Whatsapda aynı anlarda çevrimiçi olunması sizce tesadüf mü??

Eşimin ki zaten kapalıydı ama kız bugüne kadar son görülmesi açıktı bugün kapatmış

O zaman aynı anda çevrimiçi olduklarını nasıl anladınız ? Çevrimiçi yazısını mı takip ettiniz ?
İnsanı ne durumlara getiriyorlar, yazık yapmayın bunu kendinize. Oluruna bırakın, mutlaka bir şekilde önünüze çıkar.

Aynen öyle yaptım bende kendime acıyorum ama ortada bir adilik varsa müdahale etmek istiyorum ve gerçekten boşanma niyetindeyim çünkü

Hayır bilmiyorum nerden geliyor nasıl geliyor??
sen WhatsApp webi açtığın anda telefonuna web aktif diye bildirim gidecek
illaki yapıcam diyorsan ikisinin aynı anda sürekli çevrim içi olduğu anda girip yakalarsan yakaladın
eğer birşey çıkmazsa, gerisi için kendini hazırla

Ben şuan WhatsApp webe girdim fakat onun teline baktım bildirim gelmedi ana ekrana şuan

Ben daha önce cevremde iliskisini saklayan 3 kisinin ayni anda cevrimici olmalarina anlam yüklemistim. Ve bu 3 kisinin iliskisi sonrasinda desifre oldu. Yazismasalar bile birbirlerini takip ediyor olabilirler

Cevrimici oldugu zamanlatda yazdigi kisi siz degilseniz hayir tesaduf degil..

Burdan bakinca pek tesadüf gibi degil malesef.

WhatsApp web kurun ve giriş yapın eşinizin kodu tarayarak. Fakat şöyle bir şey var bildirim gidiyor. Siz şimdi bildirim görmedim diyorsunuz fakat eşiniz işe çıktığında telefon evden uzaklaştığında “yakınlarda chrome giriş yapıldı” çıkış yap diye bir bildirim gidiyor.

Fakat kız sürekli çevrimiçi olup çıkıyorsa bunu anlamak zor olabilir. Çevrimiçi olmasın da saat aralıkları uzunsa az nadir çıkıp giriyorsa hemen hemen aynı dakikalarda gördüyseniz biraz eşinize güvenmek güç. Umarım yanılırsınız

O ozellık Yenı mi geldi yoktu onceden

Kiz bn eski nisanlimi oyle yakalamistimm tesaduff diye bsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…