Whatsapp grubu !?

Ben arkadaşlarımla böyle muhabbet etmiyorum o yüzden bu tür sohbetlere dahil olan birini hayatımda istemem. Telefonunda böyle sohbetlere rastlasam oracıkta kusarım

Ama eşinizin durumu farklı geldi bana, ayıp olmasın diye çıkamıyor. Sohbete katılmadığına göre tek açıklama bu. Sizin çıkarttığınızı düşünüp arkadaşları dalga geçecek diye korkuyor da olabilir. Zaten karışmanız hoş olmaz. Okumayın diye uyardığı için yapacak bir şey yok.

Ben olsam telefonunu mutfak robotuna atarım. Böylece gruptan çıkmana gerek kalmadı bebeyiiim der kollarımla sararım onu. İşte böyle düşünceli bir bağyanım. Ama gerçekten mantıklı olanı sessiz kalmanız olacaktır.

Kendi eşleri üzerinden bu muhabbet olur mu hiç tabi kiyamet koparirlar . Baskalarinin esleri kizlari kardeşleri için yapinca çok normal erkek muhabbeti olur tabi ki . Kendi eşinin kizinin fotosunun erkek muhabbetinde igrenç agizlara malzeme olmasina karşi olanlar bir zahmet kendileri de yapmasin.

Ben de olsam sorun ederdim bunu ama senin bu aşamada yapabilecegin pek de bir sey yok . Gruptan çikarsan da arkadaşliktan çikaramazsin yine gorüsecekler konusacaklar. Bu konu için tartişmamani öneririm sana faydasi olmaz. Yazmiyor demişsin inatlasip yazabilir bile bilemezsin ki . Ayip olur demis cikmak istemiyor netçe belirtmiş.

walla dün bizde grupta kerimcanın şeyini konuşa konuşa bitiremedik baya iş varmış bunda diye Çok takılmayın girip bakmayın derim

Hakikaten bu kadar üstüne gitmeyin adamların sonra ayakları evden geri geri gitmeye başlıyor. Ben de kadın arkadaşlarımla cıbıl erkek fotosu paylaşıyorum jon snow poposu muhabbeti yapıyorum eşim de beni kulağımdan tutup çıkarsın WhatsApp tan olur mu öyle şey. Bazı prensipler vardır kadınların gizlice çekilmiş fotoları ya da gerçek hayatta tanıdıkları kadınlar hakkında seksüel geyik çevirmiyorlarsa müdahale etmeyin. Ha zaten bunu yapan adamı WhatsApp ta enselemeye gerek yok günlük hayatta kendini ele verir zaten. İnsanların özel konuşmalarını karıştırmayın ayıp eşiniz bile olsa ayıp

Katılıyorum

Bence sende ona
Kızlar arası bir grup kurduk ama sen okuma de
Bak bakalım kendisi rahatsız olmuyor mu

Bende ilk görünce şok olmuştum,whatsap grubundaki konuşmaları.Fakat erkeklerin geneli böyle.Bu tarz konuşmalar yapıyolar.Biz de gruplarımızda her türlü konuşma yapıyoruz fakat erkeklerinki gerçekten çok pis ya :s

Erkeklerin bütün kafa beyin hep cinselliğe odaklı mı ya valla çok ilginç.biz niye böyle değiliz bizde insanız yani hiç mi başka dertleri olmuyor acaba düşünecek oluyordur tabii düşünmüyorlar demek ki

Benim de var kız arkadaşlarımla saçma sapan şeyler konuştuğum ve eşimin okumasını asla istemem tabi grubuma karıştırmam da. Sonuçta aldatmıyorum onu, sende aynı şekilde düşün ve karışma bence.

kocmaın tşf karıştırmıyorum dıyen kadın yalan söyler amaaaa

adamın kendı ağzıyla sana söylediği yazışmaları çıkmasını isitoyırum demek te biraz anne gibi olur ,

madem güveniyorsun uzaktan takipte kal

Esimi arkadaslari kurdugu facebookda gizli bir gruba davet etmislerdi ayni dediginiz gibiydi evli barkli adamlar ergenler gibi salakca seyler paylasmisti ilk birsey demedim bakalim cikacakmi diye neyseki ayrilmis o grupdan kendisi bana soyledi bende gordugumu soyledim ayni seyi biz yapsak yari ciplak erkek fotolari paylassak igrenc muhabbetler donse devamli hoslarina gitmezdi sanirim

+10000

Peki dısarıda ,işyerinde arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları sohbetleri nerden bileceksiniz .Dinleme cihazı mı takacaksınız ?Bu kadar müdahale ile bunaltmayın adamı.Bir insanla evlenince onun tüm hayatını ,tapusunu satın alıyor gibi davranılmasına gerek yok.Kadın ,erkek herkes için bu dediğim bu arada .

Grup uzerinden yapmaz,bir araya gelince bu muhabbet ceviririr.Ona nasil mudehale ediceksiniz? Boyle konular konusmani yasakliyorum diyerek mi ? O yuzden ha grupta kalmis ha cikmis.

Abartıyorsun eşiminde var ki çoğunun eşlerini dahi tanıyorum geçen muhabbetler hoş değil ama erkekler seviyor bu tür şeyleri ha kadın fotosu paylaşılması hoş değil onun harici umursamayın

Söylerseniz güvenini kırmış olursunuz eşiniz zaten kndi kendine elbet birgün çıkacakdir siz görmeyin diye

Ortalığı karıştırmaya ne kadar meraklısınız ya, mesajları silse bile ekranda ‘’mesaj silindi’’şeklinde görülür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…