Whatsapda aynı anlarda çevrimiçi olunması sizce tesadüf mü??

Merhabalar kızlar EŞİM BİŞEYLER Mİ KARIŞTIROYOR SİZCE? adlı konumun devamı bir konudur.Eşime sorduğumda kız seni daha aradı mı dediğimde aramadı dedi güya kız para isteyip sürekli arıyordu eşim o yüzden engellemişti her neyse bugün kızın numarasını whattsapımda en başda gördüm ve girip gözattım çevrimiçiydi her ne hikmetse eşimle bu kız neredeyse aynı zamanlarda çevrimiçi oldu belki bazen aralarında 1 dk zaman dilimi vardı kızlar sizce ben abartıyor muyum yoksa tamamen tesadüf mü??
Bence konuşuyorlar eşinizin telefonuna bakın saat kaçta çevrimiçiyse o saatlerde birinden mesaj gelmiş mi ya da birine mesaj atmış mı

Kızlar şuan takip ediyorum WhatsApp webi ama yazışma olmadı şuanda kadar içim ferahlamadı çünkü dün zırt pırt çevrimiçi olan eşim ve kız bugün neredeyse hiç çevrimiçi olmadılar ha bu arada eşim evden çıktıktan 2-3 dk sonra kız çevrimiçi oldu ama yazışma olmadı onda da şöyle bişey sezdim sanki kız uyyorduda eşim normal mesajla yada aramayla kızı uyandırdı o arada da WhatsApp baktı hissi oluştu bende

Aradım şuan birde görüntülü aradım yoktu kimse ve sürekli yemin etti hayatımda sevgili anlamında senden başkası varsa Allah belamı versin dedi birde oruç offf ya kafam Allah bullak
Sezmiş şüpelendiğinizi inanmış gibi yapın bi kaç güne eski haline döner kızda hiç çevrim içi olmuyor diyorsunuz bnce bi kaç gün tatlı tatlı konusun yutmş numarası yapın ve izleyin elbet açık verecek

İnanmış gibi yapıp biraz daha izleyin

Sezmiş şüpelendiğinizi inanmış gibi yapın bi kaç güne eski haline döner kızda hiç çevrim içi olmuyor diyorsunuz bnce bi kaç gün tatlı tatlı konusun yutmş numarası yapın ve izleyin elbet açık verecek
Kızlar tamda öyle yapacam birkaç güne eski haline döner diye düşünüyorum inşallah

Eşinizin işini bilmiyorum ama ben işim gereği whatsapp webi çok aktif kullanıyorum eğer eşinizde kullanıyorsa açarken başka bilgisayarda oturum açık olduğunu farkedebilir. Hatta ben o sayede iş arkadaşımın mesajlarımı okuduğunu farketmiştim

Aynı benim olayım ben eminim arkadaşım ve iş arıyorum boşayacağım bu adamı evli sekreteriyle yazışıyorgecenin 1 inde yakaladım

Back
X