sorma kuzum enfeksiyon kapmışım idrar yollarımdan..hayır olsun tatlım noldu
uff çok zor oluyor ya allah şifanı versin tatlımsorma kuzum enfeksiyon kapmışım idrar yollarımdan..
sorma sende atlattınmı böyle bir şeyuff çok zor oluyor ya allah şifanı versin tatlım
evet canım çocukken sık oluyordu bende geçen senelerde de bir iki kere oldum berbat birşeysorma sende atlattınmı böyle bir şey
hele evliyken dahada rezalet bir şey inan bana..evet canım çocukken sık oluyordu bende geçen senelerde de bir iki kere oldum berbat birşey
öyledir tabi allah şifa versin canımhele evliyken dahada rezalet bir şey inan bana..
amin canım bakalım bugün başladım bir ilaca 2 güne geçer dediler.öyledir tabi allah şifa versin canım
geçer geçer de işte zor oluyoramin canım bakalım bugün başladım bir ilaca 2 güne geçer dediler.
sağol kuzum yaa çok kötü bir zamana denk geldi kocam baya bir üzüldü..kaj gecmiş olsun
bebiş calışmalarımı?sağol kuzum yaa çok kötü bir zamana denk geldi kocam baya bir üzüldü..
aynen kuzum..bebiş calışmalarımı?
hayırlısı tatlım sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahaynen kuzum..
AMİN KUZUMMMMhayırlısı tatlım sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun da rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Dostum geçmiş olsun yaa benim bir arkadaşta öyle hep bitkisel şeyler yapıyor soğan kaynatip içiyorsağol kuzum yaa çok kötü bir zamana denk geldi kocam baya bir üzüldü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?