Whatsapda aynı anlarda çevrimiçi olunması sizce tesadüf mü??

O ozellık Yenı mi geldi yoktu onceden
İnanın hiç bilmiyorum özellik var mıydı yok muydu bilmiyorum. Ben geçenlerde farklı bir bilgisayara giriş yapmıştım. Telefonumu bilgisayardan uzaklaştırınca bildirim geldi “yakınlarda şu filanca bilgisayara giriş yapıldı çıkış yap” diye.

Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Hayırntesadüf değil yaşadım biliyorum bi kadın asla gereksiz yere şüphe duymaz kadınlar hissede.

Kızlar çok teşekkür ederim kafayı yemediğimi anladım ama bildirim gitmesini nasıl engelleyebilirim bu gece telinde öyle bir bildirim görüp hemen sildim bu bildirim bir kere mi gelir yoksa sürekli mi gelir bilgisi olan var mı acaba

Kızlar çok teşekkür ederim kafayı yemediğimi anladım ama bildirim gitmesini nasıl engelleyebilirim bu gece telinde öyle bir bildirim görüp hemen sildim bu bildirim bir kere mi gelir yoksa sürekli mi gelir bilgisi olan var mı acaba
Canım sürekli dakka başı gitmez. Sadece giriş-çıkış zamanlarında gider bende öyle oluyor.

Canım sürekli dakka başı gitmez. Sadece giriş-çıkış zamanlarında gider bende öyle oluyor.
Telefon kapandığında çıkış oluyor o zaman gider yani :( asansöre bindiği zaman telefon kapanacak asansörden çıkınca bildirim gidecek yani :((hadi onu geçtim ofisinin arka taraflarında telefon çekmiyor o zamanda çıkış olacak canım yaa bunu engellemek mümkün mü

Ayarlar kısmından bildirimleri kapat dediğinizde yine çıkıyorum ?Whatschrome da bir inceleyin isterseniz.

İnşallah yanılırım dışarı çıkacak birazdan ak koyun kara koyun belli olacak

Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Eşinin Watsap ını pc ne yükle

adam daha önce sanalda aldatmış. affetmişsiniz. bu bile sorunuzun cevabını veriyorç

Sessizce habersizmis gibi takip edin ... ( Çok zordur ama ) sonra kanıt olarak birşey bulun ki bunu yaptığına yapacağına pişman edecek bir avukata başvurun ...

ben tesaduflere ınanmam
takıpte kalmanızı tavsıye ederım

Nerdeyse aynı zamanlarda demişsiniz tesadüftür herhalde böyle sürekli takip ederek de hayat geçmez ki eşinize güvenmiyorsanız zaten onunla olmaz başkasıyla olur yani

Back
X