- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın hiç bilmiyorum özellik var mıydı yok muydu bilmiyorum. Ben geçenlerde farklı bir bilgisayara giriş yapmıştım. Telefonumu bilgisayardan uzaklaştırınca bildirim geldi “yakınlarda şu filanca bilgisayara giriş yapıldı çıkış yap” diye.O ozellık Yenı mi geldi yoktu onceden
Hayırntesadüf değil yaşadım biliyorum bi kadın asla gereksiz yere şüphe duymaz kadınlar hissede.Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Canım sürekli dakka başı gitmez. Sadece giriş-çıkış zamanlarında gider bende öyle oluyor.Kızlar çok teşekkür ederim kafayı yemediğimi anladım ama bildirim gitmesini nasıl engelleyebilirim bu gece telinde öyle bir bildirim görüp hemen sildim bu bildirim bir kere mi gelir yoksa sürekli mi gelir bilgisi olan var mı acaba
Telefon kapandığında çıkış oluyor o zaman gider yaniCanım sürekli dakka başı gitmez. Sadece giriş-çıkış zamanlarında gider bende öyle oluyor.
DeneyeyimAyarlar kısmından bildirimleri kapat dediğinizde yine çıkıyorum ?Whatschrome da bir inceleyin isterseniz.
Uyarıları kapattım ve çıkmıyor:)Ayarlar kısmından bildirimleri kapat dediğinizde yine çıkıyorum ?Whatschrome da bir inceleyin isterseniz.
Eşinin Watsap ını pc ne yükleMerhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Sessizce habersizmis gibi takip edin ... ( Çok zordur ama ) sonra kanıt olarak birşey bulun ki bunu yaptığına yapacağına pişman edecek bir avukata başvurun ...Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??