Whatsapda aynı anlarda çevrimiçi olunması sizce tesadüf mü??

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??

Tesadüf olma ihtimali az gibi.
Bu benim fikrim.
Belli ki güvensizlik yaşıyorsunuz eşinize karşı.
Kadınlar hissediyor, buna çok inanıyorum.
Yanlış olan bişeyler olmasaydı ortada, şuan bu durumda olmazdınız.
O yüzden iki gözünüzü dört açıp gözlemleyin, takip edin.
Varsa bişey çıkıyor zaten.
Yalancının mumu yatsıya kadar.
Yine de temennim üzüleceğiniz bi durumla karşılaşmamanız yönünde.

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yanılmaya çok ihtiyacım var şu günlerde

Bunu anlayabilmek için eşiniz ne kadar sürede bir çevrimiçi oluyor bilmek gerek aynı şekilde diğer kadınında.Atıyorum 2 dk da bir kadın çevrimiçiyse bundan emin olamazsınız.Ama çevrimiçi olma süre aralığı uzunsa aynı saatlerde çevrimiçiyse 2 side ozaman konuşuyorlar demektir.Umarım anlatablmişimdir.

WhatsApp dan takibe aldım ama şuan bozuğuz ben yine tutamadım çenemi bişeyler karıştırıyorsun sen gibisinden laflar ettim
varan 1
eğer yapıyorsa bir şey şimdi kat kat dikkat edecek
işini zorlaştırıyorsun

İkiside kısa süreli çevrimiçi oluyor 2-3 dk en uzunu yayada biri çıkınca biri giriyor aralığıda yarım dk

1 kere olursa tesadüf olabilir ama 2 kere olursa değildir. Takipte kalın, emin olana kadar sormayın yoksa son görülmesini kapatır. Bir de tabii emin olursanız ne yapacağınıza şimdiden karar verin.
Eşimin ki zaten kapalıydı ama kız bugüne kadar son görülmesi açıktı bugün kapatmış

Bir müddet takip edin eğer üst üste aynı anda wpe girip çıkıyorlarsa kesin konuşuyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…