Aslında son zamanlarda güvenmeye başlamıştımTek bi soru geldi aklıma. Eşine güveniyor musun ?
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yanılmaya çok ihtiyacım var şu günlerdeTesadüf olma ihtimali az gibi.
Bu benim fikrim.
Belli ki güvensizlik yaşıyorsunuz eşinize karşı.
Kadınlar hissediyor, buna çok inanıyorum.
Yanlış olan bişeyler olmasaydı ortada, şuan bu durumda olmazdınız.
O yüzden iki gözünüzü dört açıp gözlemleyin, takip edin.
Varsa bişey çıkıyor zaten.
Yalancının mumu yatsıya kadar.
Yine de temennim üzüleceğiniz bi durumla karşılaşmamanız yönünde.
WhatsApp dan takibe aldım ama şuan bozuğuz ben yine tutamadım çenemi bişeyler karıştırıyorsun sen gibisinden laflar ettimtesadüf mü bilemem de önceki konunda olduğu gibi balıklama atlama da varsa bir şey üstünü kapamasın
sessizce takip et
varan 1WhatsApp dan takibe aldım ama şuan bozuğuz ben yine tutamadım çenemi bişeyler karıştırıyorsun sen gibisinden laflar ettim
İkiside kısa süreli çevrimiçi oluyor 2-3 dk en uzunu yayada biri çıkınca biri giriyor aralığıda yarım dkBunu anlayabilmek için eşiniz ne kadar sürede bir çevrimiçi oluyor bilmek gerek aynı şekilde diğer kadınında.Atıyorum 2 dk da bir kadın çevrimiçiyse bundan emin olamazsınız.Ama çevrimiçi olma süre aralığı uzunsa aynı saatlerde çevrimiçiyse 2 side ozaman konuşuyorlar demektir.Umarım anlatablmişimdir.
Eşimin ki zaten kapalıydı ama kız bugüne kadar son görülmesi açıktı bugün kapatmış1 kere olursa tesadüf olabilir ama 2 kere olursa değildir. Takipte kalın, emin olana kadar sormayın yoksa son görülmesini kapatır. Bir de tabii emin olursanız ne yapacağınıza şimdiden karar verin.
Tutamadım kendimi İnan’ın çok zoruma gitti ama WhatsApp dan bahsetmedimvaran 1
eğer yapıyorsa bir şey şimdi kat kat dikkat edecek
işini zorlaştırıyorsun
Zaten herkesin evliliği mükemmel güven,saygı,sevgi,anlayış eksiksiz haklısınızGüven bitmiş evlilik devam ediyor
dikkat et eşin de senin çevrim içi oluşunu farketmesinTutamadım kendimi İnan’ın çok zoruma gitti ama WhatsApp dan bahsetmedim
WhatsApp webi kurdum yarın herşey çıkacak ortaya ama ben yerimde duramıyorum sinirdenBir müddet takip edin eğer üst üste aynı anda wpe girip çıkıyorlarsa kesin konuşuyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?