• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?

perihan yay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
235
160
23
37

Whatsap mesajına cevap verilmediğinde ne yaparsınz?​

aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?

artı whatsaptan sor diyen de kendisi
bi de sorulmalı mı mesajıma neden cevap vermedin demek bana mı garip geliyor bu

aynı ortamda çalıştığnız erkeğe whatsaptan soru sordunuz ama o görmedi haliyle cevap
yazmadı [ inşallah görmemiştir bi de okundu bilgisi kapalı da olabilir ben iyi niyetle düşünmek istiyorum ] . ertesi günlerde de karşılışıyorsunz. ama hiç sormuyorsunz neden cevap yazmadığını o size bir hafta sonra mesaj atmışsın görmedim işim vardı unutum vs neden tekrar karışılaştımızda sormadın derse ne dersin z?

Sadece iş için önemliyse sorun ama değilse boşverin 🤷

Ne yazmıştım pardon aklımdan çıkmış de geç sorarsa.ama bence okundu bilgisi kapalı karşı tarafın.

Zaman artik insanlarin en fazla 15 dk uzak kalabildigi akıllı telefonlarla ilerlerken wp a siz yazdıktan sonra hic girmedi mi?yoo girdi.Ee?

Sordu diyelim dediğiniz gibi..
Diyalog şekil A bknz simdi..
1 hafta sonra denk geldik ve dedi ki:
-mesaj atmissin görmedim isim vardı unuttum vs neden sormadin?
-cevrimici degilim canim ya ondan..emojimde aha:63:

Okundu bilgisi icin yazdigin mesajin uzerine tikla sonra infoya bak, ya sagda yukarda seceneklerin icinde, ya da copun yaninda bi yerde info var, her sekilde gorurusun okudu mu okumadi mi

hiçbişi yapmam ne yapayım ki cevap vermez vermez, herkes her an 7-24 her mesaja cevap vermek ulaşılabilir olmak durumunda değil :işsiz:

Bu ben.. mesaji gorup yazmayi unuturum uzerine yuz bin mesaj gelir dikkatimden kaçar yada gorur ama.o an üşenirim sonra yine unuturum vs vs.. vallahi kötü niyetimiz yok. Mesajlasmayi sevmiyoruz
+1 whatsapp teröründen nefret ediyorum. Standart mesajlarda bu muamele yapılmıyor. Gördün neden dönmedin mavi tik oldu neden cevap vermedin. Ben telefonum var diye herkes bana istediği her sn ulaşabilmeli mi. Hayır :mapus:

Allah aşkına bukadar önemli ne olabilir cevap vermeyecek kadar? Yemekte mi yemiyorsun? Hiçbir şey söylemem, ben de aynısını yaparım umursamam. Şuan musait değilim demek çok mu zor yani.

Back
X