• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsapp da gördüğümü anlamadım yardımcı olur musunuz hanımlar

Arkadaşlar nişanlımla konuşmalarımızı okurken ismine tıkladım ve telefon numarası durum yazan yere girdim bir şey dikkatimi çekti kendi numarasının altında bilgilerde başka bi numara daha var nişanlımın numarasıyla aynı başlıyo sana son rakam 3 yerine 7 atıyorum şaşırdım tek numarası var çünkü sonra yabancı olan numaraya tıkladığımda genç bi kadın çıktı fotoğrafta onun bilgilerinin altında da nişanlımın numarası var. whatsapp kişiler girdim nişanlımın adını buldum altında kadının fotosuyla whatsapı çıktı nişanlım bitanem diye kayıtlı kadının numarası da öyle kaydolmuş telefona hiç bi anlam veremedim bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen.
Kendi rehberinizi kontrol ettiniz mi bazen yanlışklıkla kayıt ediyoruz numarayı yada bu arayan kim vs diye rehber kayıt yaparken sim yada telefona ayrı kayıtlı olmuş olabilir.

whatsapp ta mı göründü sizin numaranızda.
bende denedim :KK70:
hesapları birleştir dediğimde sadece kişi listesinde 2 numara alt alta görünüyor
whatsapp ta tek hesap hala orayı etkilemedi durum :)
Hesap tek ama ismin ustune tıklayıp hesap bilgilerine gittiğinde diğer numaralar da çıkacak. Yoksa aynı kişi altında iki hesap olamaz. Whatsapp numara bazlı kayıt yaptığından ancak kişinin iki numarasını bilip ayrı ayrı kaydedersek iki farklı hesap görünür :))

Hesap tek ama ismin ustune tıklayıp hesap bilgilerine gittiğinde diğer numaralar da çıkacak. Yoksa aynı kişi altında iki hesap olamaz. Whatsapp numara bazlı kayıt yaptığından ancak kişinin iki numarasını bilip ayrı ayrı kaydedersek iki farklı hesap görünür :))

İşte konu sahibi gibi durum yazan yere tıklayıp baktığımda başka bir hesap görünmedi :)
Konu sahibi kendi birleştirme ihtimalin üzerine kişi bağlantılarını kes yapıp
o şekilde bir tekrar bak bakalım ne var ne yok :KK53:

Oncelikle soyle soylim mesela ben kaynimin numarasini kaydettim atiyorum ahmet abi diye ahmet abinin esinin numarasida var bende oda fatma yenge olsun fatma yenge o numarasinida esine verio kendine bir hat alio ben fatma yengenin ismini değişip ayni ahmet abi diye kaydettim rehbere iki tane ahmet abi olduğu icin vatsapta sizin behsettiginiz ahmet abinin konusmalarina girdigim zaman bilgilerinde hem kendi eski kullandigi numara var hemde fatma ablanin ismini degisip yazdığım ikinci numara cikiyo sizinki de boyle bir karsiiklik olabilir mi acaba
Dallas dizisi daha anlasilir galiba :D

bu arda konu sahibine çözümüm yok ama bir komik anım da burada dursun

telefonumda siri var oğlum oynuyordu

siri şunu ara siri bunu ara

annem annem diye kayıtlı telefonumda

ben de annemi ara dedim

siri de bana "annen kim abdurrahman" dedi

ama biz yarıldık gülmekten

siri beni abdurrahman sanıyormuş

bu arada abdurrahman müşteri ve telefonumda numarası kayıtlı

muhtemelen a harfi ile başladığı ve alfabetik olarak en üstte kayıtlı olduğu için siri beni abdurrahman sandı

hala annem arada arar abdurrahman ne yapıyon der

Ben bu konuyu da anlamadım ıyi mi kafa jüpiter :KK53::KK70::KK64:

Muhtemelen nişanlınızın numarasını kaydederken önce yanlış kaydettiniz sonra düzelttiniz, rehberden eski numarayı silmeyi unuttunuz. ya da sime kayıtlı kaldı falan. O nedenle 2 hat görünüyor. Nişanlınızla alakalı değil sizin telefonla alakalı

Rehbere kaydederken önce yanlış kaydedip sonra doğrusunu kaydetmissiniz.adamla alakası yok yani merak etmeyin

Bir gün esti, kocama seni seviyorum diye mesaj gönderdim. Bir süre sonra aradı, ana baktım onun sesi değil, kimsin filan diye soruyor. Sesini tanıdım Allahtan, biriyle telefon hatlarını birlikte almışlar sadece bir rakamları değişik. Nasıl olmuş, olmuş. O numarayı da eşimin kaydına ikinci numara diye eklemişim:eek: adamın karısı da öyle kıskanç bi tip, ortalığı ayağa kaldırmış:halay:Nerdeyse aile faciasına neden olacaktım:KK49:

Siz de bir şekilde yanlış numarayı kaydetmişsinizdir konu sahibi.

Bir gün esti, kocama seni seviyorum diye mesaj gönderdim. Bir süre sonra aradı, ana baktım onun sesi değil, kimsin filan diye soruyor. Sesini tanıdım Allahtan, biriyle telefon hatlarını birlikte almışlar sadece bir rakamları değişik. Nasıl olmuş, olmuş. O numarayı da eşimin kaydına ikinci numara diye eklemişim:eek: adamın karısı da öyle kıskanç bi tip, ortalığı ayağa kaldırmış:halay:Nerdeyse aile faciasına neden olacaktım:KK49:

Siz de bir şekilde yanlış numarayı kaydetmişsinizdir konu sahibi.

Ahahaha :KK70:

Back
X