Whatsapp grubu !?

Zaten hep millete ayıp olur
Ama eşe ayıp olmaz
Eşim görür ayıp olur diye arkadaşlarına demeli size değil

Kaç erkek bunu der onu da bilemem
Çünkü kesin alay konusu olur ve gurur yapar
Bu yuzden cikamiyor gruptan erkekler birbirleriyle cok alay ediyor hanimci mi oldun kilibik mi oldun diye rencide olmasini istemedigim icin dagitamadim o grubu.

Sene 2019 oldu
Milletin kıçını , başını , memesini konuşmanın adı eğlenmek olmuş
Eskiden bunlar edepsizlikti

Ne hale gelinmiş çok yazık
Kadınlar bile erkek pipisi konuşmaya başlamış
Yorumları okudum da çok yazık cidden

Evli adamlar sizin de bacağınızı memenizi konuşuyor olabilir
Ya da sizin kocanız bir başka kadını

Bunun neresi geyik adı altında normalleştirilir ki

Bu yuzden cikamiyor gruptan erkekler birbirleriyle cok alay ediyor hanimci mi oldun kilibik mi oldun diye rencide olmasini istemedigim icin dagitamadim o grubu.
Benim eşimin grubu yok ama şirket hattı kullanıyor
Kart zamparanin biri evli bir adam
Bir ara rehberindeki erkeklere whatsptan açık sacık kadın videoları atmaya başladı
Adam 50 -60 yas vardır

Bir kere telefon bende
Tanga giymiş twerk yapan tas gibi bir hatunun videosunu attı

Bir kere Ukrayna’ya karı s...kmeye gidelim mi konulu güya geyik bir video attı

Bir kere de bir yazı atmıs
Yazının altında kadın memesi
Hangi Türk kadınında bu memeden var ki diye bir şey

Adamin akli hep orda yani

Yılbaşı gecesi de
Sadece ön tarafı kapalı diğer her yeri açık podyumda yürüyen mankenleri attı

Eşim artık bozuldu adami aradı
Telefonum bazen eşimde oluyor hanıma ayıp oluyor bu tarz Videolar bana atmazsanız sevinirim dedi

Adam ne dedi biliyor Musun
Çok özür dilerim
Ben eşinin hiç rahatsız olacağını düşünmedim dedi 😂😂😂😂

Herhalde birlikte izleyeceğiz sandı pis herif
Kendin izle ne b..k yersen ye
Millete neden atıyorsun

Bu arada benim eşime de kılıbık derler
İşten çıkıp direkt eve geliyor
İş seyehatlerinde otelde tv izleyip cay içiyor
Evden yaptığım kekleri saklama kabında yanında götürüyor diye 😂😂😂😂

Senin yerinde olmak isteyen kaç erkek var biliyor Musun diyorlar
Otelde kalıyor ya
İlla bir pislik yapmalı çünkü
Ne de olsa erkek

Benim eşimin grubu yok ama şirket hattı kullanıyor
Kart zamparanin biri evli bir adam
Bir ara rehberindeki erkeklere whatsptan açık sacık kadın videoları atmaya başladı
Adam 50 -60 yas vardır

Bir kere telefon bende
Tanga giymiş twerk yapan tas gibi bir hatunun videosunu attı

Bir kere Ukrayna’ya karı s...kmeye gidelim mi konulu güya geyik bir video attı

Bir kere de bir yazı atmıs
Yazının altında kadın memesi
Hangi Türk kadınında bu memeden var ki diye bir şey

Adamin akli hep orda yani

Yılbaşı gecesi de
Sadece ön tarafı kapalı diğer her yeri açık podyumda yürüyen mankenleri attı

Eşim artık bozuldu adami aradı
Telefonum bazen eşimde oluyor hanıma ayıp oluyor bu tarz Videolar bana atmazsanız sevinirim dedi

Adam ne dedi biliyor Musun
Çok özür dilerim
Ben eşinin hiç rahatsız olacağını düşünmedim dedi 😂😂😂😂

Herhalde birlikte izleyeceğiz sandı pis herif
Kendin izle ne b..k yersen ye
Millete neden atıyorsun
Iyy igrenc herifler.. keske esinizin yaptigini benim esim de yapsa arkadaslarina...

Onlari gordugunuz halde esimin ozelidir canim bakamam diye dusundunuz mu ? Ben dusunemiyorum o sekilde, erkektir konusurlar canim deyip gecistiremiyorum.

