Whatsap son görülme zamanı

tüyo ver bakalım bizede . ama whatsaap durumundan belli olmaz ya o işler . bende hep orda konuşuyorum arkadaşlarımla sık giriyorum . aldatmıyorum ki sevgilimi . aldattığını ordan anlayamazsın .

Tabiki canım whatsappa girmeyle aldatmamı olur.Ben daha genel söyledim yani başka türlü hallederim işlerimi diye:D ya bu biraz karakter meselesi kimisi takip etmekten incelemekten hoşlanmaz yada uğraşamaz yada beceremez yada gına gelir filan.Ben fazla ''herşeyi bilme'' odaklı olduğumdan,takip bizim işimiz :D gerektiğinde bir mesaj kadar uzağınızdayım hanımlar :D

Eğer güveninizi kaybedecek birşey yapmadıysa siz haksızsınız. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bırakın konuşsun arkadaşlarıyla. Başka uğraşınız yok mu? Boşluktanmı adama sardınız

Tabiki canım whatsappa girmeyle aldatmamı olur.Ben daha genel söyledim yani başka türlü hallederim işlerimi diye:KK70: ya bu biraz karakter meselesi kimisi takip etmekten incelemekten hoşlanmaz yada uğraşamaz yada beceremez yada gına gelir filan.Ben fazla ''herşeyi bilme'' odaklı olduğumdan,takip bizim işimiz :KK70: gerektiğinde bir mesaj kadar uzağınızdayım hanımlar :KK70:
ben telini bile karıştıramıyorum bir kere yapayım dedim yakalandım:KK70:

Mesaj gelirken internet aciktir kapatip mesaji yaziyordur gondere basip whatsaptsn cikip interneti aciyordur

whatsdog mu ne öyle bi program var, son görülme kapalı olsa bile ne zaman girmiş ne kadar online kalmış vs her şeyi gösteriyormuş :KK45:

Back
X