Whatsapp da hoscakal yazıp giden eşim...

Angelsinthesky1

İnce düşünme , üşütürsün 🙇‍♀️
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
588
602
103
40
Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.

Güncel ;
Aksam ablamdaydık kızımla.. Aradı Duru nerde dıyor, ablamda dedım geldı ...1 saat durdu baktım gıtmıcek hadı kızım gıdıyoruz dedım cıktık o da cıktı .. Bız kızımla bındık arabaya o da yürüdü. Eve gelınce kıtledım kapıyı.Geldı , acmak zorunda kaldım ve sımdı içerde oturuyor.ya benı whatsapp dan bıle engellemiş,( ablamın telden bakınca anladım yoksa hıc bır sey yazmadım aramadım dunden beri) bu nedır sımdı? Dun hoscakal yaz , bugun gel eve yıne. O dun hoscakal , sonuclarına katlan yazmıstı ya.. Aklınca benım arayacagımı, kabul etmeyecegimi , bu hoscakalın benı mahvedecegıni falan mı sandı acaba...Simdı ben muhatap olmak dahi ıstemıyorum, evden git nasıl dıcem onu da bılmıyorum. Kendı gitmisti işte , off :KK43:(

Son düzenleme:
Eşiniz ailesi yokmuş gibi davranıyor.bu konuda onu sorumsuz buluyorum.böyle olmasının bir nedeni var mı, ya da daha önce de mi böyleydi?
Bir olaydan hareketle de boşanma noktasına kadar gelinmesi saçma.ama bu tabloda şu net aranızdaki iletişim zayıflamış, ilişkiniz yıpranmış.
Böyle devam ederse ya boşanırsınız ya da kızınız mutsuz bir ortamda mutsuz ebeveynlerle büyüyecek.

Merhabalar Herkese;
Esımle 1 haftadır aramız kötü , oncekı konularımda da yazmıstım, cok saglıklı bir evlılıgımız yoktu zaten.Bu aksam esım motoruna binip gitti, gece 2 gibi 5-6 kere aradım acmadı..Yarım saat sonra aradı kahve ıcıyorum , motordaydım acamadım dedi..gece saat 2:30 da geldı , ilk defa bu kadar gec geldi. Önce kaza yaptı dıye cok korktum , sonra nasıl bızı merak etmez , nasıl bu kadar gec gelır diye duygudan duyguya gectım.Geldıgınde tartıstık, defolup gidicem dedim, pazartesı beraber gidicez mahkemeye dedım.Nıye sınirlendın merak mı ettın dıyo bana ... Ben ve cocugun bu evdeyken bu kadar gamsız davranamazsın dedim. Benı burdan vurmaya calısma dıyo. Sonra ben tekrar gıdıyım sen ıyıce dusun dedı. Sacmalama gece gece bızı tek bırakamazsın sabah nereye gıdyosan gıt dedım , dınlemedı. Kızımızı öptu, bındı motora gitti.Uyuyamadım, onun maillerini actım , aylardır bakmıyodum ,o sırada ona bıldırım gitti aradı acmadım teli whatsapptan yazmıs her hareketınde ıyıce batıyorsun, sonuclarına da katlanmayı bil , hoscakal son sözüm bu.Ben de cevap olarak aslında yAzacak o kadar cok sey var kı , ama bende kalsın. Sen de hoscakal, mutlu oldugun yerde kal yazdım. 5 yıllık evlıyız , oncesınde 4 yıllıkta sevgılıydık. 2 yasında da kızımız var ve ergenler gibi whatsapp dan vedalastık. İşin tuhafı aslında ; aylardır bosanma konularını okuyorum ama bı kere bunu dıle getırırsem , gerı donemem dıye sureklı dusundum, sımdı o bana hoscakal yazınca sankı ustumden koca bır yuk gıttı ama böyle hıssetmem normal mi? Kendımı sorguluyorum uyuyamıyorum, kötü degılım ama nasıl olmam dıyorum kı ben cok hassas bı tipim zaten. Sizce normal midir bu halim .. Belkıde sacma sorum ama kımseyle de paylasamam su an .. Kafam allak bullak.. Uzandım kızımın yanına .. Bır o'na kıyamıyorum işte , bir o'na bakınca ıcım acıyo.Kızıma mutlu bır yuva verebılmeyı cok cok isterdım.
şöyle diyebilirim size, aranızdaki saygı bitmiş . Eşiniz mükemmeldir demiyorum ama siz de ağzınıza geleni esirgemeyen tiplerdensiniz , kadın sussun demiyorum ama çocuğu icin , yuvası için biraz alttan almalı diye düşünüyorum .
Sen şöyle mutlusun , böyle mutlusun , git orda kal demek onlari daha da kışkırtır , ikinizin de yatışıp sakin zamanda bunları konuşması gerekiyor .
Birbirinizi kışkırtarak , kırıcı cevaplar vererek bunu düzeltemezsiniz .

Ben sizin eşinizi sürekli eleştirerek , ya da yaptıklarını yüzüne vurarak onu bunalttiginizi düşünüyorum . Esiniz de hayatına karisilmasini istemeyen, bekar hayatındaki gibi özgür olmak isteyen tip . Allah kolaylık versin , burdaki olumlu yorumlara kulak vererek bir şeyleri düzeltebileceginize inanıyorum .

Canim sende az değilsin diye size başlamak istiyorum. Zaten olan olmuş ama iyice kiskirtmis adamı tekrar evden postalamissin gece vakti. Böyle olmaz. Biraz alttan almayı bilin. Bunu ikinizde yapın. Geldiğinde yaptığının yanlış bir hareket olduğunu onu merak ettiğinizi söyleseydiniz tekrar gitmeyecekti ama siz cemkirmeyi tercih etmişsiniz. Hemde zaten ipler kopmusken.

