Whatsapp grubu !?

Tabi ki :)) Mesajlarinizdan mantikli bir insan oldugunuz belli zaten , öfke kontrolu de olunca daha saglikli düşünüyor insan . Ben de bazen de öfkeme yenik düşüyorum söylemeden gecmeyim :))
O Allahin emri zaten biz kadiniz 😀
Sakin kalirim kalirim kalirim mantikli ol visne derim olgun davran derim bak 24 yasinda eriskin insansin, baktim hala devam ediyor "eeeeh yeter be !" Diye bi cikisirim hanfendi kisiligimin altindan yirtici bi kaplan cikar 😂

O Allahin emri zaten biz kadiniz 😀
Sakin kalirim kalirim kalirim mantikli ol visne derim olgun davran derim bak 24 yasinda eriskin insansin, baktim hala devam ediyor "eeeeh yeter be !" Diye bi cikisirim hanfendi kisiligimin altindan yirtici bi kaplan cikar 😂
Bilmez miyim ben de öyle yapiyorum , kendime telkin veriyorum sakin ol Cemre tamam bir şey yok falan :)) çok nadir öfke nöbetine giriyorum 😅
Ben öfkeye baglaninca nişanlim anlayiş dozunu arttiriyor da ordan kurtariyoruz :))

Bilmez miyim ben de öyle yapiyorum , kendime telkin veriyorum sakin ol Cemre tamam bir şey yok falan :)) çok nadir öfke nöbetine giriyorum 😅
Ben öfkeye baglaninca nişanlim anlayiş dozunu arttiriyor da ordan kurtariyoruz :))
Aynen. Bizde de oyle oluyor. Sonra yanlaya yanlaya bakar korkudan üstüme düşer. 😅

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?

Kezban yazısı olmuş böyle :))

Eşiniz rahatsız olmuyor demek ki içerikten ,benim yorumum bu.

Su an nikahli esim 3 aya dugun var ama evlendikten sonra ben dayanamam esim birgun uyurken girip " ayip olmuyor mu ben x'in esiyim hic baciniz ananiz yok galiba sizi leylekler mi getirdi " yazsam acaba esimi kucuk dusurmus olur muyum dalga konusu haline gelir mi ?
Aman sakın. "1A'dan arkadaşımız Ahmet'in velisi" gibi olursunuz, adamın çıkacağı varsa inattan gruba yapışır çıkmaz. Grup konuşmalarından daha ciddi sorunlar yaşarsınız.

Kim demiş kadınlar başka erkek muhabbeti yapmıyor diye inanmayın
Mesela ben erkekte kalçaya bayılırım hele o kalça birde kot pantolon giydiyse sorma gitsin.
Çevremde kim kalçası güzel bir adama rastlasa kızım görmeliydin diye mutlaka beni arar yada biraraya geldiğimizde anlatır
Ama hiç kalçası güzel diye erkeğin üzerine atlamadım :KK53:
Gözleri görmeyen bir adam karşısındakine,neden zeytinleri ikişer ikişer yiyorsun diye sormuş.
Nereden çıkardın öyle yediğimi deyince de ben öyle yiyorum çünki demiş:).
İnsan herkesi kendi gibi sanır ya da sanmak ister,normal kendisidir çünki, bu duygu onu rahatlatır.
Başka erkekleri gözleriyle yemeyen kadınlar var evet,toplum yalnızca sizden ve erkek versiyonlarınızdan oluşmuyor şükür ki...

Bende oyle dusunuyorum. Baska bedenler uzerinden muhabbet dondurmek igrenclik ve eslere saygisizlik. Bi de gruptaki evliler yapmis inanamadim.

Olagan karsilayanlarin fikirlerine saygi duyuyorum ama bana ters boyle seyler. Insallah bizimki de dagilir.
Kesinlikle ters ister sosyal medya olsun ister yüzyüze iletişim. Her şeyin bir adabı vardır. Çok özür dileyerek gerçekten çok çok uzuldugum için soyluyorum bu tarz muhabbetler yapan insanların amacı ne. Ve niye bu kadar seviyesiz konuşmalar yapılır ki. Ben böyle insanların hayatta başka amaçları olmadigini düşünüyorum. Yoksa kimsenin bunu yapacak kadar vakti olamaz bence.

Gözleri görmeyen bir adam karşısındakine,neden zeytinleri ikişer ikişer yiyorsun diye sormuş.
Nereden çıkardın öyle yediğimi deyince de ben öyle yiyorum çünki demiş:).
İnsan herkesi kendi gibi sanır ya da sanmak ister,normal kendisidir çünki, bu duygu onu rahatlatır.
Başka erkekleri gözleriyle yemeyen kadınlar var evet,toplum yalnızca sizden ve erkek versiyonlarınızdan oluşmuyor şükür ki...

Çok Şükür ki ben de sizin kadar ciddiye almıyorum hayatı.
Çok Şükür ki İnsanları ayrıştırmıyorum, Siz ve Biz diye.
Çok Şükür ki İroniden anlıyorum.
Çok Şükür ki insanları çarçabuk yargılamıyorum.....

Valla ben gercekten yapmiyorum zaten heralde o yuzden bu kadar garipsedim. Komsunun kizi uzerinden igrenc muhabbet edilmesini normal bulamadim ya herkesin annesi var bacisi var.
Mesela o muhabbet baska kadinlar tarafindan esiniz uzerinde yapilmis olsa ne dusunursunuz ?

Kesinlikle yargilamiyorum dusuncenizi böyle bir seye hakkim yok.

Komşu kızı, komşu oğlu muhabbetini bilmem (ki bu muhabbet hoş değil)
Ama kadınlarda sadece yemek tarifi, yada dantel örneği paylaşmıyorlar aralarında.

Cinsel içerikli paylaşım yapıp komedi gülmek falansa maksat asla musade etmezdim. Keyif alamaz böyle sacma bir şeyden s..... Nin muhabbettinden nasıl keyif alabilir bir insan diye düşünür söylerdim

Cinsel içerikli paylaşım yapıp komedi gülmek falansa maksat asla musade etmezdim. Keyif alamaz böyle sacma bir şeyden s..... Nin muhabbettinden nasıl keyif alabilir bir insan diye düşünür söylerdim
Uygun bi zamani gelince söylemeliyim o halde

Benim nişanlımin hem Instagram hem de wp gruplarinda çıplak absürt eskort kadın videolari paylaşılıyor kendisi okumuyorum sadece araba videosu atiyorum arada diyor ama Instagram kesfetinde hep çıplak kadınlar çıkıyor ve bu benim canımı çok sıkıyor.. Gruptan çık dedim kaç kere ama okumuyorum ki zaten boşver kalsin diyo. Iki ay sonra da düğün var bir sürü sorun vardı zaten soğumaya başladım bakalım nasıl olacak

Yalnız gerçektende bakma dediği şeye de insanın bakası geliyor bu doğru :D Sizde haklısınız çünkü insan ne olursa olsun bu kadar çirkin muhabbete eşinin sevgilinin dahil olmasını istemiyor çünkü onların kafasından olduğunu düşünüyor insan. Cevap vermemesi güzel olsa da bende bu tarz konuşmaları sevmiyorum. Kuzenlerimle, arkadaşlarımla olan grupta bunca zaman hiç böyle muhabbetler dönmedi bende dönmezde. Tabi erkeklerde farklı amaçla kuruluyor gruplar :D Hayır tamam gruba karışma boşver diyeceğimde ben çok empati kuran bir insanım şimdi sizin kız grubunuzdan biri çıplak erkek fotosu atsa oda görse ne derdi acaba merak ediyorum.. :D

Back
X