takımı kurucuyuz bizhaftaya gelenler minnakmış. ama kajın gittiği yere gidersem alırım bidene ayıp ettin.
ama sende şu bebelerine sahip çık,babasız büyümesin yavrucaklar
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hahaahahhahbenim şekerim bu patron çıldırmış beni sen sanmış
bi gün olsun bana iltifat etmiyon bi gün olsun yılışmıyon bi gün olsun......söyle miskom yaban gülüm kırık kanadım korkma ürkek ceylanım yaklaş buraya 3-4 manyak daha dahil ettik bünyemize o kadar karkii bunun heyecanıyla coşkun misali tüm çiçeklere konmaya çalışiiii
bende en iyisi var hemide kullanmıyosun bacito benden söylemesi eve alınan spor aletlerinin ömrü bir hafta havaların ısınmasını bekle en sağlamı yüzme yürüyüş gerisi boooşsence de mi kullanışsız?
yani kullanışsız mı sen mi kullanmıyosun?
almasam mı ya
bende memnun oldum tatlımhahaahahhah
nerden bağlantı kurduda beni sen sandı ama
allahm yeteneğe bak yaa
böyle tanışmasak iyiydi ama memnun oldumm minnaakk hanımmm
kaçarr tabii kaçarrkaçıyor bacum kaçıyor
az önce ne belgeler döktüm ortaya cevap vermedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?