Whatsap son görülme zamanı

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Kızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum:KK43:

ayyy bi program vardı benim arkadasım kullanıyodu, whatsappa girdiği zaman interneti kesiliyomuş sonra cıkınca geliyomuş yani hiç değişmiyor ama bu durumda hiç çevrimiçi görünmemesi gerek. tabi ben kullanmadım o oyle anlattı neden son görülmesinin değişmediğini sordugumda.. malesef adını bilmiyorum programın :( guvenemiyorsan ayrıl hiç sıkma canını sen

Şöyle yapıyor bazıları mobil veriyi kapatıp yazıyor, whatsappdan çıkış yapıp mobil veriyi açıyor böylece son görüme yerinde sayıyor. O tür bir program var mı bilmiyorum onu.

Hım tesekkürler arkadaslar...öyle mobil veri kapamaya vs uğrasıyosa bu adam ne diyim işi yok heralde.o kadar da yapmıyodur sanırım ya

Ne whatsapp mış arkadaşlar,
Ne sevgiler dağıldı gitti bu uğurda :KK12:
Sanki whatsapp a girmeden sizi aldatamaz gibi :KK11:

ayyy bi program vardı benim arkadasım kullanıyodu, whatsappa girdiği zaman interneti kesiliyomuş sonra cıkınca geliyomuş yani hiç değişmiyor ama bu durumda hiç çevrimiçi görünmemesi gerek. tabi ben kullanmadım o oyle anlattı neden son görülmesinin değişmediğini sordugumda.. malesef adını bilmiyorum programın :KK43: guvenemiyorsan ayrıl hiç sıkma canını sen
Seviyorum işte sorun o

eğer oturup bunun için uğraştıysa hakkaten büyük işsiz. seni bu kadar paranoya yaptıracak kadar güvenini kaybettiyse uğraşma...

Öyle bir şey neden yapsın ki? Bu kadar takıntılı olmayın bence.İlişkinize whatsapp son görülmeye bakarak mı yön veriyorsunuz? Son görülme aynı olsa ne olur farklı olsa ne olur?

Back
X