Whatsaap da görüntülü arama hakkında, bakar mısınız?

Birine anlattim oda bundan sonrakine bakacaksin artık evlendin çocuğun olacak diyor. Guvenmeye çalış diyor. Sence ne yapiyim

Isıtıp ısıtıp önüne koyma, güvenmediğini belli edip sürekli kafasına da kakma tabi ki. Ben sadece güven kaybı yaşamanın normal olduğunu düşünüyorum. Kim olsa incinir. Ama evlendikten sonra öğrenmişsin, bebeğin olacak. Şu an yapman gereken şey kendini rahat tutmak, acabalarla yaşamamak. Sürekli tetikte olmak seni de yorar onu da. Gözün kapalı güvenme ama bunu ona hissettirme. Normal, olağan akışında yaşa hayatı. Umarım tekrarı olmaz. Olay neydi, ne kadar büyük bir şey bilmiyorum ama dilerim evladına iyi bir baba, sana iyi bir eş olur bundan sonra.

Isıtıp ısıtıp önüne koyma, güvenmediğini belli edip sürekli kafasına da kakma tabi ki. Ben sadece güven kaybı yaşamanın normal olduğunu düşünüyorum. Kim olsa incinir. Ama evlendikten sonra öğrenmişsin, bebeğin olacak. Şu an yapman gereken şey kendini rahat tutmak, acabalarla yaşamamak. Sürekli tetikte olmak seni de yorar onu da. Gözün kapalı güvenme ama bunu ona hissettirme. Normal, olağan akışında yaşa hayatı. Umarım tekrarı olmaz. Olay neydi, ne kadar büyük bir şey bilmiyorum ama dilerim evladına iyi bir baba, sana iyi bir eş olur bundan sonra.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Olay benden başka bir kizla görüşmesi. Ama inkar ediyor. Neyse aklima getirmeyecegim.
Guvenmek istiyor insan ama ya yaparsa diyorsun. Herseyinden suphelenir oldum. Ve onu da sıkıyorum farkındayım. Ben daha kotuyum ama . Sevdiğim adam acaba o kiza dokundu mu diye düşünmek o kadar acı ki

Amin inşallah çok teşekkür ederim.
Olay benden başka bir kizla görüşmesi. Ama inkar ediyor. Neyse aklima getirmeyecegim.
Guvenmek istiyor insan ama ya yaparsa diyorsun. Herseyinden suphelenir oldum. Ve onu da sıkıyorum farkındayım. Ben daha kotuyum ama . Sevdiğim adam acaba o kiza dokundu mu diye düşünmek o kadar acı ki

Allah yardımcın olsun arkadaşım, böyle düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.

Allah yardımcın olsun arkadaşım, böyle düşünüp kendini de bebeğini de üzme. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.
Amin çok sağol. Inşallah herşey daha güzel olur. Senin hakkında herşey gönlünce olsun inşallah.

Iyi de goruntulu olmadiktan sonra normal aramayla watsapp aramasi arasinda ne fark var?
Esiniz sevgilisi olsa normal arayamaz mi kontoru mu yok?

Daha yeni eşim cevrimiciydi.
Birşeyler yazdim bi konu hakkında. Sonra aradim görüntülü ve ( esimin ismi) şu an başka aramada diye yazdı. Normal aradim whatsaap da değil normal sesli konuşuyordum dedi. Sizce hangisi doğru. ? Whatsaap da görustugu icin boyle bir yazi cikmadi mi

Eşinize neden güvenmiyorsunuz? Daha önce aldatıldınız mı? Eşinizin söylediğine güvenin en ufak birşeyden şüpheleniyorsanız o evlilikten ne olur ki?

Birşeyler yazdim bi konu hakkında. Sonra aradim görüntülü ve ( esimin ismi) şu an başka aramada diye yazdı. Normal aradim whatsaap da değil normal sesli konuşuyordum dedi. Sizce hangisi doğru. ? Whatsaap da görustugu icin boyle bir yazi cikmadi mi
Deneyin, bir arkadaşınız sizi whatsapptan görüntülü arasın, diğer arkadaşınızda sizi arasın. Ben olsam hemen denerdim.

Hayır aradım bağırıp çağırdı Allah belami versin konusmuyordum diye. Suçlu psikolojisi bence. Ilk defa başıma geldi
Normalda da whatsapptada konusmuyorsada oyle diyo bazen gecen bni babam aramis baska gorusmede yazmış bnde kimseyle konusmuyordum bi kac kez arkadasimi aradim onda da oyle yazdi oda konusmuyordu whatsapp ta bazen oluyo

Geçenlerde esim,gorumcemin vatsaptan görüntülü aradi başka aramada dedi,görümcem bı arkasında konusuyodum dedi ve o kadının vatsabi yok yani oluyor normalde konuşurken de başka aramada diyebiliyor.

Konuda uzman olarak söylüyorum vatsapta başka bi aramada ha neden bunu kullanıyor dersen normal aramalar gibi web online a düşmüyor yani kayıtlarda çıkmıyor

Niye olabilir bacım adamın ben varken evlenmeden onceki haltlarini ogrendim. Baya evlendikten sonra öğrendim. Haliyle evlendikten sonra da yapar mi diye guvenemiyorum. Bide hamilelik iyice paronayak etti beni

Neyse sen hormonlarının uçuştuğunu biliyorsun. Kendini kontrol etmeye çalış.

Back
X