Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Whatsaap da görüntülü arama hakkında, bakar mısınız?
Normal aramada bu şekilde bir uyarı vermiyor hatta önceden vatsaptan konuşurken normal arama geldi mi otomatikmen vatsap aramayı düşürüyor telefon çalışıyordu meşgul olmuyordu şimdi onu yapmıyor konuşmaya vatsaptan devam edebiliyorsun . Madem kafan karıştı bi arkdaşınla dene bunu
Normal aramadadir o.gsm uzerinden arama yaparken wifi yada 4 5 g uzerinden whatsapp aramasi yaparsan baska gorusmede der.cevrimici oldugu an telefon geldiyse bir sure daha cevrimici yazabiliyor
Daha yeni eşim cevrimiciydi.
Birşeyler yazdim bi konu hakkında. Sonra aradim görüntülü ve ( esimin ismi) şu an başka aramada diye yazdı. Normal aradim whatsaap da değil normal sesli konuşuyordum dedi. Sizce hangisi doğru. ? Whatsaap da görustugu icin boyle bir yazi cikmadi mi
Pardon şimdi anladım, whatsapp ta çevrimiçiyken telefonu çalmıştır. O yüzden hala çevrimiçi görünüyordur.
Oluyor bazen öyle şeyler.
Başka aramada diye de yazar, doğru söylüyor.