mavi pantilonun beli bolardı ya alırsam korkusuna daraltamıyom kıçımdan düşe düşe giyiyomaman 35 dediğin nedir bi çırpıda verilir..yapıştı kaldı yaw üstümüze.kıyafet alacam almıyorum ha şimdi verdim ha şşimdi verecem diye.böyle böyle yaz bitecek
hoşşş buldummmm çiçeeeemmmmmm
hoşşş buldummmm çiçeeeemmmmmm
denizde kum bu karıda atar bitmiiiiiiisizede günaydın
yaaa kötüyümmm brn kötüyümmmmmmmm
denizde kum bu karıda atar bitmiiiiiii
la nedek söyle herifin lazeri aldı o bile yaranamadı biz ağzımıznan kuş tutsak gideri yokyaaa kötüyümmm brn kötüyümmmmmmmm
ilgilenmiysiniz benleeee
oyy o kabızlığı deme zaten.sabah onsaat bekledimanam ben kabızım veremeidm ya la 100 gram
mavi pantilonun beli bolardı ya alırsam korkusuna daraltamıyom kıçımdan düşe düşe giyiyom
buna noldu şimdisizede günaydın
enin annen var en azından ben bi yusuf tahayı eyliyom müsade ederse tuvalete gidiyom etmesse altıma yapar ayak duruyomoyy o kabızlığı deme zaten.sabah onsaat bekledimannem bağırıyor kızım geç kalıcaksın haydii...bi dur anne yaaaaaa
laynnn paraya kıyıp lazermi aldı karkin koçişila nedek söyle herifin lazeri aldı o bile yaranamadı biz ağzımıznan kuş tutsak gideri yok
Eki Görüntüle 1818433
amaaaaaaaaaan unuttun mu kendi haline bırakcanbuna noldu şimdi
aldıda noldu genelaynnn paraya kıyıp lazermi aldı karkin koçişi
ay ben doğumdan sonra ilk aylar öyleydim..altıma ediyomduya bens
enin annen var en azından ben bi yusuf tahayı eyliyom müsade ederse tuvalete gidiyom etmesse altıma yapar ayak duruyombabamız gecedeydi sabah biz işe gittikten sonra geliyor..yalnız olunca böyle ,sonra hurala gürele hazırlan taksi çağır bakıcıya yusufu bırak işe git oyyyyyyy yazarken yoruldum ama gel gör çıkmıyo anam
güzel anıları depreştirmişim çok şükür altıma kaçırmadım 6 aydıray ben doğumdan sonra ilk aylar öyleydim..altıma ediyomduya benbikere bildiğin işedim oğlum sus susmaz oğlum sus susmaz.klozete bir kala ay sabah sabah parkkkkkkkk
tripcan gel hele beriamaaaaaaaaaan unuttun mu kendi haline bırakcan
ya çok zor bebekti ben çok çektim.tekte olunca .annem geldide nefeslendim azgüzel anıları depreştirmişim çok şükür altıma kaçırmadım 6 aydır
la kark bi kerecik kullanimmii ha ha şu alttaki gılları üçyüz beşyüz atışcık ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?