Hoşçakal kısmı dananın kuyruğunun koptuğu an.
Hikayenin öncesinde, yani genel itibariyle ilişkinizde bu noktaya gelecek neler yaşadınız?
Bilmeden yorum yapmak doğru olmaz sanırım.

Evli hele ki bebeği de olan bir adam ne demek gece 2de çıkacak da kahve içmeye gidecek. Eve gelsin karısına desin gel birlikte kahve içelim de konuşalım diye. Bu kavga edip edip evden kafasına göre giden adamları anlamıyorum. Sen de hoşçakal demekle çok iyi etmişsiniz. Ama sanırım biraz eşinizin problemi onu kıskanmanız? Yani mail olayına verdiği tepkileden daha önce de böyle şeyleri karıştırdığınızı düşündüm açıkçası ? Gece 2de 3de çıkıp giden adamdan da nasıl şüphe duyulmasın gerçi..

Sizde üstüne çok gitmişsiniz, herhalde evveliyatı var neler yaşadınız bilemiyorum ama. Olmuyorsa olmuyordur bazen, zorlamanın anlamı yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama döner birkaç güne, sizde biraz sakin olur alttan alırsanız düzeltirsiniz gibi geldi bana.

Birkaç gün ikinizde sakin kafayla düşünüp ne yapacağınıza karar verin , sonra kavga etmeden kararınızı uygulayın

Merhabalar Herkese;

İlişkinizin evveliyatını bilmiyorum tabi, yazdıklarınıza göre yorum yapacağım
Çok abartmışsınız, size haber vermeden geç saate kadar dışarıda kalması nazik bir hareket değil kabul
Ancak verdiğiniz tepki de aynı kabalıkta
Kahve içmiş ya da arkadaşlarıyla bir kaç saat takılmış bir adamı bu kadar ağır sözlerle eleştirmeniz hoş değil
Size söylediği her hareketinde batıyorsun cümlesi bence çok şey içeriyor, bunu bir düşünün
Dediğim gibi sadece konuda yazdıklarınıza göre yaptım yorumumu, umarım aşılacak türdendir sorunlarınız

Iki hoscakalla esin ipleri koparamaz yemezler oyle,yalniz cok gamsiz ve vurdumduymaz gibi yada sorumsuz...siradan iki sevgili degilsiniz kari/kocasiniz kolaymi ya iki hoscakalla evliligi bitirmek biran once aklini basina toplar umarim...sizde geri adim atmayin mutlaka tukurdugunu yalayacaktir o kadar basit degil bu isler...

Son düzenleme:
Canim sende az değilsin diye size başlamak istiyorum. Zaten olan olmuş ama iyice kiskirtmis adamı tekrar evden postalamissin gece vakti. Böyle olmaz. Biraz alttan almayı bilin. Bunu ikinizde yapın. Geldiğinde yaptığının yanlış bir hareket olduğunu onu merak ettiğinizi söyleseydiniz tekrar gitmeyecekti ama siz cemkirmeyi tercih etmişsiniz. Hemde zaten ipler kopmusken.
Gecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamali

Gecenin bir yarisi sorumsuz bir sekilde eve gel kadin evde dokuz dogursun kafasinda turlu turlu senaryolar yazsin eve gelen pasasina istersen birde hosgeldin deyip kapida karsilasin...yada senaryoyu tersten alalim gecenin bir koru kadin eve gelsin kadini nasil yerden yere vurursun eminim...az bile yapmis boyle sorumsuz vurdum duymaz adama az bile,adam kacmak icin zaten bahane aramis sebep ne olursa olsun insan esini ve bebegini o saatte evde birakmaz/birakmamali
Tamamen yanlış düşünüp alintilamissin yazımı. Ben ona demek istedim ki zaten arada sorunlar varmış bitmek üzere olan bir evlilikmis zaten ama kurtarmakta istiyor. Gecenin bir yarısı çekip gitmesi ve haber vermemesi çok büyük yanlış ama arada sorunlar olduğu için. Geldiğinde daha ılımlı karsilayabilirdi ama vicdanen baskı yapabilirdi. benim için defetme sebebidir o ayri. Ama konu sahibi yuvasını da çocuğu için kurtarmak istiyor.

Bence biraz kafası karışık evliliginize heyecan katacak bişeyler yapın düzeltin sizi seviyor sizde onu seviyorsunuz çocukta var ayrilmayın isterseniz biraz ara verin kafanizi toplayın duzelecektir

Yüzde yüz katılıyorum
Kadın olsaydı adam konu sahibinin 100 katını yapardı

Kadin bir yerden habersiz gece 2 buçuk ta dönüyor hem de haber vermeden
adam bunu gülücüklerle hosgeldin deyip karşılıyor
Sizce bu olur muydu konu sahibine kızıyorsunuz
Ayrıca adamın gözü dışarıda hangi kadın olursa olsun gece 2 lerinde habersiz gelen adama kızar
Adam bahane şahane deyip yine ne halt karıştırıyorsa ona devam etmiş

Yüzde yüz katılıyorum
Kadın olsaydı adam konu sahibinin 100 katını yapardı

Kadin bir yerden habersiz gece 2 buçuk ta dönüyor hem de haber vermeden
adam bunu gülücüklerle hosgeldin deyip karşılıyor
Sizce bu olur muydu konu sahibine kızıyorsunuz
Ayrıca adamın gözü dışarıda hangi kadın olursa olsun gece 2 lerinde habersiz gelen adama kızar
Adam bahane şahane deyip yine ne halt karıştırıyorsa ona devam etmiş
Adam hergun iki bucukta geceleri fink atiyorsa bu dediginiz dogru
1 haftadir kuslermis zaten.

Back
X