WhatsApp grubu kurup buna üye toplamanın cezası var mı?

bu sey gibi olmadimi A101 (umarim isimler aklimda dogru kalmistir) den alisveris yaptim diye BIM artik beni iceri sokmuyor?
Örnek çok komik koptummmmm
Allah iyiliğinizi versin kaç gündür gülmüyordum böyle :KK70: Bimi çok severim özellikle Aktüeli :KK70:

gerizekaligim tuttu kavriyamadim.

yani burda diyelim iki üc arkadasimla cok iyi anlasiyorum. bagimiz hic kopmasin diye tel no degisiyoruz ama kk da devam takiliyoruz... veya artik takilmiyoruz.

arkadaslarla kk disinda görüstüm diye kk bana küsüp edebi yolculuga yolluyor öyle mi?

bu sey gibi olmadimi A101 (umarim isimler aklimda dogru kalmistir) den alisveris yaptim diye BIM artik beni iceri sokmuyor?
Bunla ilgili ben de bir açıklamayı merak ediyorum örneğin kaç gündür girmedim Z Zerre cim beni çok merak etmiş ee cep no da yok merak etmiş şimdi cep no mu bu kıza vereyim mi vermeyim mi bildirimi görünce özel mesaj yerinden no mu vermeye korktum

Sanırım haklısınız. Mesela bir üyeyle çatışıyorum o konuda olmayan tanımadığım bi sürü o üyenin arkadaşı saldırıya geçiyor ne yazdam beğenmedi mi basıyor ya da saçma eleştirilerde bulunuyor
Bunlar hep işsizlik.

Whatsapptan görüşebilirsiniz, kimse size buradan tanıştıklarınızla telefon vb aracılığıyla görüşmeyin demiyor ama whatsapp grubu kurdunuz veya facebook instagram, gruba herkesi açık ve aleni bir şekilde davet ederseniz bu yasak.
Bu mesaja göre ben buradan bir arkadaşa cep no mu veriyorum ulaşamayınca buraya girmediğimde arayabilir

.............bazi uye arkadaslarla ozel hayatimizda da gorusuyoruz elbette ama,kimseye “su cok guzel gelsene” demiyoruz,olay bundan ibaret.

Ben burada cok ozel insanlarla tanistim,yuzyuze gorustuklerim de var, iyi ki tanismisim diyorum.

belki sizi anlarlar...

bakın Dark demiş ki benim iletişim halinde olduklarım var yani enerjim tutana iletişim bilgilerimi veriyorum. Bu kişiler ile gerekirse FB veya Whatsapp üzerinden ya da telefon ile görüşüyoruz. Yüz yüze de görüştüklerim var

böyle bir kısıtlama yok daha ne diyim bilemedim...

yahu banlandığınızda bile wa üzerinden iletişim kuruyoruz bu ne perhiz demezler mi adama?

neyse ben yazacaklarımı yazdım kaba üslubumu biri kınamış en doğal hakkıdır. Tek üzüldüğüm nokta konuyu anlamamış olması, burada benim çirkin üslubumu, kabalığımı masaya yatırmadık konu başka bir şey.

shift tuşum bazen çalışmıyor çok oyun oynadığım için bozdum büyük harf yazarken zor oluyor cümle başları bu sebeple küçük olmuş olabilir

Geçen yıllarda bi üyenin başına da kötü şeyler gelmişti numarasini verdigi üye başka kişilere vermiş ( tam hatirlayamiyorum böyle biseydi ) eşide bunu duyup problem yaşamıştı o üye
Hatta o üye çok tanıdık belki kendisi de gelip anlatır

Başka bi olayda kv ile ilgili anlattiğı şeyleri söylemekle tehdit edilen bir üye daha vardı

Yani hiç tanimadigin birine numarani verip grup kurmak pardon gurup kurmak gereksiz 😌

O değilde insanlar samimi olunca birbirine telefon mumaralarinı veriyorlar ordan da mesajlasıyorlar burdanda hatta instadan bile takipleşiyorlar bu donemde biraz sacma bir kural zaten herkes öZelden konusuyor

Geçen yıllarda bi üyenin başına da kötü şeyler gelmişti numarasini verdigi üye başka kişilere vermiş ( tam hatirlayamiyorum böyle biseydi ) eşide bunu duyup problem yaşamıştı o üye
Hatta o üye çok tanıdık belki kendisi de gelip anlatır

Başka bi olayda kv ile ilgili anlattiğı şeyleri söylemekle tehdit edilen bir üye daha vardı

Yani hiç tanimadigin birine numarani verip grup kurmak pardon gurup kurmak gereksiz 😌
Nasıl bir arkadaşlık kurduysa o da önemli

16 yıldır aynı hattımı kullanıyorum işim gereği cep numaramı da çoğu kişiye veriyorum tek hat kullanıyorum şu güne kadar bir kez sorun yaşamadım çok şükür insanlarla kurulan ilişkiler önemli kaliteli ve sınırlı👌

Nasıl bir arkadaşlık kurduysa o da önemli

16 yıldır aynı hattımı kullanıyorum işim gereği cep numaramı da çoğu kişiye veriyorum tek hat kullanıyorum şu güne kadar bir kez sorun yaşamadım çok şükür insanlarla kurulan ilişkiler önemli kaliteli ve sınırlı👌
Orası öyle tabi ki

Ama ben insanlara " güvenmeme " tarafını seçiyorum

Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır.

- ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez.

Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz?

Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır.

iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar?

bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi?

bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım.

Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara.

biraz sert oldu ama

Öncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır.

- ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez.

Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz?

Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır.

iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar?

bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi?

bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım.

Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara.

biraz sert oldu ama durum budur...
böyle bir saçmalık için bildirim göndermek cahilliğin daniskası. insanları yönetmek kullanmak istiyorsunuz ayrıca benim o kadar vaktim olsa idi kendim bir site açar üyeleri oraya davet ederdim. kazen efendi oldumu.:halay:

Zamaninda neredeyse tum grubu Facebook'a kurban vermis ve ortada sap gibi kalmis bir anne olarak bu mesajin ne manaya geldigini cok iyi anliyorum.

Muhabbetimizin koyu oldugu 3 4 arkadasla whatsapp muhabbetimiz var. Elmayla armut karistirilmadigi surece sitenin kendini ve uyelerini koruyucu bu tarz kararlar almasini dogru buluyorum.

böyle bir saçmalık için bildirim göndermek cahilliğin daniskası. insanları yönetmek kullanmak istiyorsunuz ayrıca benim o kadar vaktim olsa idi kendim bir site açar üyeleri oraya davet ederdim. kazen efendi oldumu.:halay:
Saniyeni bilmem ama dakikalar sonraki durumunu merak ediyorum

Back
X