Eşimin ki zaten kapalıydı ama kız bugüne kadar son görülmesi açıktı bugün kapatmış
Farkettiği içinde kısa süreli çevrimiçi olmuş olabilirlerdikkat et eşin de senin çevrim içi oluşunu farketmesin
Sizi çok iyi anlıyorum ama biraz sıkın dişinizi eşinize belli etmeyin ki tedbir almasınWhatsApp webi kurdum yarın herşey çıkacak ortaya ama ben yerimde duramıyorum sinirden
Aynen öyle yaptım bende kendime acıyorum ama ortada bir adilik varsa müdahale etmek istiyorum ve gerçekten boşanma niyetindeyim çünküO zaman aynı anda çevrimiçi olduklarını nasıl anladınız ? Çevrimiçi yazısını mı takip ettiniz ?
İnsanı ne durumlara getiriyorlar, yazık yapmayın bunu kendinize. Oluruna bırakın, mutlaka bir şekilde önünüze çıkar.
eşine bildirim gidiyor biliyorsun değil mi?WhatsApp webi kurdum yarın herşey çıkacak ortaya ama ben yerimde duramıyorum sinirden
Bugün bozuğuz ben maalesef dayanamayıp kavga çıkardım whatsapdan bahsetmedim ama şüphelendiğimi söyledimSizi çok iyi anlıyorum ama biraz sıkın dişinizi eşinize belli etmeyin ki tedbir almasın
Hayır bilmiyorum nerden geliyor nasıl geliyor??eşine bildirim gidiyor biliyorsun değil mi?
sen WhatsApp webi açtığın anda telefonuna web aktif diye bildirim gidecekHayır bilmiyorum nerden geliyor nasıl geliyor??
Ben şuan WhatsApp webe girdim fakat onun teline baktım bildirim gelmedi ana ekrana şuansen WhatsApp webi açtığın anda telefonuna web aktif diye bildirim gidecek
illaki yapıcam diyorsan ikisinin aynı anda sürekli çevrim içi olduğu anda girip yakalarsan yakaladın
eğer birşey çıkmazsa, gerisi için kendini hazırla
Eger sürekli böyleyse bu durum sessizce takipte kal. Ben tesaduflere pek inanmayan bi insanim ama bu benim düşüncem.Aslında son zamanlarda güvenmeye başlamıştım
bilemedim şimdi, ben gidiyor diye biliyorumBen şuan WhatsApp webe girdim fakat onun teline baktım bildirim gelmedi ana ekrana şuan
Bugün takip ettim sadece bugün 5 sen sonra 4-5 kere WhatsApp a girip çıktılar zamanlamalarda hemen hemen aynıEger sürekli böyleyse bu durum sessizce takipte kal. Ben tesaduflere pek inanmayan bi insanim ama bu benim düşüncem.
Teşekkür ederim dikkat edicembilemedim şimdi, ben gidiyor diye biliyorum
siz yine de dikkatli olun bence
Ben daha önce cevremde iliskisini saklayan 3 kisinin ayni anda cevrimici olmalarina anlam yüklemistim. Ve bu 3 kisinin iliskisi sonrasinda desifre oldu. Yazismasalar bile birbirlerini takip ediyor olabilirlerMerhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Burdan bakinca pek tesadüf gibi degil malesef.Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
WhatsApp web kurun ve giriş yapın eşinizin kodu tarayarak. Fakat şöyle bir şey var bildirim gidiyor. Siz şimdi bildirim görmedim diyorsunuz fakat eşiniz işe çıktığında telefon evden uzaklaştığında “yakınlarda chrome giriş yapıldı” çıkış yap diye bir bildirim gidiyor.
Fakat kız sürekli çevrimiçi olup çıkıyorsa bunu anlamak zor olabilir. Çevrimiçi olmasın da saat aralıkları uzunsa az nadir çıkıp giriyorsa hemen hemen aynı dakikalarda gördüyseniz biraz eşinize güvenmek güç. Umarım yanılırsınız
Kiz bn eski nisanlimi oyle yakalamistimm tesaduff diye bsy yokMerhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?