Şöyle düşünün, bence bu iyi bir güven testi. Eşiniz o diyaloglara katılıyor ya da zevzek muhabbet yapıyor da olabilirdi. Açıp bakmışsınız, adam hiç katılmamış. Belli ki arkadaşları özel muhabbet çeviriyor diye görmenizi istememiş ki haklı, şöyle düşünün sizin ağda, ne bileyim cinsellik ya da kadınlara özel başka şeyler konuşulan whatsapp yazışmalarınızı eşinizin okuması hoşunuza gider mi? Benim bir arkadaşımın yazdığı böyle bir şeyi sevgilimin okuması hiç hoşuma gitmez. Bence altında bir şey aramayın ve eşinizi çıkması için yönlendirmeyin, ters teper. Rahatsız edici bir durum ama huzurunuzu bozmaya değmez.

Iyy igrenc herifler.. keske esinizin yaptigini benim esim de yapsa arkadaslarina...

Onlari gordugunuz halde esimin ozelidir canim bakamam diye dusundunuz mu ? Ben dusunemiyorum o sekilde, erkektir konusurlar canim deyip gecistiremiyorum.
Hayır ya ne özeli
Eşim kendi canı ister belki benden gizli bakar nette birşeylere
Ya da izler bunu bilemem bunun peşine düşmem kimsenin iç dünyasını bilemeyiz
Ama böyle milletle geyik çevrilen yerde olması beni de rahatsız eder
Özel falan dinlemem
Çıkmasını söylerim

Bence amacı olmayan bi grup . Benimde esimin grubu vardı küfürlü dahi konuşmazlardı çünkü attığı mesaj aynen şu şekildi: arkadaşlar bazen eşimizin bazen çocukların elinde olabiliyor telefon o yüzden küfürlü tarzı mesajlar atmayalım. Emin ol o tarz konuşmalar olsaydı bende karşı çıkardım yanyana geldiklerinde konuşsunlar . Ki kaldı ki kadın resimleri felan diyorsun kesinlikle tahammül edemem eşimse konu. Sevgilim veya nişanlım olsa belki ama evlendikten sonra kusura bakmasın.

Şöyle düşünün, bence bu iyi bir güven testi. Eşiniz o diyaloglara katılıyor ya da zevzek muhabbet yapıyor da olabilirdi. Açıp bakmışsınız, adam hiç katılmamış. Belli ki arkadaşları özel muhabbet çeviriyor diye görmenizi istememiş ki haklı, şöyle düşünün sizin ağda, ne bileyim cinsellik ya da kadınlara özel başka şeyler konuşulan whatsapp yazışmalarınızı eşinizin okuması hoşunuza gider mi? Benim bir arkadaşımın yazdığı böyle bir şeyi sevgilimin okuması hiç hoşuma gitmez. Bence altında bir şey aramayın ve eşinizi çıkması için yönlendirmeyin, ters teper. Rahatsız edici bir durum ama huzurunuzu bozmaya değmez.
Ağda cinsellik konuşma ile aynı şey değil ki bu
Çıplak kadın video resimlerinden geyik cevirmek

Aynı şey değil

Sene 2019 oldu

Ciddimisin,böyle yorumlar mı var o_O
Konu sahibinin eşinin yorumlara katılmadı ğını da sanmıyorum,silmek çok mu zor sanki.
Valla ben yapmıyorsam öyle muhabbetler,eşim de yapamaz,öyle bir gruba dahil olamaz,bu kıskançlık filan da değil,midem almaz bir kere 😡

Sene 2019 oldu

Esimle ayrilik donemimiz oldu bi erkek arkadasi kac bulusmaya esimi goturmus baska kizlar da vardi allah buyuk ya hep denk geldim bende bunu soyledigimde sok oldu kadinlardan hic bisey kacmaz der hep. O arkadasiyla bile arasina mesafe koymadim,istedigi zaman istedigi yere gider arkadaslariyla, kiz arkadaslariyla gorusur cok mesele yapmam hatta kizlarla bende gorusurum baskici degilim ama bu mesele beni cileden cikariyor.

Konu sahibinin eşinin yorumlara katılmadı ğını da sanmıyorum,silmek çok mu zor sanki.
Valla ben yapmıyorsam öyle muhabbetler,eşim de yapamaz,öyle bir gruba dahil olamaz,bu kıskançlık filan da değil,midem almaz bir kere 😡
Katılmamış olabilir
Benim eşime de öyle birsy geldiğinde sessiz kalır

Esim hic watsap konusmasi tutmaz surekli siler. Onun da tamamini silerdi tek tek kendininkini silmeye ugrasmazdi ben gormeyim diye hepsini silerdi.
Hic ummadigi bi anda okudum zaten bir tane yorumu yoktu.
Hatta bi ickili mekana gideceklermis "kesin x gelmez" yazmislar ona bile cevap yazmamis.

