Erkek arkadaşım iki tane yakın kız arkadaşıyla whatsapp grubu açmış aylar önce bana bunu yedi söyledi. Beni de gruba almak istedi anlaşın falan diye. İlk bana söylemediği için kızdım sorun çıkarıyor oldum sonra da almasını kabul ettim konuştuk kızlarla biraz sevmiştim ikisini de. Sonra grup bir kaç gün sessix kaldı erkek arkadaşıma bnei gruptan çıkarmasını onların rahat olamadığını söyledim. Hayır çıkarmıcam konuş rahat rahat sen de çıkma dedi. Sonraki gün kızlardan biri yeni grup açmış ve diğer grupta rahat rahat yazamıyorum ya burdan devam yazmış. Erkek arkadaşım bunu bana attı ben de sinirlendim çıktım gruptan. Sonra da erkek arkadaşıma üzüldüğümü anlatmaya çalıştım bu da sonra o kızlarla olan bütün gruplardan çıktı ama benim istediğim onun çıkmadı değildi kızın yaptıklarına üzüldüm, ben sevdim derken öyle yeni grup açmasına üzüldüm. İlerde erkek arkadaşım bana kızacak senin yüzünden oldu, senin yüzünden çıktım diye.tekrar gr diyorum sus bu konuyu daha açma diyor. Ne demeliyim ilerde beni suçlasın istemiyorum