- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi Visnereceli24
-
Kendi eşleri üzerinden bu muhabbet olur mu hiç tabi kiyamet koparirlar . Baskalarinin esleri kizlari kardeşleri için yapinca çok normal erkek muhabbeti olur tabi ki . Kendi eşinin kizinin fotosunun erkek muhabbetinde igrenç agizlara malzeme olmasina karşi olanlar bir zahmet kendileri de yapmasin.Umarim degisir... Bu cocuk istismarcilari tacizler tecavuzler hep bu yuzden artti zaten ben kesinlikle buna yoruyorum sapik bi toplum gelisiyor. Ne var canim erkektir konusur, erkektir yapar, erkek sonuça diye diye toplum bu hale geldi.
O gruplarda konusulan mevzu kendi karilari uzerinden konusulsa ortaligi ayaga kaldiracak kadar da erkek olur aslan kesilirler malesef. Yine cinnete geldim gece gece.
Abartıyorsunuz.
Adam sizin çocuğunuz değil eşiniz. Kimle ne konuştuğu, hangi gruba dahil olduğu hangisine olmadığı sizi ilgilendirmez.
Telefonunu karıştırmanız da hoş değil.
Bunu yaparak sadece eşinizin değil başkalarının özeline de dahil olmuş oluyorsunuz. Her türlü büyük saygısızlık.
Bence sende onaIki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
Bende ilk görünce şok olmuştum,whatsap grubundaki konuşmaları.Fakat erkeklerin geneli böyle.Bu tarz konuşmalar yapıyolar.Biz de gruplarımızda her türlü konuşma yapıyoruz fakat erkeklerinki gerçekten çok pis ya :sKizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.
Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.
Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.
Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Erkeklerin bütün kafa beyin hep cinselliğe odaklı mı ya valla çok ilginç.biz niye böyle değiliz bizde insanız yani hiç mi başka dertleri olmuyor acaba düşünecek oluyordur tabii düşünmüyorlar demek kiIki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.
+10000Abartıyorsunuz.
Adam sizin çocuğunuz değil eşiniz. Kimle ne konuştuğu, hangi gruba dahil olduğu hangisine olmadığı sizi ilgilendirmez.
Telefonunu karıştırmanız da hoş değil.
Bunu yaparak sadece eşinizin değil başkalarının özeline de dahil olmuş oluyorsunuz. Her türlü büyük saygısızlık.
Peki dısarıda ,işyerinde arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları sohbetleri nerden bileceksiniz .Dinleme cihazı mı takacaksınız ?Bu kadar müdahale ile bunaltmayın adamı.Bir insanla evlenince onun tüm hayatını ,tapusunu satın alıyor gibi davranılmasına gerek yok.Kadın ,erkek herkes için bu dediğim bu arada .Bende oyle dusunuyorum. Baska bedenler uzerinden muhabbet dondurmek igrenclik ve eslere saygisizlik. Bi de gruptaki evliler yapmis inanamadim.
Olagan karsilayanlarin fikirlerine saygi duyuyorum ama bana ters boyle seyler. Insallah bizimki de dagilir.
Ortalığı karıştırmaya ne kadar meraklısınız ya, mesajları silse bile ekranda ‘’mesaj silindi’’şeklinde görülür..ama önceden söylemiş sonra bakmışsın. söylemiş ki silmiş bence. ben söylemesinden daha çok işkillendim. neden durduk yere söylemiş ki böyle bir şey?
valla bende böyle bi manyağı vardı benim parmak izimi telefonuna tanıttırmıştı zorla falan hani dersin ki ne kadan da dürüst bir bey. sonrasını hiç anlatmayayım
whatsappı silip yüklesen belki sildiyse eski mesajları geri gelir ama tam emin değilim gelmeyedebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?