Esimle ayrilik donemimiz oldu bi erkek arkadasi kac bulusmaya esimi goturmus baska kizlar da vardi allah buyuk ya hep denk geldim bende bunu soyledigimde sok oldu kadinlardan hic bisey kacmaz der hep. O arkadasiyla bile arasina mesafe koymadim,istedigi zaman istedigi yere gider arkadaslariyla, kiz arkadaslariyla gorusur cok mesele yapmam hatta kizlarla bende gorusurum baskici degilim ama bu mesele beni cileden cikariyor.
Eşinin de öyle bir ortama girmesi doğru değil ki
Arkadaşları ile buluşsun ama başka tanımadığı kızların geleceği ortama neden giriyor
Senin de tanıdığın kız arkadaşları olabilir
Ama bekar erkek arkadaşları sevgili yapma olayı gbi muhabbetler çevirirken eşin orada olmamalı

Bence amacı olmayan bi grup . Benimde esimin grubu vardı küfürlü dahi konuşmazlardı çünkü attığı mesaj aynen şu şekildi: arkadaşlar bazen eşimizin bazen çocukların elinde olabiliyor telefon o yüzden küfürlü tarzı mesajlar atmayalım. Emin ol o tarz konuşmalar olsaydı bende karşı çıkardım yanyana geldiklerinde konuşsunlar . Ki kaldı ki kadın resimleri felan diyorsun kesinlikle tahammül edemem eşimse konu. Sevgilim veya nişanlım olsa belki ama evlendikten sonra kusura bakmasın.
Su an nikahli esim 3 aya dugun var ama evlendikten sonra ben dayanamam esim birgun uyurken girip " ayip olmuyor mu ben x'in esiyim hic baciniz ananiz yok galiba sizi leylekler mi getirdi " yazsam acaba esimi kucuk dusurmus olur muyum dalga konusu haline gelir mi ?

Eşinin de öyle bir ortama girmesi doğru değil ki
Arkadaşları ile buluşsun ama başka tanımadığı kızların geleceği ortama neden giriyor
Senin de tanıdığın kız arkadaşları olabilir
Ama bekar erkek arkadaşları sevgili yapma olayı gbi muhabbetler çevirirken eşin orada olmamalı
O bulusmalarin birine ben denk geldim esim o aksam mesaj atti cok ozledim nolur bana bi sans daha ver gibisinden bende onlari gordugumu soylediginde şok oldu beklemiyordu.

Ya hersey arkadastan derler ya sadece dildedir bazi seyler ama zaman gelir o dildekiler icraate dökülür. Masum bir goygoy degil bu.

Su an nikahli esim 3 aya dugun var ama evlendikten sonra ben dayanamam esim birgun uyurken girip " ayip olmuyor mu ben x'in esiyim hic baciniz ananiz yok galiba sizi leylekler mi getirdi " yazsam acaba esimi kucuk dusurmus olur muyum dalga konusu haline gelir mi ?
Kesinlikle öyle bise yapma bunu ancak eşin arkadaşlarına söyleyebilir. Egerki evlendiginizde de aynen bu şekil konuşmalar mesajlasmalar olursa eşinle konuşup rahatsız olduğunu anlatmalısın.

Eşiniz çok rencide olur böyle bir durumda . Üstelik siz de bir araya geldiginizde o konuşmalara şahit olmuş olarak kendinizi rahatsiz hissedersiniz . Dogru bir davraniş olmaz. Ayni ev icinde yasamak daha farkli bir aradayken öyle bir mesaj gelse siz sahit olsaniz eşiniz de bundan rahatsizlik duyacaktir ve tepkisini koyabilir ya da gruptan kendi istegiyle çikabilir. Aceleci davranmayip sabirli olursaniz siz müdahele etmeden sonlanabilir de . Sonlanmazsa bir çare düşünürsünüz.

Kesinlikle öyle bise yapma bunu ancak eşin arkadaşlarına söyleyebilir. Egerki evlendiginizde de aynen bu şekil konuşmalar mesajlasmalar olursa eşinle konuşup rahatsız olduğunu anlatmalısın.
Evlendigimde de cikamam evlenenler cikmadi dedi gorunuse gore boyle bi mudahale yapacagim buyuk ihtimalle. Peki adamlarin eslerine citlatmam dogru olur mu ? Illa ki bi yerlerde denk geliyoruz.

Eşiniz çok rencide olur böyle bir durumda . Üstelik siz de bir araya geldiginizde o konuşmalara şahit olmuş olarak kendinizi rahatsiz hissedersiniz . Dogru bir davraniş olmaz. Ayni ev icinde yasamak daha farkli bir aradayken öyle bir mesaj gelse siz sahit olsaniz eşiniz de bundan rahatsizlik duyacaktir ve tepkisini koyabilir ya da gruptan kendi istegiyle çikabilir. Aceleci davranmayip sabirli olursaniz siz müdahele etmeden sonlanabilir de . Sonlanmazsa bir çare düşünürsünüz.
Haklisiniz. Bir anlik ofkeyle fevri davranmamam lazim

Back
X