ben atarlanarımmleeyynn biz bile atarlanmıyoz böölee
kafamda 4 dene hayvanı taşıdım sen en tepedeki sıçana mı takıldınkatre bana resmen dün sıçan resmi yolladı sensin diye ben nirelere gidem?
sıçan mı sıçan mı yani eylem olanımı yoksa isim olanı mıkatre bana resmen dün sıçan resmi yolladı sensin diye ben nirelere gidem?
gitmeeeeeeeşunlara bak daha dün geldiler bugün beni yerimden ettiler vay arkadaş zaman böyle bir şeymiş gidiyom benkuzuların maskarası olmaktansa gider sessiz bir tepede kükreye kükreye giderim artıkın
o değil vatandaşın biri bizleyken böyle kahkaha atmıyordu..anca trip anca trip..bakıyorumda her yorumda kahkaha..acabadiyorum kendimce..kafamda deli sorularışıgı gören geliyo laynnnnnn
vala bende işte 4 yıldır sevgiliydik ekimde sözlendik sevdicek okuyo bakalım haziranda bitcek nasipse askerini beklermiyim bilmiyorum daha net değilheyyoo bir tane bekar buldmm beee yaşasınncok sevndm ya laa
Bende durumlar şöyle
3 yıldr devam eden bir birlikteliğim var kendisi askerde su anda uzun dönem olarak
6 kasmda gitmişti safak saymıyorm
Gelince inşallah ciddi adımlar atacazama bakalım kısmet
bunlar beni taşlıyorlardu sevgilim var diyee
sende durumlar nasılll di bakyım bana kaç yaşındasn
hem onda sıçan yaptın beni hemdekurabiye resimlerinde..kafamda 4 dene hayvanı taşıdım sen en tepedeki sıçana mı takıldın
hangimiz normalizki. hele dönüp baksana topiğe.o değil vatandaşın biri bizleyken böyle kahkaha atmıyordu..anca trip anca trip..bakıyorumda her yorumda kahkaha..acabadiyorum kendimce..kafamda deli sorular
yok ööle tek atarlanan kar burda bize sıra gelmezben atarlanarımm
sizde atarlanın
sıçan mı sıçan mı yani eylem olanımı yoksa isim olanı mı
diyetteyim nan bengitmeeeeeee
ama niden böyle alındın kiihiç sevmem alınan insanları hiçç
çikiletamı veriyim gitmee
abla yaa omzuna başımı koyayımmı şefkate ihtiyacım var
bende yeni kalktmm
karnm kurulduyor yaa
kendimi ilk buraya attımm afyonum patlasın ilk dıyee
hamilecilik oyunumu oda iyiymiş evcilik gibi bişe bu sanrmm hahahah
sıçan mı sıçan mı yani eylem olanımı yoksa isim olanı mı
gelllll kuzummm gelll balımmm kıyamam sana hiç
betulumu al gel bigün sevem onu opem ıssıram ( ay ıssıramam kıyamam hiç)
yanaklarından bile öpemiyom ben cocukları ellerini öpuyorum
senın kedi çok şirinmiş be bacı
aileler arasnda mı söz taktınız canmm maşallah cok ta olmuşş yavala bende işte 4 yıldır sevgiliydik ekimde sözlendik sevdicek okuyo bakalım haziranda bitcek nasipse askerini beklermiyim bilmiyorum daha net değil23 yaşındayım kuzum sen ?
bu topiğin bir sürü kuralı varmış anlaşılanyok ööle tek atarlanan kar burda bize sıra gelmez
çok tatlı bee yaaa...Biz okuldayken ünide keisyorduk lan bunları
bana busun dedi..
kesiyormuydunuzçok tatlı bee yaaa...Biz okuldayken ünide keisyorduk lan bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?